Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.206
Πόντοι
201
χθες 3 το πρωι στο δρομο του γκολφ της γλυφαδας μαζεψα την γνωστη κοπελα που βρισκεται εκει στην στροφη , 50 ευρω στο αμαξι λεει (πιπα με καποτα και γαμησι στο αμαξι ) και 100 σε ξενοδοχειο
παιδια να σας πω κατι ? ειναι οτι πρεπει για να φυγουν τα χοντρα , ναι οκ εχυσα μεσα σε 5 λεπτα αλλα για καποιον λογο δεν εκλαψα τα 50 ευρω ηταν ακριβως αυτο που ηθελα με την κουραση που ειχα και την περασμενη ωρα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.971
Πόντοι
3.506
χθες 3 το πρωι στο δρομο του γκολφ της γλυφαδας μαζεψα την γνωστη κοπελα που βρισκεται εκει στην στροφη , 50 ευρω στο αμαξι λεει (πιπα με καποτα και γαμησι στο αμαξι ) και 100 σε ξενοδοχειο
παιδια να σας πω κατι ? ειναι οτι πρεπει για να φυγουν τα χοντρα , ναι οκ εχυσα μεσα σε 5 λεπτα αλλα για καποιον λογο δεν εκλαψα τα 50 ευρω ηταν ακριβως αυτο που ηθελα με την κουραση που ειχα και την περασμενη ωρα
Είσαι ήρωας :rockon::rockon::worship::worship:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.971
Πόντοι
3.506
φιλε απο την καυλα οδηγαγα και ετρεμα ειχα δαιμονιστη μαλλον φτενε οι ροτινγκ κραιστ
Καλά εγώ τόσες μπύρες που ήπια, πήρα ταξί να γυρίσω, hang over !! Οχι ρε οι Manowar φταίνε :rockon::rockon::rockon:
Βρήκα μια κυριούλα και μου έβαλε πανταζή να ακούω στην διαδρομή :confused::confused::confused:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
Τυπε κανεις δεν την έχει κατηγορήσει για τιμές κτλ
Ελευθερη αγορά υπάρχει
Η μόνη ενσταση μου για την κοπέλα είναι τα μασαζοκαλσον που φοράει και κρυβουν την πατσοκοιλια

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756
Τυπε κανεις δεν την έχει κατηγορήσει για τιμές κτλ
Ελευθερη αγορά υπάρχει
Η μόνη ενσταση μου για την κοπέλα είναι τα μασαζοκαλσον που φοράει και κρυβουν την πατσοκοιλια
να πηγαινεις Αγιο Κοσμα εσυ που ειναι το αθλητικό χωριό να βρισκεις φιτ

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
να πηγαινεις Αγιο Κοσμα εσυ που ειναι το αθλητικό χωριό να βρισκεις φιτ
Τυπε εκεί παιρνουν λουκομοσκονη για να τρεχουν γρήγορα φοβάμαι μη χτυπήσει το ζάχαρο μου έχει χαλάσει κι ο βόθρος στην πεζογεφυρα και βρωμάει σκατιλα .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756
Τυπε εκεί παιρνουν λουκομοσκονη για να τρεχουν γρήγορα φοβάμαι μη χτυπήσει το ζάχαρο μου έχει χαλάσει κι ο βόθρος στην πεζογεφυρα και βρωμάει σκατιλα .
τοσο γρηγορα που θα τρεχεις δεν θα προλάβεις να μυρισεις τυπε

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Καλησπερα. Περασμα πριν μια εβδομαδα περιπου απο παραλιακη πηγαινοντας προς Βουλα. Καθως εφτανα Γλυφαδα βλεπω δυο κοπελες εξω απο το ξενοδοχειο Ματιλντα. Μια χοντρη με κοντο ξανθο μαλλι και αλλη μια μαυροντημενη αλλα διεκρινα ΒΥΖΑΡΕΣ. Ωπα λεω εδω ειμαστε. Κανω αναστροφη στο φαναρι της Γλυφαδας και σταματαω με το Τζιπ εξω απ το μοτελ. Η χοντρη μαλλον βρηκε θυμα και φορτωθηκε. Η αλλη (που οντως ειχε βυζαρες) της μηλισα και με κοιταγε μ ενα αχανες βλεμμα καθυστερημενου. Σε καποια φαση αφου δεν επερνα απαντηση αρχισα ν ανησυχω μην εχει καποιο θεμα. Την αφησα κι εφυγα. Ξερει κανεις τι ρολο βαραει? Κριμα οι βυζαρες ρε πουστη μου!!!

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Περαστικός πριν λιγες μέρες επί της παραλιακής στο ρεύμα προς γλυφάδα στο ύψος της μαρίνας φλοίσβου αμεσως πριν το περίπτερο είδα ένα ψηλό μελαχρινό αρκετά εμφανίσιμο με τσαντακι πιατσοβιας....

Αν όντως ειναι πορνιδιο λεει τιποτα; Απο εμφανιση μου φανηκε αρκετά ανω του μετριου ....

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Περαστικός πριν λιγες μέρες επί της παραλιακής στο ρεύμα προς γλυφάδα στο ύψος της μαρίνας φλοίσβου αμεσως πριν το περίπτερο είδα ένα ψηλό μελαχρινό αρκετά εμφανίσιμο με τσαντακι πιατσοβιας....

Αν όντως ειναι πορνιδιο λεει τιποτα; Απο εμφανιση μου φανηκε αρκετά ανω του μετριου ....
πρόσεχε φιλε γιατι εκει ποιο περα κανει πιάτσα και το γνωστο μελος πουστης @xenitemenos :undecided:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Στα @@ μου για τον βλακα που λες αλλά και για σένα τον μάπα... Αλλο πραγμα ρωτησα τρολλακια....

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.547
Πόντοι
201

Ναι, κάνει πιάτσα εκεί. Μια 20χρονη αλβανιδούλα είναι, την είχα πάρει για μια πίπα πριν 1-1,5 μήνα. Πρέπει να ήταν πρώτες μέρες τότε και ήταν αγχωμένη πολύ, δεν το ευχαριστήθηκα. Για τώρα δεν ξέρω. Θα σου πρότεινα το αντίθετο ρεύμα, ακριβώς απέναντι από το περίπτερο σκεψου, Ειναι 2, μια χοντρουλα ξανθια και μια αλλη. Στην αλλη τον εδινα, στην χοντρη οχι

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
Φήμες λένε ότι τις έχεις πάρει όλες και τους έχεις φορέσει στ κρυφά και τσιπακι....,......

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
Μουγκρίζουν σαν ζώα......κατά τα άλλα αντέχουν παρόμοια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom