παραλια Βροντονερο Ζακυνθου
μια ωραια παραλια στα νοτια του νησιου διπλα στο καλαμακι-λαγανα.
προσβαση σχετικα δυσκολη λογο χωματοδρομου.μονο μηχανακι γουρουνα τζιπ.
6 σετ απο ξαπλωστρες με 8€ .
και για τους δωρεαν καποιες καβατζες μεγαλα βραχια για σκια.
το αστειο ολοι οι βραχοι γραφουν επανω NOT GAY BEACH
ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ 9.00 6/8/2016
Στην παραλια ημουν εγω και 3 ατομα αντρες διαφωρων ηλικιων.
ωρα 11.00 σκαει ζευαγρι ξενων (ρουμανια)ηλικιας 40-45 περιπου και οι 2 με ωραια σωματα αλλα η κοπελα με 1νουμερο βυζι αλλα ωραια ρογα.
αφου ελενχουν την παραλια καθονται διπλα μου στα 5 μετρα οπου ειχε και αλλον ενα βραχο για ισκιο.
γυνμοι τελειως λαδια ο ενας στον αλλον με λιγα χαδια να παιζουν σιγα σιγα.
εβαλα και εγω λαδι παντου και οταν εφτασα στον πουτσο μου αρχισα σιγα σιγα να ριχνω ματιες και να τον παιζω.
με πηραν χαμπαρι και εκαναν βουτια μπροστα μου για να με δουν μαλλον καλυτερα απο την θαλασα μεσα.
οι υπολοιποι 3 δεν εκαναν κατι γιατι μαλλον εμενα ηθελαν και οχι το ζευγαρι.
κανοντας και εγω το μπανακι μου και περνοντας αρκετα η ωρα 13.30 χωρις να κανουν τιποτα αλλο απο το να με παιρνουν ματι που και που ηρθε και αλλο ενα ζευγαρι 55 αυτος και 45 αυτη αγγλοι οπου καθησαν λιγα μετρα ποιο διπλα μου .
δλδ με εβαλαν στην μεση.
το δευτερο ζευγαρι εβαλε λαδι και αφου εκανε ο αντρας βουτια η γκομενα επιδικτηκα κοιταγε τον πουτσο μου και εκανε νευμα γλυψιματος.
δεν εκανα κινηση μεχρι που βγηκε ο δικος της και ξαπλωσε διπλα της.
αρχισαν τα γελια και τα ψουψου και δεν καθησε πολυ αυτος και πηγε παλι για βουτια η κοπελα παλι το ιδιο νευμα.δεν εχασα ευκαιρια και πλησιασα
διπλα της και καθησα στα 2 μετρα με την πετσετα μου και μπροστα της και τον επαιζα επιδεικτηκα.μου εκανε νοημα να παω εκει.
και πηγα της ειπααπο που ειναι και τα σχετικα και μου ειπε να της βαλω λαδι.την ρωτησα για τον αντρα της και μου ειπε δεν εχει προβλημα του αρεσει να με βλεπει να περναω καλα στις διακοπες μου.
δεν εχασα ευκαιρια και τα χερια μου μεσα στο πενταλεπτο ειχαν μπει στο μουνακι της να την χαιδευουν.
σφηκτο φαινοταν και ωραιο.
με το που περασαν καποια λεπτα απλωσε το χερι της και μου επιασε τον πουτσο και τον ηθελε για πιπα.δεν χαλασα χατιρι.
το αλλο ζευγαρι ειχε τρελλαθει μαλλον επειδη με εχασε.τι να κανω να τους περιμενα.
μετα απο μια υπεροχη πιπα μεταφερθηκαμε σε ενα βραχο πιο μεσα μακρια απο καθε βλεμα και με τον αντρα της απο μεσα στην θαλασσα να μας περνει ματι και να τον παιζει απο οτι καταλαβα απο τις κινησεις του.
περασμα προφυλακτικου μιας ειχα παει σαν εμπειρος εξοπλησμενος και σεξ 1 περιπου ωρας με ολες τις στασεις και σκορ 2-2 στο τελειωμα.
φιλακια και αποχαιρετισμος και επαναφορα στο μερος μου οπου ο κοσμος ειχε αρχισει να ερχεται και να εχει περιπου 20 ατομα γυναικες αντρες ολλων των ηλικιων.
αφου εκανα την βουτια μου και ειπα να φυγω και τα ειχα μαζεψει οταν περασα ντημμενος πλεον απο τους ρουμανους ο αντρας με κοιταξε και μου κτηπησε το κολαρακι της δικια του 3 φορες δυνατα σαν να μου λεει θελεις?
γελασα κα γυρισα και τους μιλησα αλλα απο αγγλικα αυτοι τιποτα .5 λεξεις .
να μην τα πολυλογο εγινε και εκει ενα παιχνιδι με την κοπελα να θελει μονο πιπα και το ιδιο και ο αντρας της πισω απο ενα βραχο εναλαξ χωρις να ανταλαξουμε κουβεντα.αυτο δεν εχει ξαναγινει.μονο με νοηματα.
η κοπελα δεν με αφησε ουτε το μουνακι της να αγγιξω και ηταν τοσο ωραιο κορμι αν εξερεσεις το βυζι που ηταν οπωε ειπα μικρο.
βεβαια δεν αντεξα τριτη φορα σε 1 ωρα τελειωμα και απλα απολαυσαν το καυλι μου.
ενα ακομα ζευγαρι gay με ενα σκυλακι στο τελος της παραλιας στα βραχια εκαναν απο οτι καταλαβα παιχνιδι οση ωρα ημουν εκει.
ενημερωση παλι την τριτη που θα ξαναπαω.
παντος ωραια παραλια για παιχνιδια με ωραιες καβατζες μακρια απο τα περιεργα βλεματα.
αν και εντοπισα ντοπιο σιγουρα με κυαλι γυμνιστη να παιρνει ματι χωρις να ενοχλησει παραπανω.
παρακαλω να σινεχισουμε τις εμπειριες μας απο αλλες παραλιες γυμνηστων εδω
ευχαριστω πολυ .
αναμενετε αλλη μια ενημερωση την τριτη 9/8/2016 που θα ξαναπαω
με