Νέα

Παρακολούθηση του pc μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alzisis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και εγώ ανορθόγραφος είμαι. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ένα post χωρίς ορθογραφικά λάθη.

Αλλά αυτό που έγραψες φίλε μου είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς !    :o

Παιδιά - προς εσάς που γράφετε με ό,τι γράμμα βρείτε - χωρίς πλάκα τώρα. Είναι πολύ δύσκολο να διαβάζουμε μία πρόταση που γράφετε με ούτε μία λέξη γραμμένη σωστά.

Επισκέπτης
Παιδιά - προς εσάς που γράφετε με ό,τι γράμμα βρείτε - χωρίς πλάκα τώρα. Είναι πολύ δύσκολο να διαβάζουμε μία πρόταση που γράφετε με ούτε μία λέξη γραμμένη σωστά.
μμα γειατει τω λαις αυτω?

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τα Macintosh ειναι αποκλειστικα για συγκεκριμενες εφαρμογες και πολυ πιο ακριβα απο ενα pc.Ειναι για πολιτικους μηχανικους και τα συναφη επαγγελματα.
Να μην συγκρινουμε ανωμεια πραγματα μεταξυ τους.
Αλλωστε σε οποια δουλεια και να παει ο καθενας σας πουθενα δεν θα βρει macintosh.
Οποτε ειναι ατοπο να μιλαμε για κατι το οποιο δεν παιζει στην ελληνικη αγορα παρα μονο σε ελαχιστες καταστασεις.

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τελως παντων εγω την γνωμη μου ειπα αλλα ξερεις η πειρα μου 21 χρονων πανω στην πληροφορικη με εχει διδαξει πολλα.
Ισως ηδη και να το εχει λυσει ομως το προβλημα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Θα συμφωνήσω και εγώ ένα καλό anrivirus και μαζί κάποια εξειδικευμένα προγράμματα για trojan & worms. Επίσης δε μας λέει ο φίλος τη σύνθεση του συστήματός του και εάν τα ζόρια τα τραβάει εάν έχει ήδη φορτώσει 15 εφαρμογές, εάν ζεσταίνεται ο επεξεργαστής, εάν ο δίσκος είναι σχεδόν γεμάτος κλπ, οπότε ίσως μιλάμε για άλλη αιτία.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Όσον αφορά τα ορθογραφικά, οκ όλοι κάνουμε αλλά καλό θα είναι μιας και στους κανόνες επιβάλλεται να γράφουμε Ελληνικά, ε να μοιάζουν και με Ελληνικά, όσο είναι δυνατό....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλυτερα να μην βαλει τιποτα.....αν ειναι να βαλει αυτα τα 2!
βασούλη στην πολυεθνική που δουλεύω υπάρχουν 250000 υπάλληλοι με ένα πισί τουλάχιστον ο καθένας με τον νόρτονα εγκατεστημένο και χωρίς προβλήματα.
Μήπως να πας για κάνα φραπόγαλο καλύτερα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Όσον αφορά τα ορθογραφικά, οκ όλοι κάνουμε αλλά καλό θα είναι μιας και στους κανόνες επιβάλλεται να γράφουμε Ελληνικά, ε να μοιάζουν και με Ελληνικά, όσο είναι δυνατό....
ειμαστε και επιμορφωτικο σαιτ πανω απ ολα,ας μη το ξεχναμε

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
βασούλη στην πολυεθνική που δουλεύω υπάρχουν 250000 υπάλληλοι με 250000 πισιά ο καθένας με τον νόρτονα και χωρίς προβλήματα.
Μήπως να πας για κάνα φραπόγαλο καλύτερα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Εάν έχετε τη διαδικτυακή πλατφόρμα είναι άλλη φάση σε σχέση με τη stand alone έκδοση για απλούς χρήστες.
ειμαστε και επιμορφωτικο σαιτ πανω απ ολα,ας μη το ξεχναμε
Πάνω από όλα  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μπουρδελα τελεια κομ...ανοιγει νεους οριζοντες...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
.....Επίσης δε μας λέει ο φίλος τη σύνθεση του συστήματός του και εάν τα ζόρια τα τραβάει εάν έχει ήδη φορτώσει 15 εφαρμογές, εάν ζεσταίνεται ο επεξεργαστής, εάν ο δίσκος είναι σχεδόν γεμάτος κλπ, οπότε ίσως μιλάμε για άλλη αιτία.

σωστός! δύσκολο να κάνεις διάγνωση εξ αποστάσεως

OP
OP
A

alzisis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Παιδες καλησπερα απο κυπρο,,, ΧΙΛΙΑ-ΔΥΟ ευχαριστω για τες απαντησεις και την βοηθεια σας,να σται καλα..... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom