Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Πηγαινει κανεις στην εν λογο παραλια; Να μας κατατοπησει τι παιζει εκει; Καθε εμπειρια δεχτει συντροφοιιιι
Πηγαινει κανεις στην εν λογο παραλια; Να μας κατατοπησει τι παιζει εκει; Καθε εμπειρια δεχτει συντροφοιιιι
Μια φορα δοκιμασα να παω κι εχασα το.στενοστο οποιο επρεπε μα στριψω. Οδηγησα ολη την πεδιαδα του Μαραθωνα μεχρι που εφτασα οξω απο το μουσειο. Τελικα, κατεληξα να κανω μπανιο ντυμενος στο καραβι του σχοινια. Διατηρω αμφιβολιες για το ενδεχομενο να πανε γυναικες μονες τους.στην Ραμνουντα. Γενικα, το αθλημα εχει χαλασει λογο του φοβου που προκαλουν οι ματακηδες στις γυναικες, οι αγαρμποι ματαδες οχι ολλοι
Αν δεν πας σε παραλία γυμνιστών για να πάρεις κάτι, γιατί να πας?
Αν κι έχω να πάω κάποια χρόνια,παλιότερα ήμουν τακτικός,να σου ξεκαθαρίσω ότι αν περιμένεις να υποκαταστήσεις τα μπουρδέλα με την παραλία για να γαμήσεις καλύτερα να μην πας.Τσάμπα τα λεφτά για καύσιμα,τη φθορά του οχήματος από ένα σκληρό δρόμο,και το ξύλο που θα φας.Διότι σε "κόβω" να τρως μπόλικο!
Ματάκιδες δεν έχει,κυρίως Str8 πάνε αλλά θα δεις και κάποιες γυναίκες,μπορεί να δεις και κάποιους άντρες.Όλοι ευπρόσδεκτοι εφόσον δεν ενοχλούν.
Τι είναι τα φρεντάκια; μικρά φρέντο; Τι πληροφορίες δίνουν;;;Πληροφοριες ζητησα απο αυτο και αλλα αντιστοιχα φρεντακια...
Τι είναι τα φρεντάκια; μικρά φρέντο; Τι πληροφορίες δίνουν;;;
Για να λεει ο επαγγελματιας ματακιας οτι εχουν πολλαπλασιαστει οι ματακηδες κατι θα ξερει.Ματάκηδες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.Ο κίνδυνος είναι οι μουσουλμάνοι βιαστές.Γι'αυτό μόνες γυναίκες δε θα δείτε πλέον.Απ΄ότι μου λένε φίλοι και φίλες που πάνε σε διάφορες παραλίες,δεν έχουν δει καμία μόνη.Έχουν ανακαλύψει τις παραλίες και τα τομάρια από Πακιστάν,Μπαγκλαντές και Αφγανιστάν και δημιουργούν πρόβλημα.Οι ματάκιδες δεν είναι πρόβλημα όσο δεν κάνουν μαλακίες.
Όσες φορές έχω πάει με τη γυναίκα μου, δεν έχω παρατηρήσει να γίνεται παιχνίδι. Από τις καλές παραλίες για γυμνισμό και δίχως τίποτε άλλο.
Οι παραλίες δεν είναι swinger clubs.Κάποιες φορές μπορεί να τύχει να γίνει κάτι.Αλλά όποιος πάει με στόχο να γαμήσει,να μην πάει καθόλου.
Οι παραλίες δεν είναι swinger clubs.Κάποιες φορές μπορεί να τύχει να γίνει κάτι.Αλλά όποιος πάει με στόχο να γαμήσει,να μην πάει καθόλου.
Γενικότερα ο γυμνισμός δεν έιναι στη μόδα πλέον