Νέα

Παράξενη φάση με Μαριλένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AlexG7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά είμαι 20 ετών (έχω πάει καμιά 10αρια φορές σε σπιτάκι) αλλά πριν λίγες μέρες έγινε κάτι που δεν το περίμενα. Είχα πάει νομίζω στο φυλής 84 (αλλά δεν παίρνω και όρκο), ήταν σίγουρα πάντως από αυτά που είναι πίσω και λίγο πιο πέρα από την πλατεία βικτώρειας. Λοιπόν η Μαριλένα είναι σχετικά κοντή (1,60-1,65), με κοντό μαύρο μαλλι, καλό βυζάκι (2,5+ γέμιζε το χέρι), λεπτή χωρίς "πιασίματα", έκανε και ελεύθερο στοματικό. Λοιπόν, όταν μπήκε μέσα, μου έκανε κανα 2 κοπλιμέντα (αλλά νταξ έτσι μου έχουν κάνει και οι περισσότερες οπότε δεν εξεπλάγην), αλλά στην πορεία μου έδινε στην πορεία ότι της αρέσω. Αφού τελείωσα μιλάγαμε λίγο για ότι να ναι και συγχρόνως με αγκάλιαζε με φίλαγε στο λαιμό και στο μάγουλο κλπ. Είχα πάει με φίλο οπότε περίμενα να τελειώσει και αυτός. Όση ώρα περίμενα και αυτή μπαινοέβγαινε από την κουζίνα ερχόταν με χάιδευε, με αγκάλιαζε και μου έλεγε ότι θα με φάει. Όταν βγήκε και από τον φίλο μου της ρώτησα αν έχει τηλεφωνο και μου είπε ότι δε μπορεί να μου το δώσει αλλά αν θέλω μπορώ να της δώσω εγώ το δικό μου (όπως και έκανα).Όταν έφευγα με κοίταζε πονηρά και μου είπε ότι θα με φίλαγε αλλά έχει κάμερες. Όταν βγήκα έξω ο φίλος μου με κοίταγε παράξενα και με ρώτησε τι της είπα. Και όταν το ρώτησα γιατί μου είπε ότι όλο για μένα μίλαγε, και πόσο της άρεσα κλπ. Της ζήτησε και αυτός τηλ (μέσα στο δωμάτιο) αλλά του είπε ότι δε μπορεί αλλά και αν μπορούσε θα το έδινε στο φίλο του (δλδ εμένα). Την επόμενη μέρα με πήρε τηλ αλλά εκείνη τη στιγμή δε μπορούσα να μιλήσω και της είπα αν θέλει να πάρει σε 5 λεπτά και μου είπε οκ. Λοιπόν, δεν ξαναπήρε. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι, τι κάνω τώρα εγώ;

ps: μη με περάσετε για κάναν που νομίζει έρωτες και μαλακίες, απλά θέλω να με συμβουλέψετε τι να κάνω τώρα;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
παιδιά είμαι 20 ετών (έχω πάει καμιά 10αρια φορές σε σπιτάκι) αλλά πριν λίγες μέρες έγινε κάτι που δεν το περίμενα. Είχα πάει νομίζω στο φυλής 84 (αλλά δεν παίρνω και όρκο), ήταν σίγουρα πάντως από αυτά που είναι πίσω και λίγο πιο πέρα από την πλατεία βικτώρειας. Λοιπόν η Μαριλένα είναι σχετικά κοντή (1,60-1,65), με κοντό μαύρο μαλλι, καλό βυζάκι (2,5+ γέμιζε το χέρι), λεπτή χωρίς "πιασίματα", έκανε και ελεύθερο στοματικό. Λοιπόν, όταν μπήκε μέσα, μου έκανε κανα 2 κοπλιμέντα (αλλά νταξ έτσι μου έχουν κάνει και οι περισσότερες οπότε δεν εξεπλάγην), αλλά στην πορεία μου έδινε στην πορεία ότι της αρέσω. Αφού τελείωσα μιλάγαμε λίγο για ότι να ναι και συγχρόνως με αγκάλιαζε με φίλαγε στο λαιμό και στο μάγουλο κλπ. Είχα πάει με φίλο οπότε περίμενα να τελειώσει και αυτός. Όση ώρα περίμενα και αυτή μπαινοέβγαινε από την κουζίνα ερχόταν με χάιδευε, με αγκάλιαζε και μου έλεγε ότι θα με φάει. Όταν βγήκε και από τον φίλο μου της ρώτησα αν έχει τηλεφωνο και μου είπε ότι δε μπορεί να μου το δώσει αλλά αν θέλω μπορώ να της δώσω εγώ το δικό μου (όπως και έκανα).Όταν έφευγα με κοίταζε πονηρά και μου είπε ότι θα με φίλαγε αλλά έχει κάμερες. Όταν βγήκα έξω ο φίλος μου με κοίταγε παράξενα και με ρώτησε τι της είπα. Και όταν το ρώτησα γιατί μου είπε ότι όλο για μένα μίλαγε, και πόσο της άρεσα κλπ. Της ζήτησε και αυτός τηλ (μέσα στο δωμάτιο) αλλά του είπε ότι δε μπορεί αλλά και αν μπορούσε θα το έδινε στο φίλο του (δλδ εμένα). Την επόμενη μέρα με πήρε τηλ αλλά εκείνη τη στιγμή δε μπορούσα να μιλήσω και της είπα αν θέλει να πάρει σε 5 λεπτά και μου είπε οκ. Λοιπόν, δεν ξαναπήρε. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι, τι κάνω τώρα εγώ;

ps: μη με περάσετε για κάναν που νομίζει έρωτες και μαλακίες, απλά θέλω να με συμβουλέψετε τι να κάνω τώρα;
...τύπε τέτοια ώρα λειπουν οι υπεύθυνοι...πάρε αύριο ώρες γραφείου

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρωτα τον νταβατζη της !
Θα σου ζητησει λεφτα για να βγειτε .
Αν βγειτε κρυφα ,χωρις να το ξερει ,παντα θα υπαρχει η περιπτωση να σου κανει προβλημα .
Συμβουλη μου :Πηγαινε να τη γαμας στο μαγαζι της .
Πηγαινε της και κανενα δωρακι ,που και που .
Θα γαμας καλα ,χωρις προβλημα.
Δεν χρειαζεται να βγεις μαζι της .
Βρες αλλη (οχι πουτανα) για να βγαινεις.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

1.αν σε πηρε με αποκρυψη και δεν εχεις το τηλ τις,κανε υπομονη κανα 2 μερες μηπως και σε ξαναπαρει,αν δεν σε παρει πανε να γαμησις κανονικα,και βρες και καμια δικαιολογια του κωλου γιατι δεν το σηκωσες το τηλεφωνο,και κοψε συμπεριφορα.
2.αν εχεις τον αριθμο τις,παρτην εσυ,η στειλε τις sms να σε παρει αυτη οποτε μπορεσει.αν δεν σε παρει καθολου,γραψτην στα αρχιδια σου,και μην πας ουτε καν στο μπουρδελο που δουλευει.αν σε παρει,πες να πατε για κανενα καφε,να δεις τι παιζετε με αυτη.αλλα μεχρι να πατε για καφε,δεν θα πας στο μπουρδελο να την γαμησεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
επειδη εισαι μικρος ακομα,να εισαι πολυ προσεκτικος,και προσεχε να μην φας κανενα παραμυθι.
γαμα την οσο γουσταρεις,και μετα να την κανεις με ελαφρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ.
αν εισαι κανενας αγαπησιαρης,και φας καμια καψουρα,καλυτερα να μην πας ουτε για καφε μαζι τις.
αστο καλυτερα.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
δυσκολα παιχνιδια αυτα
Οταν καποιος ειναι Μαστορας στην δουλεια του δυσκολα τον 'κανεις καλα'
Η  γυναικα εχει ως δουλεια το σεξ, αν εχει ορεξη επειδη εχει  και την εμπειρια, θα φας φιλε τετοιο κολλημα που θα χασεις την μπαλα.
Αν τυχαινε κατι τετοιο σε καποιον 30+ θα του λεγα προχωρα, αλλα για ενα παιδι 20 ετων η γνωμη μου ειναι τραβα τον δρομο σου. Εχει τοσες κοπελες εξω που δεν χρειαζεται να μπεις στον πειρασμο. Δεν νομιζω οτι εχεις να κερδισεις κατι

OP
OP
A

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με απόκρυψη πήρε. Είμαι συνειδητοποιημένο άτομο, ξέρω σε τι κατάσταση είμαι. Είναι πουτάνα και τίποτα παραπάνω, απλά ήλπιζα μήπως κερδίσω κάνα δωρεάν γαμησάκι. Κάποια στιγμή θα ξαναπεράσω σίγουρα και θα κόψω κίνηση, αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αυτή νομίζει ότι με το πάρε σε 5 λεπτά που της είπα ότι δε γουστάρω ξέρω γω...

@ diomidis1: λες εεεε; Να μην το παλέψω μπας και κερδίσω τπτ;

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
αλεξ στην 20ετη πορεια μου στο χωρο μου εχει συμβει μερικες φορες..
εκμεταλευσου το οσο μπορεις και μετα κανε την διακριτικα...
καλη φαση ,,, μην μπλέξεις σε έρωτες και τέτοια... καθαρα σεξουαλικα εκμεταλευσουτο..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Με απόκρυψη πήρε. Είμαι συνειδητοποιημένο άτομο, ξέρω σε τι κατάσταση είμαι. Είναι πουτάνα και τίποτα παραπάνω, απλά ήλπιζα μήπως κερδίσω κάνα δωρεάν γαμησάκι. Κάποια στιγμή θα ξαναπεράσω σίγουρα και θα κόψω κίνηση, αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αυτή νομίζει ότι με το πάρε σε 5 λεπτά που της είπα ότι δε γουστάρω ξέρω γω...

@ diomidis1: λες εεεε; Να μην το παλέψω μπας και κερδίσω τπτ;
OXI περισσότερα πράγματα θα χάσεις παρά θα κερδίσεις  ;)

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
δεν δινουμε το κανονικο κινητο μας ποτε σς τετοιες περιπτωσεις

OP
OP
A

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω και άλλο, αλλά και γιατί; Θα μου κάνει φάρσες...; :cheesy:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η κοπελα σ ερωτευτηκε alex,τι μαλακιες να λεμε τωρα,προχωρα  :)

OP
OP
A

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ξέρω ρε φίλε, αλλά της πέφτω πολύς για αυτό το σκέφτομαι...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το ξέρω ρε φίλε, αλλά της πέφτω πολύς για αυτό το σκέφτομαι...

αρχίδια της πέφτεις φίλε.

πάντως να ξέρεις ότι και αυτές οι κοπέλες έχουν αισθήματα και καλό θα ήταν να μην της πουλήσεις παραμύθι απλά και μόνο για γλιτώσεις χρήματα...
στη θέση σου θα έβγαινα μαζί της και θα της ξεκαθάριζα ότι θέλω ελεύθερη σχέση, δίχως συναισθηματισμούς και αν της αρέσει (όχι τόσο απότομα βέβαια, το κεντρικό νόημα αυτό θα ήταν όμως)

από κει και πέρα αν δεχόταν και στην πορεία ανέπτυσσε αισθήματα, κακό του κεφαλιού της (ας πρόσεχε)

κοίτα όμως μην την πατήσεις εσύ, γιατί πολύ σίγουρο σε βλέπω και η πολλή σιγουριά μερικές φορές... :cool2:

Επισκέπτης
Ρωτα τον νταβατζη της !
Θα σου ζητησει λεφτα για να βγειτε .
Αν βγειτε κρυφα ,χωρις να το ξερει ,παντα θα υπαρχει η περιπτωση να σου κανει προβλημα
.
Συμβουλη μου :Πηγαινε να τη γαμας στο μαγαζι της .
Πηγαινε της και κανενα δωρακι ,που και που .
Θα γαμας καλα ,χωρις προβλημα.
Δεν χρειαζεται να βγεις μαζι της .
Βρες αλλη (οχι πουτανα) για να βγαινεις.
+100000000000000000000000000000000000000000000000
ποτε δεν ξερεις τι εχει μια γυναικα στο μιαλο της ποσο μαλον μια τετοια γυναικα

OP
OP
A

AlexG7

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και γω κάτι σαν αυτό που λέει ο kosnik26 σκεφτόμουνα, αλλά άμα δεν ξαναπάρει τηλ, δύσκολα τα πράγματα...

Επισκέπτης
Και γω κάτι σαν αυτό που λέει ο kosnik26 σκεφτόμουνα, αλλά άμα δεν ξαναπάρει τηλ, δύσκολα τα πράγματα...
γιατι ρε φιλε αυτη σταθερη στο ποστο της ειναι... ασε να περασουν λιγες μερες και μετα περνα απο κει να δεις αν θυμαται τιποτα απ αυτα που ειπε....
τωρα αν στο σαλονι δεις 2-3 ατομα με λουλουδια και ετσι κανε μεταβολη και λοπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom