Νέα

Παρακολούθηση του pc μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alzisis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alzisis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Λεω να ξεκινησω ενα καινουργιο θεμα.Λοιπον οπως λεει και το θεμα μου μερικες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να κινησω το ποντικι μου στην κατευθυνση που θελω, να θελω να κανω καποια εργασια και να μην ανταποκρινεται. Επεισης να το βαζω να κανει restart και να μην κανει. Αλλες φορες να ειναι παγωμενη η οθονη και να μην κινειται τιποτε..... Ενω λιγη ωρα πριν ολα ηταν καλα. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? βοηθηστε την κατασταση.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Λεω να ξεκινησω ενα καινουργιο θεμα.Λοιπον οπως λεει και το θεμα μου μερικες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να κινησω το ποντικι μου στην κατευθυνση που θελω, να θελω να κανω καποια εργασια και να μην ανταποκρινεται. Επεισης να το βαζω να κανει restart και να μην κανει. Αλλες φορες να ειναι παγωμενη η οθονη και να μην κινειται τιποτε..... Ενω λιγη ωρα πριν ολα ηταν καλα. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? βοηθηστε την κατασταση.
Μαλλον εχει γεμισει ΙΟΥΣ,καθαρισε το

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάλλον πρέπει να βάλεις νορτον ή μακαφε......

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ναι αλλα τις περισσοτερες φορες θελει να κανεις ενα scan disk  ενα defrag και αν εξακολουθησει το προβλημα τοτε ?????????  αλλα ασε να πουν τα παιδια αλλες ιδεες απο εδω.
Κανε ενα scan disk  και ενα defrag για αρχη και βλεπεις πως προχωρα

Επισκέπτης
αν δεν ξερεις πηγαινε το σε εναν της πληροφορικης να στο φτιαξει,συνηθως ειναι bugs και ιοι και λοιπες μαλακιες

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κατι παρομιο παθενο κεγο κολαι παταο να κλισι ι σελιδα κε τιποτα μετα απο λιγο μου βγαζι μινιμα οτι δεν ανταποκρινετε κε το τερματιζο ετσι ζβινοντασ τι σελιδα εχο προγραμα για ιουσ τι αλο μπορι νανε?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κι εμενα μου εκανε κατι τρελα...
Κολαγε το ποντικι...δεν κουνιοτανε..το εδιωξα,και πηρα γατα..
Πααααει μετα και η γατα...την εφαγε ο σκυλος..
Την οθονη μου την ειχαν κανει ολο πατημασιες...
Εβαλα χλωρινη να καθαρισω...εγινε κατασπρη..δεν εβλεπα τιποτα..
Του εκανα restart απο τον 4ο οροφο...και ενα καλο φορματ ο σκουπιδιαρης και ησυχασα......
blue-screen-of-death.gif

Επισκέπτης
Κι εμενα μου εκανε κατι τρελα...
Κολαγε το ποντικι...δεν κουνιοτανε..το εδιωξα,και πηρα γατα..
Πααααει μετα και η γατα...την εφαγε ο σκυλος..
Την οθονη μου την ειχαν κανει ολο πατημασιες...
Εβαλα χλωρινη να καθαρισω...εγινε κατασπρη..δεν εβλεπα τιποτα..
Του εκανα restart απο τον 4ο οροφο...και ενα καλο φορματ ο σκουπιδιαρης και ησυχασα......
blue-screen-of-death.gif
ο καινουργιος προφανως ειναι καλυτερος ε...

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μπορι να βοιθισι κανισ?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει λύση. Είναι όλα κωλομηχανήματα.
Όλα αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με το περιβάλλον windows.
Η μόνη λύση για ποιοτική αναβάθμιση είναι να πάρεις Apple.
Ιδίως τα καινούργια Macbook με λειτουργικό Leopard και Intel επεξεργαστές, είναι πολύ πιο σταθερά και γρήγορα από οποιοδήποτε υπολογιστή φτιαγμένο για windows, και δεν έχουν κανένα πρόβλημα συμβατότητας.

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα
Παρακολουθηση του pc σου δεν μπορει να γινει εκτος αν καποιος ξερει την ip σου.
Αν δεν την ξερει ξεχασε την αυτην την σκεψη.
Τωρα οσο για το τι προβλημα μπορει να εχεις το πιθανοτερο ειναι ιος και μην νομιζεις οτι τα συνηθισμενα antivirus κανουν καποια ιδιαιτερη δουλεια.Δεν τους αναγνωριζουν ολους τους ιους.Ενα πολυ καλο προγραμμα για ιους ειναι το NOD32.Κλασεις ανωτερο απο τα αλλα.
Και αν σου λυσω το προβλημα σου απο εδω εγω πως θα βγαλω το μεροκαματο θα το κλεισω το μαγαζι????   :2funny:
Ευχομαι να βρεις την λυση το συντομοτερο.

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να προσεχεισ να μην εχεισ κινιτο κοντα στον υπολογιστη ουτε ασυρματο τηλεφωνο.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Δεν υπαρχει συγκριση μακ με πσ!
Ειναι λαμπο με φιατ! τετοια διαφορά!
Ειναι αποριας αξιο για εμενα, πως επικρατησε το συστημα πσ, ενα κωλοσυστημα με απειρα κενα
και πως ενα υποδειγμα σχεδιασμου κ εκτελεσης, καινοτομιας κ αξιοπιστιας σαν τα μακ, εμεινε ουσιαστικα
στην αφανεια για το ευρυ κοινο κ εφαρμοστηκε μονο στους ξεροντες κ κατεχοντες των ειδικων εφαρμογων!
Εαν θελετε να περασετε σε αλλη διασταση λειτουργιας η επιλογη ειναι μονοδρομος. ΜΑΚ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
μπορι να βοιθισι κανισ?

Και εγώ ανορθόγραφος είμαι. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ένα post χωρίς ορθογραφικά λάθη.

Αλλά αυτό που έγραψες φίλε μου είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς !    :o

Επισκέπτης
Και εγώ ανορθόγραφος είμαι. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ένα post χωρίς ορθογραφικά λάθη.

Αλλά αυτό που έγραψες φίλε μου είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς !    :o
ελα ρε οι μισοι εδω ανορθογραφοι ειναι τι σε νοιαζει? ω καθθαινας γραφι ωτει θαιλυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom