Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.123
Πόντοι
7.626
Παίδες ερώτηση. Πριν 7-8 χρόνια είχα πάρει το μελαχρινό στη Γλυφάδα στη Φλέμινγκ. Πέρασα προχθές μπας και σβήσω κάτι κοψιδια, και είδα μια που της έμοιαζε πολύ. Σοβαρά τώρα, παίζει να είναι η ίδια με τότε???
Αν λες τη άμαντα ναι είναι πάνω από πέντε χρόνια σίγουρα που πάω από εκεί

Bollyrood1

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
97
Πόντοι
0
Παίδες ερώτηση. Πριν 7-8 χρόνια είχα πάρει το μελαχρινό στη Γλυφάδα στη Φλέμινγκ. Πέρασα προχθές μπας και σβήσω κάτι κοψιδια, και είδα μια που της έμοιαζε πολύ. Σοβαρά τώρα, παίζει να είναι η ίδια με τότε???
Πριν 7-8 χρόνια να σου πω την αλήθεια ήμουν ακόμα ανήλικος. Ωστόσο η συγκεκριμένη δεν είναι πιτσιρικά, αν σε βοηθάει αυτό σαν πληροφορία

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
270
Πόντοι
20
Ναι παίζει να είναι η Αμαντα

theod77

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα περασε κανεις προσφατα να μας δωσει μια εικονα απο παραλιακη ;

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Καλησπερα συναγωνιστες!περασμα μολις απο ποσειδωνος στο τριγωνο οι δυο γνωστες στο ποστο τους

giorgos512

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα πριν λιγο απο Παραλιακή - Αλιμο - Π. Φάληρο όχι μέχρι Γλυφάδα.
Είδα μια με γλυκό πρόσωπο, μαύρο μαλί καθόταν 3+ τα χαράματα στη στάση έξω από το συμμαχικό νεκροταφείο πριν το τρίγωνο.
Να φανταστώ είναι δικιά μας; Αν ναι ξέρει κανείς πληροφορίες;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Στο κρεολή σήμερα στις 23.00 κάτι καλό τεμάχιο . Ψηλούτσικο . Στο Μαρμαρίδη , κοντή μπουτού .
Και πιο πέρα στο φάληρο ένα καλό ... αλλά περάσαμε σφαίρα ........
Ξέρεις κανείς περισσότερα ;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Alert
Τροφαντη βυζαρου πριν λιγο στο Νέο Ελληνικό εκεί που έχει φτιαχτεί το καζινο

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Μηπως τα είχε χάσει.ολα μέσα και.βγηκε να μαζέψει κάνα δεκαρικο
Τυπε δεν ξέρω αλλά είναι λίγο ντροπή τόσοι Άραβες στον ουρανοξύστη δεν βρέθηκε ένας να την παρει

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Δεν θα είχε ρέστα από bitcoins....

Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Like
8
Πόντοι
0
Καινούριος στο νήμα, διαβάζω καιρό όμως.

Πέρασμα πριν λίγο από παραλιακή. Είδα μόνο στο κοπέλες, λογικά όλες βαρουσαν υπερωρίες από νωρίς και μαζεύτηκαν.
Οι κοπέλες και οι δύο ήταν στο νεκροταφείο και μετά στο μικρό τριγωνακι, αυτή προτίμησα.
Ξανθο, κοντό, ξινό όσο πρέπει αλλά με κάνα αστειακι εσκαγε χαμόγελο, ωραίο σωματακι και κωλαρακι για χαστουκακια..
Τιμές 30 πίπα αμάξι, 40 γαμησι.
Για χοτελ θυμάμαι ένα 80 αλλά νομίζω ήταν για μισή ώρα μόνο, δεν με ένοιαζε γιατί βιαζομουν να τα ρίξω.

Τίμια πίπα, πολύ χέρι αλλά με καθοδήγηση έγινε καλύτερη. Σίγουρα όχι η καλύτερη που μου έχουν πάρει.

Σεξ, ανέβηκε πάνω και έδωσε πόνο για όσο άντεξα. Σίγουρα θα την δοκιμάσω ξανά, γιατί δεν είχε τύχει να την πάρω πάλι.

Υ.γ. νομίζω την έλεγαν Νίκη από Αλβανία εννοείται!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Καινούριος στο νήμα, διαβάζω καιρό όμως.

Πέρασμα πριν λίγο από παραλιακή. Είδα μόνο στο κοπέλες, λογικά όλες βαρουσαν υπερωρίες από νωρίς και μαζεύτηκαν.
Οι κοπέλες και οι δύο ήταν στο νεκροταφείο και μετά στο μικρό τριγωνακι, αυτή προτίμησα.
Ξανθο, κοντό, ξινό όσο πρέπει αλλά με κάνα αστειακι εσκαγε χαμόγελο, ωραίο σωματακι και κωλαρακι για χαστουκακια..
Τιμές 30 πίπα αμάξι, 40 γαμησι.
Για χοτελ θυμάμαι ένα 80 αλλά νομίζω ήταν για μισή ώρα μόνο, δεν με ένοιαζε γιατί βιαζομουν να τα ρίξω.

Τίμια πίπα, πολύ χέρι αλλά με καθοδήγηση έγινε καλύτερη. Σίγουρα όχι η καλύτερη που μου έχουν πάρει.

Σεξ, ανέβηκε πάνω και έδωσε πόνο για όσο άντεξα. Σίγουρα θα την δοκιμάσω ξανά, γιατί δεν είχε τύχει να την πάρω πάλι.

Υ.γ. νομίζω την έλεγαν Νίκη από Αλβανία εννοείται!!!
Ωραίο μέρος για να γαμας το νεκροταφείο τυπε.

checkmastetr

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Ωραίο μέρος για να γαμας το νεκροταφείο τυπε.
Στο σημείο στο μικρό τρίγωνα κι μετά το νεκροταφείο τιμήθηκε η χριστινα. 30 πίπα 40 σεξ στ αμαξι, τιμήθηκε το πρόγραμμα των 30, αλλά με πολύ χέρι. Σωματακι δυνατό, για χοτελ πάει στα 80 για μισή ώρα συν 20 το ξενοδοχείο.

Lebron13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές,
έχει πάρει κανείς την ξανθια που κάνει πιάτσα στον Μαρμαρίδη στη παραλιακή?
φοβερός πάτο φαινεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom