Τι τίμες έπαιζαν θυμάσαι, και που έιναι η καβάντζα τους εκει, που σε πηγαίνουν;Ναι, κάνει πιάτσα εκεί. Μια 20χρονη αλβανιδούλα είναι, την είχα πάρει για μια πίπα πριν 1-1,5 μήνα. Πρέπει να ήταν πρώτες μέρες τότε και ήταν αγχωμένη πολύ, δεν το ευχαριστήθηκα. Για τώρα δεν ξέρω. Θα σου πρότεινα το αντίθετο ρεύμα, ακριβώς απέναντι από το περίπτερο σκεψου, Ειναι 2, μια χοντρουλα ξανθια και μια αλλη. Στην αλλη τον εδινα, στην χοντρη οχι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
παιδια στο τριγωνακι της παραλιακης προς πειραια ποιες γκομενες παιζουνε και παο τι ωρα και μετα ? ξερει κανεις να μου πει ? ευχαριστω!!
magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
30 μπουκιτσι με, 50 χωρις, 50 γαμησιΤι τίμες έπαιζαν θυμάσαι, και που έιναι η καβάντζα τους εκει, που σε πηγαίνουν;
Ρε παιδιά και εγω την ειδα όμορφη αλλα οι τιμες ειναι για Ecort οχι πιάτσας νομίζωΛογικά λες την Χριστίνα, απίστευτο μωρό όπως το βλέπεις, κοπέλα της διπλανής πόρτας, την έχω πάρει αρκετές φορές με καλές εντυπώσεις
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Σε ποια σημεία λες;Παρατηρώ, εδώ και μερικές μέρες, μεγάλη ησυχία.. Είχαμε καμία εκκαθαριστική ?
Δηλαδή πόσο;Ρε παιδιά και εγω την ειδα όμορφη αλλα οι τιμες ειναι για Ecort οχι πιάτσας νομίζω
gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
Μαρμαριδη και τριγωνο φαληρο κατα βάσηΣε ποια σημεία λες;
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Καμία κίνηση σε όλη την παραλιακή πλην Τριγώνου στο συμμαχικό νεκροταφείο...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Εχουμε ξεραιλα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Βλέπω μια ησυχία τις τελευταίες μέρες.
Αυτή στην Ετεκα απουσιάζει, το τρίο στο τριγωνακι επίσης.
Μόνο η χονδρουλή στο Φλοισβο υπαρχει
Αυτή στην Ετεκα απουσιάζει, το τρίο στο τριγωνακι επίσης.
Μόνο η χονδρουλή στο Φλοισβο υπαρχει
50 στο αμάξι, δεν θυμάμαι πόσο στο ξενοδοχείο, αλλά με +50 δίνει και κώλοΚαλησπερα Συναγωνιστές είναι μία ψηλή μελαχρινή κοπέλα το βράδυ στο φανάρι στο ξενοδοχείο κρεολή στην Γλυφάδα έχουμε καμία πληροφορία Πως είναι σε υπηρεσίες
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.412
- Πόντοι
- 2.036
Επειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα(έχω πέσει με τα μούτρα βέβαια), σε γενικές γραμμές που κινούνται οι τιμές και για πόση ώρα με τις κοπέλες των φαναριών ;
Με ενδιαφέρει κυρίως για ξενοδοχείο (στο αμάξι δεν πολύ-ψήνω) , είδα και ένα αρκετά εμφανίσιμο κομμάτι την Παρασκευή κατά τις 23:00 στο ύψος της mediastrom στο φανάρι πριν την ακτή του ήλιου αλλά είχα παρέα και δεν ρώτησα.
Με ενδιαφέρει κυρίως για ξενοδοχείο (στο αμάξι δεν πολύ-ψήνω) , είδα και ένα αρκετά εμφανίσιμο κομμάτι την Παρασκευή κατά τις 23:00 στο ύψος της mediastrom στο φανάρι πριν την ακτή του ήλιου αλλά είχα παρέα και δεν ρώτησα.
Θα ηθελα και εγω να μαθω πληροφοριες γιατι νεος στο αθλημα....ευχαριστωΕπειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα(έχω πέσει με τα μούτρα βέβαια), σε γενικές γραμμές που κινούνται οι τιμές και για πόση ώρα με τις κοπέλες των φαναριών ;
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
Σήμερα βόλτα από παραλιακη μέτρησα από το ύψος του Μιράντα μέχρι το τέλος της παραλιακής πριν στρίψουμε για Συγγρού 6 παρουσίες.νεκρα στη περιοχή και λόγω ημερας θα επανέλθω από βδομάδα με περισσότερες πληροφορίες
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
Καλησπέρα παιδιά! Πέρναγα χθες από την περιοχή στο ρεύμα από Γλυφάδα προς Πειραιά, πέτυχα την γνωστή που συχνάζει στο μαρμαρίδη, μια παλιά γνωστή (ονόματα δεν θυμάμαι) ξανθιά με κοντό μισό καρέ μαλλί, λεπτό σώμα ωραίο κώλο αλλά από πρόσωπο μέτρια. Την θυμάμαι από παλιά που σύχναζε στην περιοχή (μένω τα τελευταία χρόνια εξωτερικό). Ήταν στο ύψος μετά το σχολείο. Και τέλος μια μελαχρινή κάπως γεματούλα μέτριο πρόσωπο ήταν στο ύψος του νεκροταφίου λίγο πριν το γνωστό τρίγωνο. Δεν μπόρεσα να σταματήσω για περισσότερες λεπτομέρειες. Μόνο στην παλιά ξανθιά θα σταμάταγα ίσως λόγω σώματος/κώλου κλπ.
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες μύστη! Μια διευκρίνηση, τη ξανθία που ανέφερες τι ώρα περίπου την πέτυχες; Το σημείο είναι στο στενό του Hotel Nefeli ;Καλησπέρα παιδιά! Πέρναγα χθες από την περιοχή στο ρεύμα από Γλυφάδα προς Πειραιά, πέτυχα την γνωστή που συχνάζει στο μαρμαρίδη, μια παλιά γνωστή (ονόματα δεν θυμάμαι) ξανθιά με κοντό μισό καρέ μαλλί, λεπτό σώμα ωραίο κώλο αλλά από πρόσωπο μέτρια. Την θυμάμαι από παλιά που σύχναζε στην περιοχή (μένω τα τελευταία χρόνια εξωτερικό). Ήταν στο ύψος μετά το σχολείο. Και τέλος μια μελαχρινή κάπως γεματούλα μέτριο πρόσωπο ήταν στο ύψος του νεκροταφίου λίγο πριν το γνωστό τρίγωνο. Δεν μπόρεσα να σταματήσω για περισσότερες λεπτομέρειες. Μόνο στην παλιά ξανθιά θα σταμάταγα ίσως λόγω σώματος/κώλου κλπ.
endo con suzen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Παίδες ερώτηση. Πριν 7-8 χρόνια είχα πάρει το μελαχρινό στη Γλυφάδα στη Φλέμινγκ. Πέρασα προχθές μπας και σβήσω κάτι κοψιδια, και είδα μια που της έμοιαζε πολύ. Σοβαρά τώρα, παίζει να είναι η ίδια με τότε???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις