Αν λες τη άμαντα ναι είναι πάνω από πέντε χρόνια σίγουρα που πάω από εκείΠαίδες ερώτηση. Πριν 7-8 χρόνια είχα πάρει το μελαχρινό στη Γλυφάδα στη Φλέμινγκ. Πέρασα προχθές μπας και σβήσω κάτι κοψιδια, και είδα μια που της έμοιαζε πολύ. Σοβαρά τώρα, παίζει να είναι η ίδια με τότε???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Bollyrood1
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2021
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Πριν 7-8 χρόνια να σου πω την αλήθεια ήμουν ακόμα ανήλικος. Ωστόσο η συγκεκριμένη δεν είναι πιτσιρικά, αν σε βοηθάει αυτό σαν πληροφορίαΠαίδες ερώτηση. Πριν 7-8 χρόνια είχα πάρει το μελαχρινό στη Γλυφάδα στη Φλέμινγκ. Πέρασα προχθές μπας και σβήσω κάτι κοψιδια, και είδα μια που της έμοιαζε πολύ. Σοβαρά τώρα, παίζει να είναι η ίδια με τότε???
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Ναι παίζει να είναι η ΑμανταΠαίδες ερώτηση. Πριν 7-8 χρόνια είχα πάρει το μελαχρινό στη Γλυφάδα στη Φλέμινγκ. Πέρασα προχθές μπας και σβήσω κάτι κοψιδια, και είδα μια που της έμοιαζε πολύ. Σοβαρά τώρα, παίζει να είναι η ίδια με τότε???
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Καλησπερα συναγωνιστες!περασμα μολις απο ποσειδωνος στο τριγωνο οι δυο γνωστες στο ποστο τους
Βαζελος ε? Παοπαιδια στο τριγωνακι της παραλιακης προς πειραια ποιες γκομενες παιζουνε και παο τι ωρα και μετα ? ξερει κανεις να μου πει ? ευχαριστω!!
giorgos512
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πέρασα πριν λιγο απο Παραλιακή - Αλιμο - Π. Φάληρο όχι μέχρι Γλυφάδα.
Είδα μια με γλυκό πρόσωπο, μαύρο μαλί καθόταν 3+ τα χαράματα στη στάση έξω από το συμμαχικό νεκροταφείο πριν το τρίγωνο.
Να φανταστώ είναι δικιά μας; Αν ναι ξέρει κανείς πληροφορίες;
Είδα μια με γλυκό πρόσωπο, μαύρο μαλί καθόταν 3+ τα χαράματα στη στάση έξω από το συμμαχικό νεκροταφείο πριν το τρίγωνο.
Να φανταστώ είναι δικιά μας; Αν ναι ξέρει κανείς πληροφορίες;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Στο κρεολή σήμερα στις 23.00 κάτι καλό τεμάχιο . Ψηλούτσικο . Στο Μαρμαρίδη , κοντή μπουτού .
Και πιο πέρα στο φάληρο ένα καλό ... αλλά περάσαμε σφαίρα ........
Ξέρεις κανείς περισσότερα ;
Και πιο πέρα στο φάληρο ένα καλό ... αλλά περάσαμε σφαίρα ........
Ξέρεις κανείς περισσότερα ;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Alert
Τροφαντη βυζαρου πριν λιγο στο Νέο Ελληνικό εκεί που έχει φτιαχτεί το καζινο
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε δεν ξέρω αλλά είναι λίγο ντροπή τόσοι Άραβες στον ουρανοξύστη δεν βρέθηκε ένας να την παρειΜηπως τα είχε χάσει.ολα μέσα και.βγηκε να μαζέψει κάνα δεκαρικο
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
Ρε μλκΤυπε δεν ξέρω αλλά είναι λίγο ντροπή τόσοι Άραβες στον ουρανοξύστη δεν βρέθηκε ένας να την παρει
erasitexnis_patisiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καινούριος στο νήμα, διαβάζω καιρό όμως.
Πέρασμα πριν λίγο από παραλιακή. Είδα μόνο στο κοπέλες, λογικά όλες βαρουσαν υπερωρίες από νωρίς και μαζεύτηκαν.
Οι κοπέλες και οι δύο ήταν στο νεκροταφείο και μετά στο μικρό τριγωνακι, αυτή προτίμησα.
Ξανθο, κοντό, ξινό όσο πρέπει αλλά με κάνα αστειακι εσκαγε χαμόγελο, ωραίο σωματακι και κωλαρακι για χαστουκακια..
Τιμές 30 πίπα αμάξι, 40 γαμησι.
Για χοτελ θυμάμαι ένα 80 αλλά νομίζω ήταν για μισή ώρα μόνο, δεν με ένοιαζε γιατί βιαζομουν να τα ρίξω.
Τίμια πίπα, πολύ χέρι αλλά με καθοδήγηση έγινε καλύτερη. Σίγουρα όχι η καλύτερη που μου έχουν πάρει.
Σεξ, ανέβηκε πάνω και έδωσε πόνο για όσο άντεξα. Σίγουρα θα την δοκιμάσω ξανά, γιατί δεν είχε τύχει να την πάρω πάλι.
Υ.γ. νομίζω την έλεγαν Νίκη από Αλβανία εννοείται!!!
Πέρασμα πριν λίγο από παραλιακή. Είδα μόνο στο κοπέλες, λογικά όλες βαρουσαν υπερωρίες από νωρίς και μαζεύτηκαν.
Οι κοπέλες και οι δύο ήταν στο νεκροταφείο και μετά στο μικρό τριγωνακι, αυτή προτίμησα.
Ξανθο, κοντό, ξινό όσο πρέπει αλλά με κάνα αστειακι εσκαγε χαμόγελο, ωραίο σωματακι και κωλαρακι για χαστουκακια..
Για χοτελ θυμάμαι ένα 80 αλλά νομίζω ήταν για μισή ώρα μόνο, δεν με ένοιαζε γιατί βιαζομουν να τα ρίξω.
Τίμια πίπα, πολύ χέρι αλλά με καθοδήγηση έγινε καλύτερη. Σίγουρα όχι η καλύτερη που μου έχουν πάρει.
Σεξ, ανέβηκε πάνω και έδωσε πόνο για όσο άντεξα. Σίγουρα θα την δοκιμάσω ξανά, γιατί δεν είχε τύχει να την πάρω πάλι.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Ωραίο μέρος για να γαμας το νεκροταφείο τυπε.Καινούριος στο νήμα, διαβάζω καιρό όμως.
erasitexnis_patisiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Όλα έχουν την γλύκα τους.
checkmastetr
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Αν υπήρχε ποιο ακριβές σημείο θα βοηθούσεAlert
checkmastetr
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Στο σημείο στο μικρό τρίγωνα κι μετά το νεκροταφείο τιμήθηκε η χριστινα. 30 πίπα 40 σεξ στ αμαξι, τιμήθηκε το πρόγραμμα των 30, αλλά με πολύ χέρι. Σωματακι δυνατό, για χοτελ πάει στα 80 για μισή ώρα συν 20 το ξενοδοχείο.Ωραίο μέρος για να γαμας το νεκροταφείο τυπε.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Στο παλιό περιπτερο που κατεδαφιστηκε έχει όμως μέρες να ξαναφανειΑν υπήρχε ποιο ακριβές σημείο θα βοηθούσε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις