You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλίες Γυμνιστών για Μάτι, Καμάκι και Σέξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 150294
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kkaramich2015
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Θελετε να δειτε την γυναικα μου γυμνη σε παραλια
Όχι βέβαια.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Έλα μπίμπι ξηγήσου φωτό αννούλας να ποζάρει την κορμάρα της στην παραλία ,την έχουμε τεράστια ανάγκη
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.069
- Πόντοι
- 2.606
μπιμπι πρεπει να εισαι και ο μοναδικος εν ζωη αυτοπτης μαρτυρας φανταζομαιΘελετε να δειτε την γυναικα μου γυμνη σε παραλια
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
εχv φαει απ τη μιαμιση ...
Δεν ξερω αν ανεβικε καλα
οχι δεν ανεβηκε καλα και μην την ανεβασεις και μας καυλωσεις με τη καυλαρα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Δεν ξερω αν ανεβικε καλα
Μπίμπι κάνε μια επανάληψη γιατί υπήρξαν επιπλοκές :S :S
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
περιμενουμε
Καλησπέρα. Πήγα διακοπές στην Σαμοθρακη οικογενειακως (Γυναικα 48χρ. & 2 γιοί 13 και 10 χρ.) Κάνουμε τον γυρο του νησιού με καραβακι το οποιο σταματα σε δυο παραλιες οπου η προσβαση γινεται μονον απο την Θαλασσα.
1η παραλια «Καταρτι». Προσεγγιζοντας με το Καϊκι τα παιδια εχουν δει μια σπηλια και τα παιδια προτεινουν να παμε νεχρι εκει κολυμπωντας. Μπαινουμε και βλεπουμε .........
2η παραλια «Βατος». Γυμνιστες 30 % Ντυμενοι 70 %. Ανδρες με στυση περιφερονται χυμα. Ανδρες ξυρισμενοι σε ποσοστο 50 % γυναικες οοοοολες γουλι. Ηλικιες 18-30 περιπου
Ισραηλινη αξιωματικος μονιμη του στρατου θεομουνο εκπαιδευτρια κολυμβησης στα ισραηλινα ΟΥΚ στο καραβακι μου ειπε : Samothraki's vibes are stronger than any shame feeling !!!
1η παραλια «Καταρτι». Προσεγγιζοντας με το Καϊκι τα παιδια εχουν δει μια σπηλια και τα παιδια προτεινουν να παμε νεχρι εκει κολυμπωντας. Μπαινουμε και βλεπουμε .........
2η παραλια «Βατος». Γυμνιστες 30 % Ντυμενοι 70 %. Ανδρες με στυση περιφερονται χυμα. Ανδρες ξυρισμενοι σε ποσοστο 50 % γυναικες οοοοολες γουλι. Ηλικιες 18-30 περιπου
Ισραηλινη αξιωματικος μονιμη του στρατου θεομουνο εκπαιδευτρια κολυμβησης στα ισραηλινα ΟΥΚ στο καραβακι μου ειπε : Samothraki's vibes are stronger than any shame feeling !!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Κ οχι μονο..Και στις βάθρες έχει πολλούς γυμνιστές από την Βόρεια Ευρώπη
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Φιλε ςκριβως αυτο θα εγραφα για τη Σαμοθρακη..Εχω παει 5 φορες κ φετος ηταν η πεμπτη..Βεβαια η αληθεια ειναι οτι καθε περσι κ καλυτερα..Καλησπέρα. Πήγα διακοπές στην Σαμοθρακη οικογενειακως (Γυναικα 48χρ. & 2 γιοί 13 και 10 χρ.) Κάνουμε τον γυρο του νησιού με καραβακι το οποιο σταματα σε δυο παραλιες οπου η προσβαση γινεται μονον απο την Θαλασσα.
MelaxrinosPeirasmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Kai γιατι περιμενεις να σε ρωτησουμε;
Τι ειδες;
Τι ειδες;
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.414
- Πόντοι
- 6.955
1)Όχι..
2)Ποτέ.
3)ΚΑΜΙΑ!!!
Ως γυμνιστής επιβεβαιώνω την παραπάνω απάντηση.