Νέα

Παραλίες γυμνιστών στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannakiss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannakiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
105
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα πήρα απόφαση να ανοίξω αυτό το θέμα για να ξέρουμε ποιες παραλιες υπάρχουν δίπλα μας για να πηγενουμε ανετα

Εγγρ.
17 Σεπ 2014
Like
539
Πόντοι
81
Οκ. Περιμένουμε να μάθουμε.... Θα σας πω και εγώ κάνα δυο που βρήκα στο δεύτερο πόδι. ( Έχει πολλές)

OP
OP
G

giannakiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
105
Πόντοι
1
Εγώ έχω πάει στην παραλία Αγίου μαμά κοντά στην αεροπορία και πιο κάτω από το ναυάγιο επανομης

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
ωραίο θεματάκι ,σε κάποια σημεία της χώρας τα οποία είναι απομακρυσμένα υπάρχουν και ξενοδοχεία που δέχονται μόνο γυμνιστές,ένα υπάρχει στην κρήτη απο ότι είδα,επισης στις καβουροτρυπες στην χαλκιδικη σε κάποιο σημείο υπάρχουν γυμνιστές σε αντισχοινα η τροχοσπιτα,το θέμα είναι οτι για να μπεις σε τετοια ομάδα γυμνιστών πρέπει κάποιος να σε προτείνει από αυτούς,δε μπαίνεις έτσι εύκολα,δεν πας ξαφνικα εκει και γίνεσαι γυμνιστης,υπάρχουν κανόνες..

Angelo8

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Στη δική μου εποχή κάναμε ελεύθερο γυμνισμό στη περιοχή
Γλαρόκαβος στο πρώτο πόδι κάτω πριν το Παλιούρι. Υπέροχη παραλία μέσα στα πεύκα δίπλα σε μικρή λιμνοθάλασσα. Πρέπει όμως σήμερα να τσεκαριστεί τι κατάσταση επικρατεί εκεί. Είχαμε βάλει όμως τότε γερά θεμέλια.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
Τελικα για εμας π θελουμε να παμε για γυμνισμο χαλκιδικη που μπορουμε να παμε? Εγω ειχα βρει στην καλλικρατεια σε ενα σημειο απομερο μετα απο κατι βραχια αλλα δεν ηταν καλα για κολυμπι εκει και επισης ολοι π ηταν πριν τα βραχια μπορουσαν να σε δουν οποτε ηταν καπως αβολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom