Νέα

Παραίτηση Τσιτουρίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bombast
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Από τη στιγμή όμως που ο Κωστάκης έκανε λάβαρο του το ''σεμνά και ταπεινά'' όφειλε να γνωρίζει ότι πολλοί θα τον περίμεναν στη γωνία. Δεν μπορεί λοιπόν να βγαίνει τώρα και να λέει ότι και οι ΠΑΣΟΚοι τα ίδια έκαναν. Αμα είναι ρε μεγάλε να κάνετε τα ίδια τότε τι τους διώξαμε και βγάλαμε εσάς; Επειδή είστε πιο όμορφοι;

Το "σεμνα και ταπεινά" είναι περισσότερο επικοινωνιακό ευρημα, όπως κάθε κόμμα ψάχνει να βρει πριν τις εκλογές, για να φτιάξει ένα ομοιγενές image, και να γίνει ελκυστικό.

Βέβαια έχει και ένα έρεισμα στην προσπάθεια που κάνει η σημερινή κυβέρνηση, αλλά και κάθε κυβέρνηση από εδώ και πέρα, μιας και έπρεπε να ασχοληθούν κάποτε και με αυτό το θέμα, στα πλαίσια της ευρωπαϊκης εναρμόνισης (καλα στο θέμα της διαφθοράς δεν θα εναρμονιστούμε ποτέ εντελώς, αλλα μπορούμε να πάμε σε καλυτερο επίπεδο τουλάχιστον).

Δεν σημαίνει όμως ότι κόβεται με μιας όλη η διαφθορά. Η μείωση της διαφθοράς δεν μπορεί να μετρηθεί από τα δελτία ειδήσεων. Μάλιστα όταν η διαφθορά γίνεται θέμα πρώτης γραμμής, όπως το φερε η ΝΔ., υπάρχει η εύλογη τάση να βγαίνουν πιό πολλά στη φόρα, απότι όταν η διαφθορά διαφεντεύει χωρίς κανένας να ασχολείται μαζί της.

Μέσα από τέτοιες ιστορίες γίνεται αισθητό και στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ ότι ο καιρος όπου δεν υπήρχε έλεγχος έχει φύγει ανεπιστρεπτι.Τώρα οι ματσαγκωνιές που θα κάνουν θα πρέπει να είναι λιγότερες και πιό θωρακισμένες....όπως φυσικά συμβαίνει και στον υπόλοιπο εξελιγμένο κόσμο (ΗΠΑ, Ε.Ε.).

Εγώ προσωπικά ενώ την δεύτερη τετραετία του Σημίτη τον είχα ψηφίσει, το 2004 ψήφισα Καραμανλή, γιατί και ο Σημίτης παραιτήθηκε, αλλά και ήθελα να γίνει μια αλλάγή εξουσίας, γιατί αρχισαν να υπάρχουν φαινόμενα υπέρμετρης αλαζονείας. Γενικά πιστεύω ότι ανα 8ετια στην Ελλάδα πρέπει να αλλάζει η σκυτάλη, εκτός extreme περιπτώσεων.

Ένας επιπλέον λόγος που ταυτίζομαι περισσότερο με τη ΝΔ, είναι ότι πιστεύω ότι η Ελλάδα πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης με τις ιδέες που έσπειραν πολιτικοί που ανοίκουν/άνοικαν στην ΝΔ. Είναι βέβαια και ιδεές προς τις οποίες κινήθηκε (ευτυχώς) και το ΠΑΣΟΚ (Σημιτη γαρ).  Η Ε.Ε. και ο φιλελευθερισμός είναι οι δύο σημαντικότερεςαπό αυτές τις ιδέες, και παροτι πολλοί μπορούν να τα κατηγορήσουν σαν βλαβερά, εγώ τους προκαλώ να μου πουν τι συστημα έπρεπε να ακολουθησουμε και αν κάποια χώρα έξω από την ΕΕ και έξω από τον φιλελευθερισμό , είναι σε καλυτερη θέση απτην Ελλάδα.

Με όλα τα προβλήματα που έχουμε, είμαστε στην 25 θέση παγκοσμίως σε βιοτικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως αλλές 250 χώρες είναι από κάτω μας, με τρισχειρότερα προβλήματα.

Το ξέρω ότι η καθημερινότητα μας, μας αποτρέπει από το να δούμε ουσιαστικά αυτή τη συγκριση, αλλα αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει έργο από τους πολιτικούς μετά τη μεταπολίτευση. Απλά σε κάποια θέματα έχουμε ξεφύγει και γιαθτό είμαστε σε δ΄θσκολη θέση όσον αφορά τον υπολοιπο ανεπτυγμένο κόσμο. Αλλά τουλάχιστον ανήκουμε σε αυτόν, εστώ και ουραγοί.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στήλη άλατος έμεινε το ΠΑΣΟΚ...
... ψάχνουν να βρουν τι θα πουν για την εμπλοκή του Ευγ. Παπαδόπουλου στις φούσκες του 1999-2000!
Κεραυνοβολήθηκε το ΠΑΣΟΚ από τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις. Οχι από την παραίτηση Τσιτουρίδη, αυτή καθαυτή, αλλά από την αφορμή της. Την εμπλοκή του Ευγένιου Παπαδόπουλου στις χρηματιστηριακές φούσκες του 1999-2000. Την "πράσινη περίοδο", δηλαδή.
Γι' αυτό πέρα από τη γενική πολιτική δήλωση του Γ. Παπανδρέου, η Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται σε αμηχανία για το γεγονός. Τα στελέχη της φοβούνται ότι η σημερινή μεθόδευση για την απομάκρυνση Τσιτουρίδη, μπορεί να κάνει ζημιά και στο ΠΑΣΟΚ αφού το μήνυμα που πάει να βγει είναι:
Το δεξί χέρι του Τσιτουρίδη είναι μπλεγμένο και στα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ...

Οι πρασινοδεξιοί και τα δάνεια από την Αγροτική Τράπεζα...
...ο Πέτρος Λάμπρου και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος
Οι επιχειρηματίες Παναγιώτης Πανούσης και Απόστολος Αλαμανής με τους οποίους είχε τα επιχειρηματικά πάρε δώσε ο Ευγένιος Παπαδόπουλος μέχρι το 2000 και την εμπλοκή στις χρηματιστηριακές φούσκες, είναι "δεξιοί" που είχαν αποκτήσει "πράσινο χρώμα" επί ΠΑΣΟΚ. Και έπαιραν τρελά δάνεια από την Αγροτική Τράπεζα όταν ήταν διοικητής ο Πέτρος Λάμπρου. Για να "κολλάνε" ένα ένα τα κομμάτια του παζλ.

Ενδιαφέρουσα η διεύθυνση παραπάνω (αν και πολύ "αριστερή" για τα γούστα μου")

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
απ οτι εχω καταλαβει οι πρασινοι χαιρονται με τις κλεψιες των γαλαζιων και οι γαλαζιοι με τις κλεψιες των πρασινων
κανεις δεν χαιρετε για κατι καλο
και δεν μπορουν ολοι να χαρουν για κατι
ποσο μαλακες εισαστε ?η δεν εισαστε?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
απ οτι εχω καταλαβει οι πρασινοι χαιρονται με τις κλεψιες των γαλαζιων και οι γαλαζιοι με τις κλεψιες των πρασινων
κανεις δεν χαιρετε για κατι καλο
και δεν μπορουν ολοι να χαρουν για κατι
ποσο μαλακες εισαστε ?η δεν εισαστε?
Ετσι ειναι φιλε μου τα κυριλε μουνοπανα καθαρματα.Γι αυτο το λογο δεν τιμαω κανεναν τους,ειναι για φτυσιες-κλωτσιες και γιαουρτια γιατι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν,τα καυλια τους ειναι τοσο κομπλεξικα και οι γκομενες τους εχουν για να τους τα τρωνε,φαυλος κυκλος

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ʼλλοι διαλέγουν να διαμαρτύρονται για τη διαφθορά και άλλοι να τσακώνονται για το ποιός διεφθαρμένος είναι καλύτερος επικοινωνιακά.

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
sostos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι ανακαληψε τους κλεφτες του χρηματιστηριου ενω αυτοι οι μαλακες νομιζανε οτι τα ειχαν φαει αυτοι χαχαχα πλακα δεν εχει.
Εχει κανενας αλλος αντιθετη  γνωμη ? εαν ναι να ρωτησουμε τον Ευγένιο Παπαδόπουλο αυτος θα ξερει καλητερα το λετε ......χαχαχα

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Αφού δεν το καταλάβαινε ο ίδιος πάλι καλά που το κατάλαβε ο Πρωθυπουργός και τον παραίτησε...Όχι ότι οι προηγούμενοι ή οι επόμενοι θα είναι καλύτεροι ή χειρότεροι...όλοι το ίδιο καζάνι έχουν στο μυαλό τους και πως θα φάνε...Μάλιστα μου περνά από το μυαλό ότι απλά τρώνε όλοι κάθε φορά εντός και εκτός κυβέρνησης απλά αλλάζουν λίγο τα ποσοστά.
Όσο για τον "αγαπητό" Σάββα μην εκπλαγείτε αν τον δείτε πολύ σύντομα σε άλλη επίσημη σπουδαία κυβερνητική θέση (και πάλι...). Ανθρωπος για όλες τις (βρωμο) δουλειές ΔΕΝ χάνεται εύκολα φαντάζομαι...
Τέλος για το ΘΕΜΑ του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ (και όχι του Μάκη και του Θέμου) έχω να πω κάτι που μπορεί κάποιους να τους πειράξει πολύ: ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ και τους φάγανε όποιοι τους τα φάγανε τότε, σήμερα και αύριο. Γιατί απλά κατέβηκε ο κάθε βλάχος, η κάθε καθαρίστρια κτλ που στον ήλιο μοίρα δεν είχαν και σκέφτηκαν ότι θα γίνονταν σε μια νύχτα πουλώντας μια στάνη ή ένα κουβά και μια σφουγγαρίστρα πλούσιοι, θεσμικοί επενδυτές, βιομήχανοι και εφοπλιστές. Μα πρέπει να υπάρχουν ΠΑΝΤΑ κορόιδα για τους λίγους που είναι ξύπνιοι. Και αν βρεθεί κάποιος και πει ότι φταίνει μερικοί που τους παρέσυραν στο τζόγο ΝΑΙ είναι αλήθεια αλλά και μένα ένα φίλος με παρέσυρε στα CT και από τότε χαλάω λεφτά τι δηλαδή πρέπει να κάνω να του καταλογίζω ευθύνες; Αν είχα μυαλό και κρίση δε θα το έκανα. ΑΝ δε με παίρνει (οικονομικά ή αλλιώς) ΔΕΝ το κάνω και αν δε με εκφράζει στο μέλλον ΔΕΝ θα το κάνω είναι απλό. Εδώ όμως πολλά απότα "θύματα" συνεχίζουν και βάζουν χρήμα για να πάρουν πίσω τα παλιά, να στηρίξουν τις αγορές τους ή να κερδίζουν τη θέση στο διοικητικό συμπβούλιο της εταιρείας που ονειρεύονταν; Ο έλληνας δε διορθώνεται ότι και να γίνει...

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Με όλα τα προβλήματα που έχουμε, είμαστε στην 25 θέση παγκοσμίως σε βιοτικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως αλλές 250 χώρες είναι από κάτω μας, με τρισχειρότερα προβλήματα.

Αυτό σημαίνει οτι οι αλλες 250 χώρες δε ξέρουν να μαγειρεύουν τόσο καλα αριθμούς...δε βγάζουν πχ απο τα οικονομικά μεγέθη τα προϊόνταν που ακρίβιναν για να μη δείξουν πηλθωρισμό που σατην Ελλάδα καλπάζει, δε μαγειρεύουν την ρύπανση συμψιφίζοντας το νέφος τησ αθήνας με αυτό του αγρινίου δεν δεν δεν...

Πήγαινε μια βόλτα Ευρώπη φίλε και έλα μετα πες μου. Πήγαινε παρίσι ,βερολίνο  και Ισπανία.Μη σου πω ακόμα και τσεχία που σε 10 χρόνια κατάφερε να μας φτάσει και σε τομείς να μας ξεπεράσει (βιομηχανία πχ)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
έχω ζήσει αρκετά χρόνια Σουηδία, αρκετο καιρό Δανία-Νορβηγία και Σκοτία και λόγω δουλειάς έχω γυρίσει τα 4/5 της Ευρώπης για σεμινάρια, συμφωνίες, κτλ. Ξέρω τι γίνεται. Παντού τρώνε οι έχοντες και κατέχοντες αλλά στην Ελλάδα παραπάει το πράμα. Αν πας Στοκχόλμη πχ. ζήτα να σε πάνε στο Κοινοβούλιο. Δίπλα έχει ένα ολόκληρο τετράγωνο, ένα οικοδόμημα που κατοικούν όλοι οι υπουργοί και μερικοί βουλευτές. ΤΟ φυλάνε σαν αστακοί αρκετοί αστυνομικοί (πάντως όχι πάνω από 50 ανα βάρδια). Μας είπαν ότι είναι όλοι μαζί για λόγους ασφαλείας αλλά και χρόνου να μπορούν να βρίσκονται δίπλα στο κοινοβούλιο, δίπλα στην κυβέρνηση και να μπορούν και με τις πυζάμες ακόμα στο οίκημα που μένουν όλοι να πάει ο ένας στον άλλο για μια γρήγορη σύσκεψη. Αν αυτοί οι πολιτικοί φίλε μου ΤΡΩΝΕ χρήμα από το λαό (που πάντως βλέπεις έργα, πρόνοια κτλ) τότε χαλάλι τους. Τουλάχιστον δεν ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ με τις πανάκριβες λιμουζίνες, τις απίστευτες βίλες, τους διψήφιους σωματοφύλακες που εμείς πληρώνουμε και με πολλά πολλά ακόμα.
Επαναλαμβάνω παντού τρώνε όποιοι μπορούν, το ίδιο θα κάναμε και εμείς στη θέση τους πιθανόν. Δεν υπάρχει ιδεαλισμός πλέον αλλά να έχουμε καποια όρια. Εδώ όλοι προσπαθιύν να γίνουν πλούσιοι σε μια ώρα...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.......

Κι όμως αυτός αυτός ο άνθρωπος κυβέρνησε 3 τετραετίες....

Δεν υπάρχει σύγκριση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ έκανε τη διαφθορά καταστικό χάρτη της Χώρας,τα κρόυσματα επί ΝΔ είναι μεμονωμένα και δεν αγγίζουν την κυβέρνηση αλλά κάποιους συνεργάτες (κουμπάροι κλπ)...
+100000

Πεστα γαμω την τρελλα μου για να μην τρελλαθουμε ολοι σ αυτον τον τοπο!!!
Μιλανε τα λαμογια για διαφθορα , που επι 20 συναπτα ετη καταλεηλατησαν αυτον τον αμοιρο τοπο και κανενας απο αυτους τους Αλμπανηδες δεν ειχε την ευθιξια να παραιτηθει!!!
Και  τους εφταιγε ο Τσιτουριδης, γαμω την τρελλα μου, που το μονο που θα μπορουσε καποιος να του προσαψει, ηταν ανικανοτητα στην επιλογη των συνεργατων του.
Που ηταν ολα αυτα τα γαμημενα φερεφωνα του MEGA ---BHMA-NEA , στην αμαρτωλη περιοδου του Χρηματιστηριου και οχι μονο;;;;. Τουμπεκι , οι πουλημενοι δημοκραταροι. Εχασαν την μασα που ειχαν επι διακυβερνησης ΠΑΣΟΚ κι εχουν λυσαξει εδω και 2 μηνες να εξισωσουν την ρεμουλα επι ΠΑΣΟΚ με την ρεμουλα δηθεν της ΝΔ ...
Νισαφι πια οι πουλημενοι!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αυτον ποιος θα ξηλωνε που το μονο που κανει ειναι να κριβεται ,να λεει και να ξελεει...
Αραξε ρε μεγαλε psaxnvtrans...ειδαμε και τους δικους σας μαλακες του ΠΑΣΟΚ πως κυβερνουσαν και πως κρυβοντουσαν!!!!
Αντε , αμετανοητοι λαλακες!!!!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Αστους να λενε,απο τον Οκτωβριο που θα ειναι ο χαζο-Γιωργακης πρωθυπουργος και απο κατω του ολα τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ θα δουν τη γλυκα.Ακομα και τα πορτοφολια θα τους κλεβουν.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί ανακάλυψε τους κλεφτές του χρηματιστηρίου είναι στελέχη της Ν.Δ  ενώ αυτοί οι μαλακές νομίζανε ότι τα είχαν φάει αυτοί χαχαχα πλάκα δεν έχει ,και θέλουν να ξανακυβερνήσουνε την Ελλάδα .
Έχει κανένας άλλος αντίθετη  γνώμη ? εάν ναι να ρωτήσουμε τον Ευγένιο Παπαδόπουλο αυτός θα ξέρει καλύτερα τι λέτε ......χαχαχα

Και όσο για το χρηματιστήριο πολλή δάκρυ πέφτει αλλά όταν παίζεις κουμάρι υπάρχει και η χασούρα  αυτό το ξέρουνε όλοι οι αλογομουριδες , και εγώ έχασα λεφτά στον Ιππόδρομο αλλά δεν βρίζω κανένα μόνο εμένα που με πιάσανε μαλακά οι πονηροί .
Όταν κερδίζεις λεφτά κάποιος τα χάνει και όταν όλοι κερδίζανε κάποιοι ξεπλένανε και δεν ήταν κορόιδα τους τα πήρανε τα λαμογια αφού ξεπλύνανε καλά τα βάλανε στην τσέπη .Όταν ξεχνάς  τι έγινε το 1991 στο χρηματιστήριο είσαι άξιος  της τύχης σου.
Το χρηματιστήριο είναι για τους Θεσμικούς όχι για τους αλογομουριδες , οι αλογομουριδες μαζι μου στο Ιπποδρομο και χανεις οσα θελεις  Κοροιδάρες.

Επισκέπτης
Εγώ θεωρώ μεγάλο λαλάκα όποιον υπερασπίζεται κόμα . ΕΚΤΟΣ εάν είναι λαμόγιο και τα παίρνει από αυτό .

Εγώ που δεν ψηφίζω κανέναν άχρηστο απο δαύτους ( και ας ασχολούμαι με δημόσια έργα ) θα σας πω οτι ακούγεται γελοίο ακόμα και εδώ στο forum να τσακώνεστε για το ποιος είναι λιγότερο απατεώνας.
θα συμφωνήσω πάντως ότι αυτή η καρικατούρα ανθρώπου ο Τσιτουρίδης δεν ντράπηκε , έστω και αθώος να ήταν ( η βλακεία για τέτοιες θέσεις δε συγχωρείται polyatakte ) έπρεπε να βγει αντρίκια και να παραιτηθεί .
Α ρε Λαλιώτη κάνε κανένα φροντιστήριο ..........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αραξε ρε μεγαλε psaxnvtrans...ειδαμε και τους δικους σας μαλακες του ΠΑΣΟΚ πως κυβερνουσαν και πως κρυβοντουσαν!!!!
Αντε , αμετανοητοι λαλακες!!!!
Αν μου πεις οτι ο Σημιτης συγκρινεται με τον Καραμανλη οσον αφορα το αν επερνε η οχι θεση σε θεματα επικαιροτητας τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου ρε φιλε...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αφού δεν το καταλάβαινε ο ίδιος πάλι καλά που το κατάλαβε ο Πρωθυπουργός και τον παραίτησε...Όχι ότι οι προηγούμενοι ή οι επόμενοι θα είναι καλύτεροι ή χειρότεροι...όλοι το ίδιο καζάνι έχουν στο μυαλό τους και πως θα φάνε...Μάλιστα μου περνά από το μυαλό ότι απλά τρώνε όλοι κάθε φορά εντός και εκτός κυβέρνησης απλά αλλάζουν λίγο τα ποσοστά.
Όσο για τον "αγαπητό" Σάββα μην εκπλαγείτε αν τον δείτε πολύ σύντομα σε άλλη επίσημη σπουδαία κυβερνητική θέση (και πάλι...). Ανθρωπος για όλες τις (βρωμο) δουλειές ΔΕΝ χάνεται εύκολα φαντάζομαι...
Τέλος για το ΘΕΜΑ του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ (και όχι του Μάκη και του Θέμου) έχω να πω κάτι που μπορεί κάποιους να τους πειράξει πολύ: ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ και τους φάγανε όποιοι τους τα φάγανε τότε, σήμερα και αύριο. Γιατί απλά κατέβηκε ο κάθε βλάχος, η κάθε καθαρίστρια κτλ που στον ήλιο μοίρα δεν είχαν και σκέφτηκαν ότι θα γίνονταν σε μια νύχτα πουλώντας μια στάνη ή ένα κουβά και μια σφουγγαρίστρα πλούσιοι, θεσμικοί επενδυτές, βιομήχανοι και εφοπλιστές. Μα πρέπει να υπάρχουν ΠΑΝΤΑ κορόιδα για τους λίγους που είναι ξύπνιοι. Και αν βρεθεί κάποιος και πει ότι φταίνει μερικοί που τους παρέσυραν στο τζόγο ΝΑΙ είναι αλήθεια αλλά και μένα ένα φίλος με παρέσυρε στα CT και από τότε χαλάω λεφτά τι δηλαδή πρέπει να κάνω να του καταλογίζω ευθύνες; Αν είχα μυαλό και κρίση δε θα το έκανα. ΑΝ δε με παίρνει (οικονομικά ή αλλιώς) ΔΕΝ το κάνω και αν δε με εκφράζει στο μέλλον ΔΕΝ θα το κάνω είναι απλό. Εδώ όμως πολλά απότα "θύματα" συνεχίζουν και βάζουν χρήμα για να πάρουν πίσω τα παλιά, να στηρίξουν τις αγορές τους ή να κερδίζουν τη θέση στο διοικητικό συμπβούλιο της εταιρείας που ονειρεύονταν; Ο έλληνας δε διορθώνεται ότι και να γίνει...
Απολυτα σωστος!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
καλως τον αγαπητο διαφονουντα φιλο ποδολαγνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom