Νέα

Παραίτηση Τσιτουρίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bombast
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εσυ ποδολαγνε που γελας με την ψυχη σου μπες στο και στο και ριξε απο περιεργεια μια ματια στα βιογρφικα των δυο αρχηγων..ετσι απο απλη περιεργεια...και μετα ελα να μας πεις τα συμπερασματα σου και ποιος φτιαχενι τυρι...
Κάτι για ξύλο έλεγες...τώρα γιατί το αλλάζεις...όσο για τα βιογραφικά...στην πράξη βλέπω εγώ τι γίνεται...ο ένας μιλάει χωρίς να διαβάζει καν το κείμενο και ο άλλος δεν το σηκώνει το κεφάλι του από το λόγο που του έχουν γράψει...ελπίζω αυτό να το παραδεχτείς τουλάχιστον...καλά εδώ φίλοι μου ΠΑΣΟΚ το λένε ότι αυτός δεν κάνει για αρχηγός σας....εσύ πιστεύεις πως είναι ο ιδανικός?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Όσο για τον Τσιτουρίδη. τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα παραιτήθηκε και ίσως κάποιοι από τους συνεργάτες - κουμπάρους του να πάνε και φυλακή...
Την περιόδο 2000-2004 ποιοι είπαμε ότιπαραιτήθηκαν για το Χρηματιστήριο;
Και όσοι τυχόν παραπέμφθηκαν σε δίκη πώς τη γλύτωσαν είτε λόγω παραγραφής καθότι οι πράξεις τους είχαν χαρακτηριστεί πλημελήματα είτε λόγω παραδικαστικού;

+1

Tότε το ίδρυμα Λουγκράκη (καλώς/κακώς ΤΗΕ οpinion leader γιά χρόνια στη χώρα μας και με ΤΙΣ διασυνδέσεις παντού) έκανε ΦΥΣΙΚΑ την πάπια και όλοι οι yesmen υπάκουσαν...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
laplace εισαι γραφικος ρε φιλε.το προβλημα ειναι πως το 90% του πολιτκου συστηματος κλεβουν.το πασοκ εχει γραψει ιστορια και τωρα η νδ ρεφαρει.δημοκρατια φιλαρακο ελευθερια λογου.θυμισου 40 χρονια απο τη κακια χουντα που εβαλε τη χωρα στο γυψο.ζητω η δημοκρατια!!!ειμαστε ολοι χαρουμενοι με τη δημοκρατια και για ολα φταιει ο παπαδοπουλος.μπορει βεβαια να ειμαστε για το πουτσο αλλα η προοδος ειναι in progress..την υπομονη σας προβατα

+1000

Θυμίζει λίγο θέατρο σκιών του Σπαθάρη να μιλούν οι Πασόκοι για κλεψιά και βόλεμα ημετέρων όταν είναι πρωτοδιδάξαντες στο τόπο επι 20ετίας σχεδόν... Τίποτα άλλο δεν έχω να πώ επι τούτου....

Όσο για τον Τσιτουρίδη ΜΕΓΑ λάθος του Καραμανλή. Τον είχε αποπέμψει στη αρχή της τετραετίας απο την κυβέρνηση και τον ξαναδιορίζει.....

Κρίμα.. Το δίς εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Νομισα οτι με το ''Είναι πιστεύω καιρός για αλλαγές'' που ειπες εννοουσες οτι τωρα γινονται αλλαγες.Σορυ καταλαβα λαθος αλλα επειδη μας εχουν πηξει ολοι στο αλλαγες,αλλαγες,αλλαγες μπλοκαρα...Τον Σημιτη φιλε μου πολλοι θα τον αναπολησουν..Ηταν πολυ δυνατος...Για τον Γιωργακη μην εισαι τοσο σιγουρος..Ηδη βλεπεις οτι μπροστα ειναι νεοι πολιτικοι οπως Λοβερδος,Διαμαντοπουλου κτλ..Οταν ξεπεραστουν οι καραβανες ο Γιωργακης θα δινει ρεσιταλ (γνωμη μου).Το κομμα του ο Μπουλης δεν μπορει οχι να το ελεγχει αλλα ουτε να το παρακολουθησει...

Με λύπη βλέπω ότι το παραμύθι (που σε κάποιο βαθμό το πίστεψα και εγώ το 2000) ότι ο αρχηγός θέλει αλλά το κακό (παλαιό) Πασόκ δεν τον αφήνει και πρέπει να φέρουμε τον αρχηγό στην εξουσία για να διώξει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους και να εκσυγχρονίσει την Ελλάδα, ζει και βασιλευει, είτε με Σημίτη, είτε με Γιωργάκη αρχηγό.
Αν μάλιστα πιστεύεις ότι άτομα σαν το Λοβέρδο (αληθεύει ότι πάει στην παραλία με τη φιλιπινέζα του; ) και τη Διαμαντοπούλου (όχι, δεν μιμείται τη Σεγκολέν) το Πασόκ θα πάει μπροστά πλανάσαι πλάνη οικτρά...

..Ευτυχως γνωριζω κι αλλους που ψηφισαν ΝΔ και λενε να τους κοπουν και τα δυο χερια αν ξαναψηφισουν δεξια!

Μάλλον το λένε για να τους δώσει το πασοκ επίδομα αναπήρου και σύνταξη αντιστασιακού όταν ξανάρθει στην εξουσία!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
+1000

Θυμίζει λίγο θέατρο σκιών του Σπαθάρη να μιλούν οι Πασόκοι για κλεψιά και βόλεμα ημετέρων όταν είναι πρωτοδιδάξαντες στο τόπο επι 20ετίας σχεδόν... Τίποτα άλλο δεν έχω να πώ επι τούτου....

Όσο για τον Τσιτουρίδη ΜΕΓΑ λάθος του Καραμανλή. Τον είχε αποπέμψει στη αρχή της τετραετίας απο την κυβέρνηση και τον ξαναδιορίζει.....

Κρίμα.. Το δίς εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...
Τριχωτέ έχεις 1000% δίκιο....σε όλα αυτά που έγραψες....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
bene και επειδη κλεβουν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΕΞΙΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ?
Δημοκρατια αυτο λέω και εγώ! Και η δημοκρατια επιβαλει ΤΙΜΩΡΙΑ στον κλεφτη,και απατεώνα Τσιτουρίδη και ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΔ!
Ειναι πρωθυπουργος αυτος?Που ηταν 2 μήνες τώρα? Τι εχει κάνει?ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ?Εκλεψαν την θέση ενος δικαιούχου για την μεταγραφη το 2004 απο το Ρεθυμνο στην Πάντειο του υιου Τσιτουρίδη?
ΚΛΕΒΟΥΝ-ΚΛΕΒΟΥΝ-ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και εσεις τους στηριζετε γιατι απλα ΙΣΩΣ ειναι 'λιγοτερο κλεφτες'...ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!Να την χεσω αυτη την δημοκρατια που ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΤΖΑ με βαση το βολεμα στο δημοσιο την ΞΕΦΛΙΛΙΣΜΕΝΗ παραταξη που εχει σιοπεδώσει τα πάντα οταν κυβέρνησε!

Y.Γ. ψαχνωτρανς αν υπήρχε ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ η δεξια θα έβγαζε κυβέρνηση σε αλλα 40 εχρόνια..Τα ρίμαξαν όλα..Την ελλαδα της ΟΝΕ,των ΟΑ,την κατάντησαν ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ με αρχιδιααπλοκέα το ΙΕΡΟ ΒΟΔΙ:ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Οχι δεν πιστευω οτι ειναι ο ιδανικοτερος αλλα σιγουρα ειναι καλυτερος απο τον μπουλη.Δεν αλλαζω τιποτα απλα εχω κι αλλη δουλεια...Οσο για το ξυλο,κανε μια ψηφοφορια εδω με το αν η δεξια εχει ριξει η οχι πιο πολυ ξυλο στον κοσμακη...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εδώ δεν πήγαν φυλακή οι υπουργοί σας με τους γάμους εκατ.ευρώ και τα ιδιωτικά νησάσια...και όχι μόνο αυτό...τους άφηνε και στην κυβέρνηση...όσο για το ότι ψηφίζει η κάθε κυράτζα όπως λές...όταν είσαστε 20 χρόνια επάνω δεν ψήφιζε?και φυσικά είναι δημοκρατία να θέλουμε από τους 2 αυτόν που κλέβει τα λιγότερα...για ΟΝΕ μην λές...κάποτε φωνάζατε ΕΟΚ+ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο...για τους Ολυμπιακούς πάλι μην λές γιατί το κόστος έφτασε 3 φορές επάνω από αυτά που είχαν υπολογίσει...και μετά από αυτά είναι ακόμα έξω..... :headbang: :headbang: :headbang:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οχι δεν πιστευω οτι ειναι ο ιδανικοτερος αλλα σιγουρα ειναι καλυτερος απο τον μπουλη.Δεν αλλαζω τιποτα απλα εχω κι αλλη δουλεια...Οσο για το ξυλο,κανε μια ψηφοφορια εδω με το αν η δεξια εχει ριξει η οχι πιο πολυ ξυλο στον κοσμακη...
Αν εννοείς την 7ετία φίλε...έχεις απόλυτο δίκιο...αλλά ποιός σου είπε πως εγώ είμαι υπέρ της χούντας?Είμαι 100% κατά....Πάντως συνταξιούχους και αγρότες πιστεύω να τα θυμάσαι....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και κάτι που δεν μας είπες...ποιόν θεωρείς καταλληλότερο να αναλάβει πρόεδρος στο κόμμα σου?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
δεν μου λετε ρε παιδες πριν απο το 81 ποιοι βολεβοτουσταν και γιατι θα πρεπει εσεις να βολεβεστε παντα ο τροχος γυριζει και γ......ει και ο φτωχος δεν καταλαβενω την πρεμουρα σας .
το σχεδιο Μαρσαλ ποιος το εφαγε ρε ...........ξερετε Ο Γερος πως πειγε στο Παρισι με αδεια χερια ........χαχαχα...? πλακα εχετε

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εκλεψαν την θέση ενος δικαιούχου για την μεταγραφη το 2004 απο το Ρεθυμνο στην Πάντειο του υιου Τσιτουρίδη?

Τι λες ρε υποκριτή. Φανατισμένε σκατογερε! Εισαι τοσο βόδι που πιστεύεις ότι κανένας άλλος μέσα στη βουλή εκτός του Τσιτουρίδη, δεν έχει κάνει μεταγραφή σε κάποιον στενό συγγενή του ή σε παιδί του? Όχι μόνο ενας και δύο, το 100%΄έχουν κάνει μεταγραφές φοιτητών ή μεταθέσεις φαντάρων.....γιατί ειναι τα πιό εύκολα και ανώδυνα ρουσφέτια. Χωρίς αυτά οι απλοί βουλευτές δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν ένα σταθερο σώμα ψηφοφόρων. Βλάκα!

Ήταν αυτός λόγος για να φύγει απτην κυβέρνηση? Εδώ γίνονταν και γίνονται όργια και οι Πασοκτζηδες χαίρονται που είχε φύγει από την κυβέρνηση για τη μεταγραφή που έκανε στον γιό του.

Γέρο είσαι σκατόμυαλος και έτσι θα πεθάνεις. Μην ξεχάσεις να πεις να σου βάλουν στο φέρετρο σου το εικόνισμα του Ανδρεα με ένα πανό που να γράφει "Ο ΛΑΟΣ ΨΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ"! Καρμοίρη, γύφτο, ουστ!

Edit από moderator
Διάβασα τα post μέχρι εδώ, και βρήκα τον έξυπνο που άρχισε να βρίζει.
Για να καταλάβετε και οι υπόλοιποι τι δεν είναι σωστό να γράφεται, κιτρίνισα τις απρέπειές του. Ίσως παρακάτω να βρώ κι άλλες. Παρακαλώ, κρατείστε ένα επίπεδο στη συζήτηση, και ΜΗ βρίζετε ο ένας τον άλλο.

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
μαλλον  χαζομαρες  λες
επειδη  καποιοι  κλεβουν  αν  καποιος  κλεψει  θα  πει  αφου κι αλλοι  κλεβουν και  θα  'ναι  ολα  ενταξει?
τοτε  και  γω  θε  σε  γαμησω κι  αν  μου  πεις  τιποτα  θα  πω  ...γιατι  ειμαι  ο  μονος  ?αλλοι  δεν το κανουν..αρα  ειμαι  αθωος.
αφου  καναν  οργια  οι  πασοκτζηδες  ας  κανουν  και  οι  νεοδημοκρατες...και  μετα  που  θα  ρθουν  ξανα  οι  πασοκτζηδες  θα  ξανακλεβουν  αφου  πριν  εκλεβαν  οι  αλλοι
τι  μαλακες  που  εισαστε
καλα  σας  κανουν

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ρε μπομπο με ποιο δικαιωμα βριζεις ετσι ρε?κλασικος δεξιος..Παρακαλω τους μοντς να επιληφθουν για κατι τετοια ατομα..
Ποδολαγνε θεωρω τον Γιωργακη τον καταλληλο,για τους ολυμπιακους καλα τα λες αλλα ξεχνας ποια λαμογια ετρεχαν να εισπρατουν συγχαρητηρια...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
bene και επειδη κλεβουν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΕΞΙΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ?
Δημοκρατια αυτο λέω και εγώ! Και η δημοκρατια επιβαλει ΤΙΜΩΡΙΑ στον κλεφτη,και απατεώνα Τσιτουρίδη και ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΔ!
Ειναι πρωθυπουργος αυτος?Που ηταν 2 μήνες τώρα? Τι εχει κάνει?ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ?Εκλεψαν την θέση ενος δικαιούχου για την μεταγραφη το 2004 απο το Ρεθυμνο στην Πάντειο του υιου Τσιτουρίδη?
ΚΛΕΒΟΥΝ-ΚΛΕΒΟΥΝ-ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και εσεις τους στηριζετε γιατι απλα ΙΣΩΣ ειναι 'λιγοτερο κλεφτες'...ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!Να την χεσω αυτη την δημοκρατια που ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΤΖΑ με βαση το βολεμα στο δημοσιο την ΞΕΦΛΙΛΙΣΜΕΝΗ παραταξη που εχει σιοπεδώσει τα πάντα οταν κυβέρνησε!

Y.Γ. ψαχνωτρανς αν υπήρχε ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ η δεξια θα έβγαζε κυβέρνηση σε αλλα 40 εχρόνια..Τα ρίμαξαν όλα..Την ελλαδα της ΟΝΕ,των ΟΑ,την κατάντησαν ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ με αρχιδιααπλοκέα το ΙΕΡΟ ΒΟΔΙ:ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ!

laplace, χαλάρωσε λίγο...Λέγε ό,τι πιστεύεις, αλλά γαμώτο χτυπάει άσχημα όταν αναφέρεσαι με τρόπο σκαιό σε ΠΡΟΣΩΠΑ που εκπροσωπούν πολιτειακούς θεσμούς...Κι εγώ δε γουστάρω τους περισσότερους πολιτικούς, τους έχει όμως αναδείξει το 85-90% του κόσμου (όπως κατάφεραν και τους έπεισαν) και αυτό οφείλω να το σεβαστώ...
:) :) :)

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
εγινε  μια  κομπινα  δισεκατομυριων  και  αντι  ΟΛΟΙ  να  βγουμε  στους  δρομουσ  στα  αρχιδια  μας.
κι αν  βγαιναμε  θα  ταν  και  οι  κοκκινοι  με  τθς  σημαιες να καπηλωθουν  την  πορεια.
λογω  ιδιοτητας  μπαινοβγαινα  στη  βουλη  και  εβλεπα  ολες  τις  κομπινες
εισται  βαθια  νυχτωμενοι  ολοι

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οσο ψηφίζουν κοπέλες σαν την μπομπαστ,καταλαβαίνετε όλοι ΓΙΑΤΙ κυβερνάει η ΝΔ...

fleshforfantasy σεβομαι τους θεσμους ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ τον απατεώνα..Οτι ταμπέλα και αν έχει...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγινε  μια  κομπινα  δισεκατομυριων  και  αντι  ΟΛΟΙ  να  βγουμε  στους  δρομουσ  στα  αρχιδια  μας.
κι αν  βγαιναμε  θα  ταν  και  οι  κοκκινοι  με  τθς  σημαιες να καπηλωθουν  την  πορεια.
λογω  ιδιοτητας  μπαινοβγαινα  στη  βουλη  και  εβλεπα  ολες  τις  κομπινες
εισται  βαθια  νυχτωμενοι  ολοι

Έχεις δίκιο φίλε. Η κατάσταση άχει φτάσει πια στο στάδιο της αναισθησίας. Ο μόνος τρόπος είναι να πάψειο δικομματισμός. Αλλά ποιος τους ψηφίζει, τους ανίσχυντους πια του Συνασπισμού και τους κολλημένους τους άλλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom