Λεω να ξεκινησω ενα καινουργιο θεμα.Λοιπον οπως λεει και το θεμα μου μερικες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να κινησω το ποντικι μου στην κατευθυνση που θελω, να θελω να κανω καποια εργασια και να μην ανταποκρινεται. Επεισης να το βαζω να κανει restart και να μην κανει. Αλλες φορες να ειναι παγωμενη η οθονη και να μην κινειται τιποτε..... Ενω λιγη ωρα πριν ολα ηταν καλα. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? βοηθηστε την κατασταση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρακολούθηση του pc μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alzisis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Μαλλον εχει γεμισει ΙΟΥΣ,καθαρισε τοΛεω να ξεκινησω ενα καινουργιο θεμα.Λοιπον οπως λεει και το θεμα μου μερικες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να κινησω το ποντικι μου στην κατευθυνση που θελω, να θελω να κανω καποια εργασια και να μην ανταποκρινεται. Επεισης να το βαζω να κανει restart και να μην κανει. Αλλες φορες να ειναι παγωμενη η οθονη και να μην κινειται τιποτε..... Ενω λιγη ωρα πριν ολα ηταν καλα. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? βοηθηστε την κατασταση.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μάλλον πρέπει να βάλεις νορτον ή μακαφε......Λεω να ξεκινησω ενα καινουργιο θεμα.Λοιπον οπως λεει και το θεμα μου μερικες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να κινησω το ποντικι μου στην κατευθυνση που θελω, να θελω να κανω καποια εργασια και να μην ανταποκρινεται. Επεισης να το βαζω να κανει restart και να μην κανει. Αλλες φορες να ειναι παγωμενη η οθονη και να μην κινειται τιποτε..... Ενω λιγη ωρα πριν ολα ηταν καλα. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? βοηθηστε την κατασταση.
Ναι αλλα τις περισσοτερες φορες θελει να κανεις ενα scan disk ενα defrag και αν εξακολουθησει το προβλημα τοτε ????????? αλλα ασε να πουν τα παιδια αλλες ιδεες απο εδω.
Κανε ενα scan disk και ενα defrag για αρχη και βλεπεις πως προχωρα
Κανε ενα scan disk και ενα defrag για αρχη και βλεπεις πως προχωρα
Επισκέπτης
αν δεν ξερεις πηγαινε το σε εναν της πληροφορικης να στο φτιαξει,συνηθως ειναι bugs και ιοι και λοιπες μαλακιεςΛεω να ξεκινησω ενα καινουργιο θεμα.Λοιπον οπως λεει και το θεμα μου μερικες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να κινησω το ποντικι μου στην κατευθυνση που θελω, να θελω να κανω καποια εργασια και να μην ανταποκρινεται. Επεισης να το βαζω να κανει restart και να μην κανει. Αλλες φορες να ειναι παγωμενη η οθονη και να μην κινειται τιποτε..... Ενω λιγη ωρα πριν ολα ηταν καλα. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? βοηθηστε την κατασταση.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Κι εμενα μου εκανε κατι τρελα...
Κολαγε το ποντικι...δεν κουνιοτανε..το εδιωξα,και πηρα γατα..
Πααααει μετα και η γατα...την εφαγε ο σκυλος..
Την οθονη μου την ειχαν κανει ολο πατημασιες...
Εβαλα χλωρινη να καθαρισω...εγινε κατασπρη..δεν εβλεπα τιποτα..
Του εκανα restart απο τον 4ο οροφο...και ενα καλο φορματ ο σκουπιδιαρης και ησυχασα......
Του εκανα restart απο τον 4ο οροφο...και ενα καλο φορματ ο σκουπιδιαρης και ησυχασα......
Επισκέπτης
ο καινουργιος προφανως ειναι καλυτερος ε...Κι εμενα μου εκανε κατι τρελα...
Επισκέπτης
πολλα μπορει να ειναι,πηγαινε το σε καποιον ειδικο η σε κανα φιλο σου που ξερει,αλλη λυση αξιοπιστη δεν υπαρχειμπορι να βοιθισι κανισ?
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ναι...ψηνει και καφε..!!ο καινουργιος προφανως ειναι καλυτερος ε...
Επισκέπτης
καλα θα τανε,ειναι που ειναι παραεξελιγμενη η τεχνολογια τουλαχιστον να γινει και πιο πρακτικη βρε αδερφε...Ναι...ψηνει και καφε..!!
Δεν υπάρχει λύση. Είναι όλα κωλομηχανήματα.
Όλα αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με το περιβάλλον windows.
Η μόνη λύση για ποιοτική αναβάθμιση είναι να πάρεις Apple.
Ιδίως τα καινούργια Macbook με λειτουργικό Leopard και Intel επεξεργαστές, είναι πολύ πιο σταθερά και γρήγορα από οποιοδήποτε υπολογιστή φτιαγμένο για windows, και δεν έχουν κανένα πρόβλημα συμβατότητας.
Όλα αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με το περιβάλλον windows.
Η μόνη λύση για ποιοτική αναβάθμιση είναι να πάρεις Apple.
Ιδίως τα καινούργια Macbook με λειτουργικό Leopard και Intel επεξεργαστές, είναι πολύ πιο σταθερά και γρήγορα από οποιοδήποτε υπολογιστή φτιαγμένο για windows, και δεν έχουν κανένα πρόβλημα συμβατότητας.
Καλησπερα
Παρακολουθηση του pc σου δεν μπορει να γινει εκτος αν καποιος ξερει την ip σου.
Αν δεν την ξερει ξεχασε την αυτην την σκεψη.
Τωρα οσο για το τι προβλημα μπορει να εχεις το πιθανοτερο ειναι ιος και μην νομιζεις οτι τα συνηθισμενα antivirus κανουν καποια ιδιαιτερη δουλεια.Δεν τους αναγνωριζουν ολους τους ιους.Ενα πολυ καλο προγραμμα για ιους ειναι το NOD32.Κλασεις ανωτερο απο τα αλλα.
Και αν σου λυσω το προβλημα σου απο εδω εγω πως θα βγαλω το μεροκαματο θα το κλεισω το μαγαζι????
Ευχομαι να βρεις την λυση το συντομοτερο.
Παρακολουθηση του pc σου δεν μπορει να γινει εκτος αν καποιος ξερει την ip σου.
Αν δεν την ξερει ξεχασε την αυτην την σκεψη.
Τωρα οσο για το τι προβλημα μπορει να εχεις το πιθανοτερο ειναι ιος και μην νομιζεις οτι τα συνηθισμενα antivirus κανουν καποια ιδιαιτερη δουλεια.Δεν τους αναγνωριζουν ολους τους ιους.Ενα πολυ καλο προγραμμα για ιους ειναι το NOD32.Κλασεις ανωτερο απο τα αλλα.
Και αν σου λυσω το προβλημα σου απο εδω εγω πως θα βγαλω το μεροκαματο θα το κλεισω το μαγαζι????
Ευχομαι να βρεις την λυση το συντομοτερο.
Επισκέπτης
το 69 στο νικ δηλωνει προτιμηση η απλως υπαρχει?Ναι...ψηνει και καφε..!!
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να προσεχεισ να μην εχεισ κινιτο κοντα στον υπολογιστη ουτε ασυρματο τηλεφωνο.Λεω να ξεκινησω ενα καινουργιο θεμα.Λοιπον οπως λεει και το θεμα μου μερικες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να κινησω το ποντικι μου στην κατευθυνση που θελω, να θελω να κανω καποια εργασια και να μην ανταποκρινεται. Επεισης να το βαζω να κανει restart και να μην κανει. Αλλες φορες να ειναι παγωμενη η οθονη και να μην κινειται τιποτε..... Ενω λιγη ωρα πριν ολα ηταν καλα. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? βοηθηστε την κατασταση.
Δεν υπαρχει συγκριση μακ με πσ!
Ειναι λαμπο με φιατ! τετοια διαφορά!
Ειναι αποριας αξιο για εμενα, πως επικρατησε το συστημα πσ, ενα κωλοσυστημα με απειρα κενα
και πως ενα υποδειγμα σχεδιασμου κ εκτελεσης, καινοτομιας κ αξιοπιστιας σαν τα μακ, εμεινε ουσιαστικα
στην αφανεια για το ευρυ κοινο κ εφαρμοστηκε μονο στους ξεροντες κ κατεχοντες των ειδικων εφαρμογων!
Εαν θελετε να περασετε σε αλλη διασταση λειτουργιας η επιλογη ειναι μονοδρομος. ΜΑΚ.
Ειναι λαμπο με φιατ! τετοια διαφορά!
Ειναι αποριας αξιο για εμενα, πως επικρατησε το συστημα πσ, ενα κωλοσυστημα με απειρα κενα
και πως ενα υποδειγμα σχεδιασμου κ εκτελεσης, καινοτομιας κ αξιοπιστιας σαν τα μακ, εμεινε ουσιαστικα
στην αφανεια για το ευρυ κοινο κ εφαρμοστηκε μονο στους ξεροντες κ κατεχοντες των ειδικων εφαρμογων!
Εαν θελετε να περασετε σε αλλη διασταση λειτουργιας η επιλογη ειναι μονοδρομος. ΜΑΚ.
μπορι να βοιθισι κανισ?
Και εγώ ανορθόγραφος είμαι. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ένα post χωρίς ορθογραφικά λάθη.
Αλλά αυτό που έγραψες φίλε μου είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς ! :o
Επισκέπτης
ελα ρε οι μισοι εδω ανορθογραφοι ειναι τι σε νοιαζει? ω καθθαινας γραφι ωτει θαιλυΚαι εγώ ανορθόγραφος είμαι. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ένα post χωρίς ορθογραφικά λάθη.
Αλλά αυτό που έγραψες φίλε μου είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς ! :o
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 92K
- Απαντήσεις
- 226