Νέα

Παραίτηση Τσιτουρίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bombast
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν σας πιάσανε στα Πράσα αλληλοκαρφοθικατε για την μάσα  και τώρα άντε να απόδειξης πως δεν είσαι χειρότερος από  ΠΑΣΟΚ . και το χειρότερο είναι ότι είχατε κάνει λάβαρο την τιμιότητα  & σεμνότητα  που είναι το σήμα κατάθετε της Δεξιάς παράταξης .αλλά  την πατήσατε πάει και ο τσιπούρας.

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
str81977 εναν χρόνο με περνάς(του '78 εγω)..Αλλα ισως εννοει αλλιως το 'γερος΄...
'Ο γέρος μου' δεν είπε? :P
Ωραια, κανατε μπουρδελο και αυτο το τοπικ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ με την βρωμια της ΝΔ..Που σας βόλεψε ο Γιακουματος ρε και κανετε τετοια προπαγανδα?εδω μεχρι και ο Χαζονικολαου που ειναι γιος πρωην υπουργου της ΕΡΕ και τους κραζει..ΛΕΡΕΣ...Για 580 ευρω χυνεστε στα σαιτ και κανετε την γαλαζια προπαγανδα..ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..

Ψαχνωτρανς ρε φίλε,με καραβαναδες μιλάμε εδω μέσα ΑΛΛΑ τι να κάνεις:περνάει η ώρα...

Σκατομυαλοι! Ελληνες σαν εσένα έχουν καταντήσει την Ελλάδα έτσι. Κουτοπόνηροι, κολλημένοι, κομματικοποιημένοι μέχρι και που πουλάνε τις μάνες τους ...
Από τον τρόπο που γράφει συμπεραίνω ότι δύσκολα είναι πάνω από 22...Τόσο οργή σε κάθε ποστ δεν εξηγείται διαφορετικά...

Ρε Λαπλας πόσο χρονών είσαι τελικά;

Πλάκα κάνω. είναι δυνατό να είναι 60 και να μπαίνει internet?

Αλλά στο μυαλό είναι ήδη πεθαμένος!

Πάντως 28 δεν είναι όσο και να χτυπά τον κώλο του. Μην ψαρώνετε

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδη οποιος ειναι κατω απο 28 εχει μιαλο και οποιος ειναι πανω δεν εχει

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη οποιος ειναι κατω απο 28 εχει μιαλο και οποιος ειναι πανω δεν εχει

Όχι ...μυαλό δεν έχει όποιος μιλάει με τέτοια αμυαλιά και καφρίλα. Είτε είναι 15 είτε είναι 80. Τόσο απλά ειναι τα πράγματα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
bombast εγω κομματικοποιημένος?ΔΕΝ εχω ψηφησει ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ...Δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κόμμα...Εσυ?
Φυσικα δεν θα το πιστεψεις,δεν με ενδιαφερει εξάλλου...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μπομπε ΦΑΣΙΣΤΑ μην ξανακοροιδεψεις τον Γιωργακη επειδη ειναι δυσλεκτικος..ΞΕΚΟΛΑ!Τι να το κανω να μιλαει καλα και να λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ ? Ξερεις τι ειναι δυσλεκτικος?εχεις παει σχολειο? Εκτος αν ξερεις και εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και κοροιδευεις οσους εχουν προβλημα..

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
bombast εγω κομματικοποιημένος?ΔΕΝ εχω ψηφησει ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ...Δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κόμμα...Εσυ?
Φυσικα δεν θα το πιστεψεις,δεν με ενδιαφερει εξάλλου...

χαχαχαχαχαχαχα απιστευτος. Μιλάμε για κλασικός παπατζής του Πασοκ! Και ο πιό χαζός ανθρωπος καταλαβαίνει τι κουμάσι είσαι ! Ημαρτον ρεεεε!  :)))))))))

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μπομπε ΦΑΣΙΣΤΑ μην ξανακοροιδεψεις τον Γιωργακη επειδη ειναι δυσλεκτικος..ΞΕΚΟΛΑ!Τι να το κανω να μιλαει καλα και να λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ ? Ξερεις τι ειναι δυσλεκτικος?εχεις παει σχολειο? Εκτος αν ξερεις και εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και κοροιδευεις οσους εχουν προβλημα..

Απο όσα εγραψα για τον γιωργάκη, ο laplace κατάλαβε ότι τον κοροιδεύω.

Πες μου ρε  psaxnw να μην τον ξεσκίσω στο βρίσιμο τώρα? :))))))))

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Είναι ξεφτίλα να μην μπορούμε να συνειδητοπο ιήσουμε ότι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει καλά σε δημόσιες ομιλίες, μπορεί να κάνει θαύματα με τη μεθοδικότητ α, την οργανωση του ή κάποιο άλλο πλεονέκτημα της προσωπικότη τας του.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ?

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ξεφτίλα να μην μπορούμε να συνειδητοπο ιήσουμε ότι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει καλά σε δημόσιες ομιλίες, μπορεί να κάνει θαύματα με τη μεθοδικότητ α, την οργανωση του ή κάποιο άλλο πλεονέκτημα της προσωπικότη τας του.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ?

αυτό είναι που λέμε...προχωρημένη σήψη ανθρώπινου (σχεδόν ανύπαρκτου) εγκεφάλου! 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
px75 εχεις δικιο...Τον αδίκησα σαυτο το σημειο...bombast ΑΚΥΡΟ αυτο!

PO2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και κλαααααααααααααααμα η Ελενίτσα η Κλείτου το μεσημέρι στην ΝΕΤ.
Την έβαλαν να αναγγείλει σε έκτακτο δελτίο την καρατόμηση του εραστή της.Κρίμα αυτή η γκόμενα να πηδιέται με την απόλυτη φρίκη...τον Σάββα.Τέτοιο σαρδάμ και κακό δεν είχα δεί ποτέ μου στην τηλεόραση.!!!
:headbang: :2funny:  

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την έβαλαν να αναγγείλει σε έκτακτο δελτίο την καρατόμηση του εραστή της.Κρίμα αυτή η γκόμενα να πηδιέται με την απόλυτη φρίκη...τον Σάββα.

πλάκα κάνεις ρε? τι λες ? απο που το ακουσες αυτό?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Την έβαλαν να αναγγείλει σε έκτακτο δελτίο την καρατόμηση του εραστή της.Κρίμα αυτή η γκόμενα να πηδιέται με την απόλυτη φρίκη...τον Σάββα.Τέτοιο σαρδάμ και κακό δεν είχα δεί ποτέ μου στην τηλεόραση.!!!
οχι ρε πουστη μου πως το χασα αυτο....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΤΕΡΜΑ,εκλογες και συνκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΝ...4 χρόνια να ξεβρωμίσει ο τόπος και βλέπουμε..

PO2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Λίνα στα χνάρια του Σάββα...
Με αγωγές "απαντούν" στις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλά τους!
Στο περιοδικό On-Off της "Ελευθεροτυπίας" διαβάσαμε ότι η κυρία Λίνα Κλείτου "σκέφτεται να καταθέσει αγωγή εναντίον των υπευθύνων του blog press-gr.blogspot.com για κείμενο που έχει τον τίτλο η μητέρα της γκόμενας "διοικεί" το υπουργείο του Σάββα".
Προς το παρόν, οι απορίες μας για την κυρία Κλείτου, η οποία κινείται στα χνάρια του υπουργού της που απαντάει με ... αγωγές σε όποιον του γράφει και του λέει αλήθειες, είναι δύο:

-Θα κάνει αγωγή και στην εφημερίδα ΘΕΜΑ που της είχε δισέλιδο αφιέρωμα για την ερωτική της σχέση με τον υπουργό;
:boobies:-Θα έχει τουλάχιστον μάρτυρα υπέρ της τον πρόεδρο του Αθηναϊκού Πρακτορείου, Γιώργο Ταμπακόπουλο;
Προς το παρόν αυτά.  :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δεν ειναι επανασταση..ειναι κυβερνηση εκλεγμένη απο το 65% των Ελλήνων ψηφοφόρων..

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
παιδες  ...δεν  πειραξε  κανεναν  το  γεγονος  οτι  ο κ.Αβραμοπουλος  δηλωσε  προχθες  οτι  ειναι  γελοιο  να  ασχολουμαστε  με τα ομολογα  τι  στιγμη  που  υπαρχουν  τοσο σοβαρα θεματα? και  ειπε  σαν  σοβαρο  θεμα  τισ  εκλογες  στην  γαλλια.
δηλαδη δεν ειναι σκανδαλο για ειδικο δικαστηριο αυτο των ομολογων
υμαρτων
ακολουθει  ερωτηση  και  περιμενω  απαντησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom