Νέα

Παράξενη φάση με Μαριλένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AlexG7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιδιά είμαι 20 ετών (έχω πάει καμιά 10αρια φορές σε σπιτάκι) αλλά πριν λίγες μέρες έγινε κάτι που δεν το περίμενα. Είχα πάει νομίζω στο φυλής 84 (αλλά δεν παίρνω και όρκο), ήταν σίγουρα πάντως από αυτά που είναι πίσω και λίγο πιο πέρα από την πλατεία βικτώρειας. Λοιπόν η Μαριλένα είναι σχετικά κοντή (1,60-1,65), με κοντό μαύρο μαλλι, καλό βυζάκι (2,5+ γέμιζε το χέρι), λεπτή χωρίς "πιασίματα", έκανε και ελεύθερο στοματικό. Λοιπόν, όταν μπήκε μέσα, μου έκανε κανα 2 κοπλιμέντα (αλλά νταξ έτσι μου έχουν κάνει και οι περισσότερες οπότε δεν εξεπλάγην), αλλά στην πορεία μου έδινε στην πορεία ότι της αρέσω. Αφού τελείωσα μιλάγαμε λίγο για ότι να ναι και συγχρόνως με αγκάλιαζε με φίλαγε στο λαιμό και στο μάγουλο κλπ. Είχα πάει με φίλο οπότε περίμενα να τελειώσει και αυτός. Όση ώρα περίμενα και αυτή μπαινοέβγαινε από την κουζίνα ερχόταν με χάιδευε, με αγκάλιαζε και μου έλεγε ότι θα με φάει. Όταν βγήκε και από τον φίλο μου της ρώτησα αν έχει τηλεφωνο και μου είπε ότι δε μπορεί να μου το δώσει αλλά αν θέλω μπορώ να της δώσω εγώ το δικό μου (όπως και έκανα).Όταν έφευγα με κοίταζε πονηρά και μου είπε ότι θα με φίλαγε αλλά έχει κάμερες. Όταν βγήκα έξω ο φίλος μου με κοίταγε παράξενα και με ρώτησε τι της είπα. Και όταν το ρώτησα γιατί μου είπε ότι όλο για μένα μίλαγε, και πόσο της άρεσα κλπ. Της ζήτησε και αυτός τηλ (μέσα στο δωμάτιο) αλλά του είπε ότι δε μπορεί αλλά και αν μπορούσε θα το έδινε στο φίλο του (δλδ εμένα). Την επόμενη μέρα με πήρε τηλ αλλά εκείνη τη στιγμή δε μπορούσα να μιλήσω και της είπα αν θέλει να πάρει σε 5 λεπτά και μου είπε οκ. Λοιπόν, δεν ξαναπήρε. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι, τι κάνω τώρα εγώ;

ps: μη με περάσετε για κάναν που νομίζει έρωτες και μαλακίες, απλά θέλω να με συμβουλέψετε τι να κάνω τώρα;

ε ξανα πηγαινε ρε μπαγασα στο δελο ,και θα περασεις καλα
δεν θα την παντρευτεις οποτε πηγαινε πηδεχτειτε και ολα καλα  ;)

OP
OP
A

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μερικοί με κάνουν να νομίζω ότι θα ξυπνήσω καμιά μέρα με τα συκώτια έξω :P :grin:
Τεσπα, ευχαριστώ και πάλι, και αυτό που θα κάνω είναι να ξαναπάω όταν βρω χρόνο και χρήμα (δε δουλεύω γαμώ τις σπουδές μου γαμώ)
και να δω τι παίζει όντως. :knockinb:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Με αφορμή την ιστορία του Alex θέλω να γράψω δύο γραμμές σχετικά με τις σχέσεις που πρέπει να έχουμε με τα κορίτσια μας.
Επειδή όλοι μας άνθρώποι είμαστε, και έχουμε και αισθήματα ,οι σχέσεις μας με τα κορίτσια θα πρέπει να αρχίζουν και  να τελειώνουν μέσα στο δωμάτιο του πόθου. :sunglasses:

Σίγουρα δεν βγαίνει ποτέ σε καλό (εδώ δεν βγαίνει μερικές φορές στις νορμάλ σχέσεις)το να προσπαθήσουμε εμείς ή ακόμη και κάποιο εργαζόμενο κορίτσι να ζητήσουμε κάτι παραπάνω που να έχει να κάνει με συναίσθημα και όχι με σαρκική απόλαυση.

Ακόμα και τυχαία στο δρόμο να συναντήσουμε κάποιο κορίτσι, θα είναι μεγάλο λάθος να της πούμε έστω και ένα γεια σου.
Δυστυχώς τα πράγματα έτσι είναι, αυτές είναι οι εργαζόμενες και εμείς είμαστε οι πελάτες.

Στο κάτω κάτω ο κόσμος γεμάτος γυναίκες είναι,  και ανέκαθεν ήταν και είναι το ευκολότερο πράγμα να γνωρίσεις και να συνδεθείς συναισθηματικά με κάποια, αρκεί να το κυνηγήσεις λίγο. :smitten:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Επειδή όλοι μας άνθρώποι είμαστε, και έχουμε και αισθήματα ,οι σχέσεις μας με τα κορίτσια θα πρέπει να αρχίζουν και  να τελειώνουν μέσα στο δωμάτιο του πόθου. :sunglasses:

Σίγουρα δεν βγαίνει ποτέ σε καλό (εδώ δεν βγαίνει μερικές φορές στις νορμάλ σχέσεις)το να προσπαθήσουμε εμείς ή ακόμη και κάποιο εργαζόμενο κορίτσι να ζητήσουμε κάτι παραπάνω που να έχει να κάνει με συναίσθημα και όχι με σαρκική απόλαυση.

σωστο ειναι αυτο ,
οι καψουρες αυτες ,εχουν συντομη ημερομηνια ληξης ,αρχιζουν και τελειωνουν στα "δωματιακια της ηδονης" , αλλιως τι θα γινει δλδ, θα παμε για γαμο?  :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαγκιτη μας δουλευεις;;;ξερουμε εσυ τι ρολο βαρας και ποιος εισαι για να σου πουμε πως να ξηγηθεις;;;
η μαλλον θα σου πω εγω...αμα εισαι αλανι και εχεις περδικουλα τραβηξου και κανε οτι γουσταρεις ...αμα εισαι φλωρος και χεστακος κατσε στα αυγα σου και ασε τις μαγκιες,,,,βρες κανα κοριτσακι που εχει στο νου του τα κοσμοπολιταν και τους οικονομοπουλους και τα ρεστα και αστα τα αλλα....η αμα δεν μπορεις να βρεις κοριτσακι τραβηξου με καμμια κονσολα να παιζεις γκειμς...
ακου να του πουμε τι να κανει ....
εγω τα παλια τα χρονια στα ντουζενια μου μου ειχαν τυχει τρεις τεσσερις τετοιες φασεις ημουνα ρεμαλι και στα αρχιδια μου και τραβηχτηκα και ειχα περασει και μια χαρουλα....

βεβαια δεν υπηρχε τοτε το μπου αλλα δεν νομιζω να ανοιγα τοπικ να μου λεει ο καθε παπαρας τι να κανω...
εκτος αμα κανεις πλακιτσα οποτε πασο...

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ρε μαγκιτη μας δουλευεις;;;ξερουμε εσυ τι ρολο βαρας και ποιος εισαι για να σου πουμε πως να ξηγηθεις;;;
η μαλλον θα σου πω εγω...αμα εισαι αλανι και εχεις περδικουλα τραβηξου και κανε οτι γουσταρεις ...αμα εισαι φλωρος και χεστακος κατσε στα αυγα σου και ασε τις μαγκιες,,,,βρες κανα κοριτσακι που εχει στο νου του τα κοσμοπολιταν και τους οικονομοπουλους και τα ρεστα και αστα τα αλλα....η αμα δεν μπορεις να βρεις κοριτσακι τραβηξου με καμμια κονσολα να παιζεις γκειμς...
ακου να του πουμε τι να κανει ....
εγω τα παλια τα χρονια στα ντουζενια μου μου ειχαν τυχει τρεις τεσσερις τετοιες φασεις ημουνα ρεμαλι και στα αρχιδια μου και τραβηχτηκα και ειχα περασει και μια χαρουλα....

βεβαια δεν υπηρχε τοτε το μπου αλλα δεν νομιζω να ανοιγα τοπικ να μου λεει ο καθε παπαρας τι να κανω...
εκτος αμα κανεις πλακιτσα οποτε πασο...

:thumbsup:

καλα τα λες ....

φορας μπρατσακια ?????      θα πνιγεις.......

ξερεις κολυμπι ?????      θα σωθεις........

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Πολύ σωστός ο Χριστίδης...

Κάνει ότι σου βγαίνει

Πάνω απ όλα κοίτα να περάσεις καλά

vlachodeutsch