Νέα

Παράξενη φάση με Μαριλένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AlexG7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και τον aspirin νονο του πρώτου μας παιδιού :2funny: :dancing:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Δεν έχω και άλλο, αλλά και γιατί; Θα μου κάνει φάρσες...; :cheesy:
ρε φιλε μακαρι να σου κανει φαρσες,τιποτα αλλο μην εχει κατα νου μονο.πριν τα χριστουγεννα σε ενα στην φυλης αρχισε μια κορασιδα να μου λεει κατι κουλα οτι γνωριζομαστε (πρωτη φορα την εβλεπα) και οτι απο καπου με ξερει,και κατι περιεργα.με τα πολλα και αφου εδειχνε ενδιαφερον ανταλλαξαμε e-mail (εχω ενα καβα που δεν το χρησιμοποιω).

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
44
Like
694
Πόντοι
6.755
το ΝΟΥ σου για ΚΑΚΟΤΟΠΟΙΕΣ να εχεις ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,και να ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
εΐ Αλεξ μου ετυχε κ σε μενα τις προαλλες(με διαφορτικη κοπελα οχι την ιδια που λες)...βασικα ειναι ρουμανα η κοπελα κ επειδη εχει τυχει να παω παραπανω απο μια φορες,καθε φορα που με βλεπει με ρωταει ποτε θα παντρευτουμε,αν εχω σταθερη σχεση,μου λεει οτι ψαχνει ενα καλο παιδι σαν εμενα κτλ,κτλ...μαλιστα προχθες μου ελεγε οτι δεν ζηλευει σαν τις ελληνιδες κ ξερει τι χρειαζεται ενας αντρας,κτλ...εγω το παιζω μαλακας γιατι τετοια περιστατικα δεν τα εχω ξαναζησει,ουτε θελω...παντως μεσα στο δωματιο γινεται το ελα να δεις απο αποψη σεξ...θα σε συμβουλευα να μην κανεις τιποτα κ να το αφησεις το θεμα ετσι...εισαι κ μικρος κ δεν λεει..εγω ειμαι 31 κ δεν κανω τιποτα (που δεν εχω τοσες επιλογες ή ευκαιριες σαν εσενα να γαμαω διαφορετικα τεμαχια),ποσο μαλλον εσυ που εχεις την καλυτερη 10 ετια μπροστα σου,ειναι κριμμα να μπερδευτεις με τετοια πραγματα.εντελως φιλικα στα λεω.. ;)

OP
OP
A

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μου είχε πει ότι είναι μισή Ελληνίδα μισή Αλβανίδα (και έμοιαζε λίγο Αλβανίδα όντως).
Εννοείται ότι δεν περιμένω τίποτα τρελό και ότι αυτή μπορεί να θέλει απλά να μου φάει όσα μπορεί.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Εμένα μου είχε πει ότι είναι μισή Ελληνίδα μισή Αλβανίδα (και έμοιαζε λίγο Αλβανίδα όντως).
Εννοείται ότι δεν περιμένω τίποτα τρελό και ότι αυτή μπορεί να θέλει απλά να μου φάει όσα μπορεί.
:thumbsup:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Είναι πουτάνα και τίποτα παραπάνω, απλά ήλπιζα μήπως κερδίσω κάνα δωρεάν γαμησάκι.

Δηλαδή θα το θεωρήσεις επιτυχία άμα κερδίσεις κανα δωρεαν γαμησάκι από πουτάνα; Θα το γράψεις και στο βιογραφικό σου;
Μιας κι είσαι ωραίο αγόρι απ' ότι κατάλαβα (τι ύψος έχεις;) δε θα χεις πρόβλημα να βρεις αλλού τα τσάμπα γαμησάκια. Μην τα ψάχνεις στις εργαζόμενες

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
τωρα που το σκεφτομαι βεβαια μαλλον προμοτορας της μαριλενας εισαι

OP
OP
A

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μη τα παίρνεται. Απλά μου έγινε αυτό που δε μου έχει ξαναγίνει ούτε το είχα σκεφτεί καν και επειδή δε ξέρω τι παίζει σε τέτοιες φάσεις ρώτησα εδώ. 1.79 είμαι (άσχετο βέβαια).

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
Ρε παιδιά μη τα παίρνεται. Απλά μου έγινε αυτό που δε μου έχει ξαναγίνει ούτε το είχα σκεφτεί καν και επειδή δε ξέρω τι παίζει σε τέτοιες φάσεις ρώτησα εδώ. 1.79 είμαι (άσχετο βέβαια).
παρε τον πουλο ρε νταβατζακο

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μου εχει συμβει και εμενα γυρω στισ 3 φορες αυτο το σκηνικο και στισ 3 επραξα ιδια δηλαδη ειπα για ξενοδοχειο τσαμπα αμα θελεισ αλλιωσ δεν υπαρχουν λεφτα και τισ 3 φορεσ γαμαγα σταδιακα τσαμπα αυτα απο την δικια μου εμπειρια.Απλα δεν χρειαζεται να σου πω προσοχη και να ζυγιζεις καταστασεις....24 ειμαι και LION7?Ειμαι 1.72 ....και εμεισ οι κοντοι ειμαστε μαχιμοι!!!!ειμαστε τα λεγομενα κοντοπουτανα!χαχαχαχα να στε καλα παιδια!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Μου εχει συμβει και εμενα γυρω στισ 3 φορες αυτο το σκηνικο και στισ 3 επραξα ιδια δηλαδη ειπα για ξενοδοχειο τσαμπα αμα θελεισ αλλιωσ δεν υπαρχουν λεφτα και τισ 3 φορεσ γαμαγα σταδιακα τσαμπα αυτα απο την δικια μου εμπειρια.
και γω εχω ακουσει οτι παίζουν τέτοια σκηνικά...γιατί λέει οι πουτάνες υστερα απο τόσες ώρες που πηδιούνται επι πληρωμή  θέλουν στον ελευθερο χρόνο τους να φάνε και ένα πούτσο.....τσάμπα :boobies:

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
και γω εχω ακουσει οτι παίζουν τέτοια σκηνικά...γιατί λέει οι πουτάνες υστερα απο τόσες ώρες που πηδιούνται επι πληρωμή  θέλουν στον ελευθερο χρόνο τους να φάνε και ένα πούτσο.....τσάμπα :boobies:
Ειναι αυτο που λεμε ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Πιθανόν να θέλουν κι αυτές να τις μεταχειριστούν όπως τις υπόλοιπες γυναίκες, για ευχαρίστηση και των δύο, και όχι για να ανακουφιστεί μόνο ο ένας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom