Πέρασα χθες με σκοπό να φορτώσω αυτήν στον Μαρμαρίδη, που φαίνεται μπαμπάτσικη καυλιαρά και για να εξακριβώσω και γω τα σχόλια των συναγωνιστών. Η τύπισα πρέπει να έχει απήχηση, με το που περνάω από το σημείο την αφήνει ταρίφας και μέχρι να κάνω το γύρω του τετραγώνου να βγω στο στενό ήταν ήδη εξαφανισμένη. Οπότε λέω ας πάω προς Ασκληπιείο που έχει δύο να κάνω μια έρευνα αγοράς, αν και την μία την έχω απορρίψει γενικά λόγω εμφάνισης. Η άλλη από απόσταση φαινόταν καλό, από κοντά τελικά μέτρια πολύ. Ελίζα μου δήλωσε 26 χρόνων, εγώ την έκανα +10 έτη λόγω προσώπου και πεσμένου βυζιού, ευχάριστη στην συμπεριφόρα, 50 σεξ - 30 πίπα, πήρα πίπα γιατί τα 50 για αυτό το πακέτο μου φαίνονται κοροϊδία και δεν θέλω να κάνω παζάρια διότι μια φόρα που είχα ρίξει την τιμή σε μία ένα 10ρικο ήταν πολύ διεκπεραιωτική η φάση. Φιλότιμη πίπα, θα ξαναπροτιμούσα μόνο σε τρελές καύλες λόγω πολύ μέτριας εμφάνισης. Από το μικρό δείγμα γραφής που έχω στην παραλιακή, δηλαδή 1-2 χρόνια προ κόβιντ και τώρα τον τελευταίο καιρό, η μόνη που θεώρω πόλυ δυνατή σε έμφανιση ήταν μια Άγαπη που ήταν επίσης στο Ασκληπιείο την προ κόβιντ εποχή. Αν καταλαβαίνει κανείς ποια αναφέρω και έχει πληροφορίες για την τωρινή κατάσταση της ας τις δώσει παρακαλώ.