Νέα

Παρέα στην ηλικία μου να πάμε στριπτιζάδικο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.803
Πόντοι
1.196
Όχι, δεν το ψάχνω αυτό, απλά πρόσφατα μετακόμισα Αθήνα, και θα ένιωθα κάπως να πάω μόνος μου.
Μόνος σου, ή μετακόμισε και η δικιά σου μαζί; Αυτή ντε, που το συζητάτε για τριο.. Δεν γουσταρει στριπτιζάδικο; Παρτην και πατε στο Babylon Alcatraz, όλο ψολες είναι εκει μεσα, με κάτι παραπάνω θα πάτε πριβε με καποιον χορευτή, θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο..

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Sorry mate, αλλα είσαι ΠΟΛΥ οφ εδω.
1ον, ανοιξες θρεντ, άρα όλο και κάτι ρώτησες
2ον και βασικότερο, ποιος νομίζεις ότι είσαι που θα ζητήσουμε άδεια για να σου απευθύνουμε τον λόγο; Στον στρατό και στο βασιλιά αυτά, που έχουν ενα σκασμό οπλα από πίσω τους. Στο Bou εχουμε δημοκρατία..
Καθόλου οφ, ανοιξα θρεντ να ρωτήσω αν κάποιος ενδιαφέρεται. Αν ζητούσα γνώμη για κάτι, άλλη φάση και άλλου τύπου θρεντ. Bullying, έλειψη σεβασμού, ομοφοβία και kink judging δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία, αλλά με το αν κάποιος είναι μαλακας και δεν έχει να κάνει κάτι καλύτερο μέσα στην ημέρα του από το να ανακατεύεται με πολύ άσχημο τρόπο σε κάτι που δεν τον ενδιαφέρει και αφορα.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.241
Πόντοι
201
Θα προτιμούσα να έβγαινα για καφέ ή φαγητό (ή στριπτιτζάδικο όπως λέει το thread) με τον Κώστα Πάσσαρη ή τον Αλκέτ Ριζάι, παρά με άτομο από εδώ μέσα.
Περισσότερο ασφαλής θα ένιωθα

OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Μόνος σου, ή μετακόμισε και η δικιά σου μαζί; Αυτή ντε, που το συζητάτε για τριο.. Δεν γουσταρει στριπτιζάδικο; Παρτην και πατε στο Babylon Alcatraz, όλο ψολες είναι εκει μεσα, με κάτι παραπάνω θα πάτε πριβε με καποιον χορευτή, θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο..
Μεγάλη ιστορία, εξωτερικό μεγαλώσαμε, και αυτή δεν μετακόμισε εντελώς. Επειδή δουλεύουμε από το σπίτι είμαστε κάποιους μήνες στο εξωτερικό, κάποιους μήνες στην Αθήνα. Αυτόν τον μήνα δεν είμαστε μαζί, τον άλλον πάω εγώ εκεί. Αλλά όπως και να έχει, δεν θα ήθελα να μας δει κάποιος μαζί στα στριπτιζάδικα, σε όλα όσα συζητάμε είμαστε φουλ εχέμυθοι. Αν κάτσει να βρούμε κάτι για τέτοια παιχνίδια, γίνεται αλλά μόνο κρυφά και να υπάρχει εμπιστοσύνη από πριν.

• Like
Αντιδράσεις: Distro
OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Θα προτιμούσα να έβγαινα για καφέ ή φαγητό (ή στριπτιτζάδικο όπως λέει το thread) με τον Κώστα Πάσσαρη ή τον Αλκέτ Ριζάι, παρά με άτομο από εδώ μέσα.
Περισσότερο ασφαλής θα ένιωθα
Είμαι καινούργιος εδώ, αλλά με βάση τα σχόλια τελικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Άλλος ομοφοβικός μαλάκας από δω, πού πιστεύει ότι όλοι άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιμένουν αυτόν να τον κάνουν γκέι. Δεν το πρότεινα σε σένα συγκεκριμένα, περιττή η απάντηση σου. Αλλά για να μπαίνεις στην διαδικασία να απαντάς σε κάτι που δεν σε αφορά, κάτι θα πει για σένα.
Ομοφοβικός καθόλου,μαλακοφοβικός ναι.

:coffee:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Ξεκάθαρα, άσε μας ρε μαλακα, μόνο με την περιγραφή του προφίλ σου και την ορολογία «μπούστης» φαίνεται πόσο ανοιχτόμυαλος είσαι.
Φαίνεσαι επαγγελματίας φυσιογνωμιστής τύπε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Τύπε (μ)πούστη εκτιμάμε τους ανοιχτά gay και κανένας δεν θα τους ενοχλήσει ποτέ στα σοβαρά.Εντάξει λίγο κράξιμο παίζει,μέχρι εκεί.....

Σιχαινόμαστε όμως τις κρυφές όπως εσύ που νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από τις λέξεις και ότι είναι έξυπνοι.

Το δεύτερο πληθυντικό δεν σημαίνει ότι εκπροσωπώ κάποιον.

Τώρα σάλτα :zfuck:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Φαίνεσαι επαγγελματίας φυσιογνωμιστής τύπε.

Ναι αμε, ο πιο σπουδαίος επαγγελματίας του τομέα. Ελπίζω ότι τώρα εμαθες όλα όσα ήθελες και ότι εδώ τελειώνει το κόλλημα σου με μένα. Καλή συνέχεια!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Ναι αμε, ο πιο σπουδαίος επαγγελματίας του τομέα. Ελπίζω ότι τώρα εμαθες όλα όσα ήθελες και ότι εδώ τελειώνει το κόλλημα σου με μένα. Καλή συνέχεια!
Καλή συνέχεια,να είσαι καλά.

:hi:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Τύπε (μ)πούστη εκτιμάμε τους ανοιχτά gay και κανένας δεν θα τους ενοχλήσει ποτέ στα σοβαρά.Εντάξει λίγο κράξιμο παίζει,μέχρι εκεί.....

Σιχαινόμαστε όμως τις κρυφές όπως εσύ που νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από τις λέξεις και ότι είναι έξυπνοι.

Το δεύτερο πληθυντικό δεν σημαίνει ότι εκπροσωπώ κάποιον.

Τώρα σάλτα :zfuck:
Εδώ είπες ξεκάθαρα ότι είσαι ομοφοβικός, και ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν το καταλαβαινεις, εγώ δεν θα μπω στην διαδικασία να σου εξηγώ πόσο λάθος είσαι. Και στο κάτω κάτω εσύ ήρθες εδώ στο θρεντ μου και ανακατεύεσαι σε κάτι που δεν σε αφορά. Το ότι συχαινεσαι κόσμο που δεν σε εχει ενοχλήσει, και δεν σου εχει μιλήσει ούτε καν, λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Εδώ είπες ξεκάθαρα ότι είσαι ομοφοβικός, και ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν το καταλαβαινεις, εγώ δεν θα μπω στην διαδικασία να σου εξηγώ πόσο λάθος είσαι. Και στο κάτω κάτω εσύ ήρθες εδώ στο θρεντ μου και ανακατεύεσαι σε κάτι που δεν σε αφορά. Το ότι συχαινεσαι κόσμο που δεν σε εχει ενοχλήσει, και δεν σου εχει μιλήσει ούτε καν, λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου.
Είμαι σκατοχαρακτήρας λες?
Πιθανό.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Αράζεις μέχρι αργά βλέπω!!
Δεν αράζω ποτέ...είμαι διαρκώς στο πόδι.... :2funny:
Tired Good Night GIF by SLOTHILDA

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Bullying, έλειψη σεβασμού, ομοφοβία και kink judging
τωρα μας προσβαλεις τυπε, παιζει να ειμαστε το πιο φιλικο φορουμ εν ελλαδι, με συμπονοια και αλληλεγγυη προς ολους τους μπουστηδες συνανθρωπους μας. Παρακαλω να ανακαλεσεις, αλλιως θα παρεξηγηθουμε και φορτωσουμε τυπο @RETRO με εξτρα εργασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom