You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Περάσματα τις τελευταίες ημέρες, κινητικότητα μεταξύ ΕΚΟ Γλυφάδας και Φλοίσβου. Εκανα την επιλογή της νέας στο αεροδρόμιο. Σίγουρα δεν είναι τρα, όπως γράφτηκε. Αλλά είναι ίσως η πιο διεκπεραιωτική όλης της παραλιακής. Αερόπιπα με πολύ δόντι, βιαστικές κινήσεις, τίποτε ιδιαίτερο. Σκίνυ για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά εγώ δεν θα πάρω ξανά
hercules11
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Περασμα χθες το βράδυ αφου Σάββατα δεν βγαίνω συχνά και ήθελα να δω εάν είναι καλύτερα από τις καθημέρινες. Ο ίδιος περιπου αριθμός κορασίδων που όλες κινούνται στην ίδια τιμη και έχει τύπους γυναικών για όλα τα γούστα. Στο πέρασμα μου όμως, πέτυχα στον φλοίσβο στο ρεύμα προς γλύφαδα νεαρή εκ Αλβανίας που απαντάει στο ψευδόνιμο Καμίλλα. Ήταν αρκετά ομορφό με δυνατό σώμα και είπα να θυμιθώ τα νιάτα μου και το πήρα. Ξεκινήσαμε για σεξ στο αμάξι αλλά λόγω ηλικίας είπα να πάμε ξενοδοχείο αν μου έκοβε ένα δεκάρικο από τη σούμα. Δέχτηκε και πήγαμε. Πολύ καλό σωμά τελικά και χωρίς τα ρούχα, ενώ ήταν συνέχια με το χαμόγελο. Αν και όπως λέει ενα χρόνο στο επαγγελμά μέτρια ελληνικά. Ωραία περίπτωση αλλά δυστυχώς με αυτές τις τιμές...
Redmad
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 246
- Πόντοι
- 281
Δωσε λεπτομέρειες συναγωνιστή...Την gilf στον παραδρομο στο ποσειδωνιο την εχει πετυχει κανεις προσφατα?
ΓανώστεΤην
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Εχω περασει πολλες φορες βραδυ(12-5το πρωι) απο μπροστα απ το Ποσειδωνιο μεχρι κατω και δεν εχω βρει καμια. Μονο κατι μαλαγες ταριφες που κλεινουν το δρομο.
Αν εννοείς τν αδύνατη ξανθιά, ναι. Τν ανέβασα και κάνει και ηαμώ τις πίπες και πισοκολλητόΑυτη με το τατου στο ποδι ναι
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε για ποια λεςΑν εννοείς τν αδύνατη ξανθιά, ναι. Τν ανέβασα και κάνει και ηαμώ τις πίπες και πισοκολλητό
Τζένη_magic
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω κάτι που το έχω περιέργεια;; τι λεφτά παίρνουν αυτές έξω;
tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.260
- Πόντοι
- 496
δεν αξιζουν αστο...Να ρωτήσω κάτι που το έχω περιέργεια;; τι λεφτά παίρνουν αυτές έξω;
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Πριν κανα μηνα,εγω κ αλλοι συναγωνιστες,ειχαμε πετυχει στον παραδρομο αναμεσα στο ποσειδωνιο κ τη shell ενα gilf. Εγω συγκεκριμενα την ειχα πετυχει καθημερινη κατα τις 10Δωσε λεπτομέρειες συναγωνιστή...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Εκει εχει 3-οι δυο ειναι πριν τη στροφη κι αλλη πριν το περιπτερο για ποια λεςΠερασμα χθες το βράδυ αφου Σάββατα δεν βγαίνω συχνά και ήθελα να δω εάν είναι καλύτερα από τις καθημέρινες. Ο ίδιος περιπου αριθμός κορασίδων που όλες κινούνται στην ίδια τιμη και έχει τύπους γυναικών για όλα τα γούστα. Στο πέρασμα μου όμως, πέτυχα στον φλοίσβο στο ρεύμα προς γλύφαδα νεαρή εκ Αλβανίας που απαντάει στο ψευδόνιμο Καμίλλα. Ήταν αρκετά ομορφό με δυνατό σώμα και είπα να θυμιθώ τα νιάτα μου και το πήρα. Ξεκινήσαμε για σεξ στο αμάξι αλλά λόγω ηλικίας είπα να πάμε ξενοδοχείο αν μου έκοβε ένα δεκάρικο από τη σούμα. Δέχτηκε και πήγαμε. Πολύ καλό σωμά τελικά και χωρίς τα ρούχα, ενώ ήταν συνέχια με το χαμόγελο. Αν και όπως λέει ενα χρόνο στο επαγγελμά μέτρια ελληνικά. Ωραία περίπτωση αλλά δυστυχώς με αυτές τις τιμές...
Εκει εχει 3-οι δυο ειναι πριν τη στροφη κι αλλη πριν το περιπτερο για ποια λες
Για την δημόσιο υπάληλο λέει που είναι στη στάση του τραμ μπροστα...100 χρόνια εκεί είναι και παλία ηταν στο cocomat στο τρίγωνο...εμφανησιακα τρώγετε..απο υπηρεσίες αδιάφορη..
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Για την δημόσιο υπάληλο λέει που είναι στη στάση του τραμ μπροστα...100 χρόνια εκεί είναι και παλία ηταν στο cocomat στο τρίγωνο...εμφανησιακα τρώγετε..απο υπηρεσίες αδιάφορη..
Απο υπηρεσιες απαραδεκτη θα ελεγα εγω
ΓανώστεΤην
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Μια που καθεται στην παραλιακη οπως φτανεις για Γλυφαδα που φοραει συνηθως κατι ροζ τακουνακια. Νομιζω στη Shell καθεται στο Ρευμα απο Γλυφαδα προς Αθηνα, ειναι η πρωτη κοπελα που βρισκεις.
Φαινεται γερη, δυνατη, εχει κανεις εντυπωσεις;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Ειναι χρονια εκει στη ShellΜια που καθεται στην παραλιακη οπως φτανεις για Γλυφαδα που φοραει συνηθως κατι ροζ τακουνακια. Νομιζω στη Shell καθεται στο Ρευμα απο Γλυφαδα προς Αθηνα, ειναι η πρωτη κοπελα που βρισκεις.
Συνηθως καθεται μεχρι αργα 4-5
Εχει καληβεμφανιση αν εξαιρεσεις τη μυτη
Στο σωμα ειναι οκ αν και φοραει μασαζοκαλσον χειμωνα καλοκαιρι
pavlosspaliaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2019
- Like
- 227
- Πόντοι
- 21
Τιμες φιξαρισμενες απο ολες 30 πιπα 50 ενα πηδημα εγω συνεχιζω το μποικοταζ
Τιμες φιξαρισμενες απο ολες 30 πιπα 50 ενα πηδημα εγω συνεχιζω το μποικοταζ
σωστος
vourlismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Περασμα τις 21/10 κατα τις 1 το βραδυ...λιγες κοπελες και ολες στην τιμολογηση που αναφεραν και οι παραπανω...
ΓανώστεΤην
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Παιδια ολοκληρη αθηνα και δεν εχει να γαμισωμεν καλα. Πηγα στις καριολες στην Πατησιων και η καριολαρα δεν εδειξε βυζια ενω το συμφωνησαμε, και οταν τελειωνα με αφησε και εφυγε λεγοντας you cum you cum baby, if you want better go to you girl. Σκεφτηκα μεχρι και να τη χτυπησω .
Αυτα για τον φιλο που ρωταει για κατι φθηνο το Σ/Κ.
Μονο παραλιακη πλεον.
Αυτα για τον φιλο που ρωταει για κατι φθηνο το Σ/Κ.
Μονο παραλιακη πλεον.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
εχτες παραλιακη στην ανοδο δεξια στην cocomat ειχε 3 κοριτσια,το ενα πολυ καλο-κορμαρα,ειχε ερθει στην ακρη στο πεζοδρομιο και χορευε και κουναγε την κολαρα ..πιο πανω στο φλοισβο ηταν 3 τεμαχια το ενα ξανθο,δεν προλαβα να δω λεπτομερειες..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις