Νέα

Παραίτηση Τσιτουρίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bombast
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α και ποιος σου είπε πως νομίζω ότι τώρα γίνονται αλλαγές? Διάβασες πουθενά να είπα εγώ τίποτα τέτοιο???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Βλεπω οτι εγραψες ''εσεις'' χαλασατε την Ελλαδα,''ειχατε'' κανει κτλ...Εγω απλα ψηφιζω Πασοκ μεγαλε και μην με ταυτιζεις με ''αυτους''.Το οτι τους ψηφιζω δεν σημαινει οτι ειμαι ενας απ αυτους.Κι επειδη ειδα οτι με μεγαλη ευκολια μιλουσες σε 2ο πληθυντικο,σου επιστρεφω το 'εσεις' για σενα και για σας μιας και φαινεται να εισαι ταυτισμενος με αυτους που υποστηριζεις!!!Αλλα ετσι εχετε μαθει ''εσεις'' οι δεξιοι...Να εξισωνεται τα παντα!
Φίλε από την στιγμή που τους ψηφίζεις είσαι...''εσείς''...και φυσικά δεν λέω πως εσύ έβαλες κάτι στην τσέπη...προς θεού...απλά είσαι συνυπεύθυνος...όπως είμαι και εγώ για αυτά που κάνει(νησάκι στον ωκεανό) το δικό μου το κόμμα....και αφου δεν το δέχεσαι μάλλον γνωρίζεις τα ''εγκλήματα'' που έγιναν στην χώρα την περίοδο την δικιά σας....όσο για αυτά που ξέρουμε εμείς οι δεξιοί άστα να τα ξέρουμε εμείς...νιώσαμε την αδικία στο πετσί μας όλα αυτά τα χρόνια και μιλάω για τον ευρύτερο κύκλο της οικογενειάς μου...τώρα για εξισώσεις και τέτοια που λές...δεν έχω να πώ κάτι....το αφήνω στην κρίση του καθενός....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Νομισα οτι με το ''Είναι πιστεύω καιρός για αλλαγές'' που ειπες εννοουσες οτι τωρα γινονται αλλαγες.Σορυ καταλαβα λαθος αλλα επειδη μας εχουν πηξει ολοι στο αλλαγες,αλλαγες,αλλαγες μπλοκαρα...Τον Σημιτη φιλε μου πολλοι θα τον αναπολησουν..Ηταν πολυ δυνατος...Για τον Γιωργακη μην εισαι τοσο σιγουρος..Ηδη βλεπεις οτι μπροστα ειναι νεοι πολιτικοι οπως Λοβερδος,Διαμαντοπουλου κτλ..Οταν ξεπεραστουν οι καραβανες ο Γιωργακης θα δινει ρεσιταλ (γνωμη μου).Το κομμα του ο Μπουλης δεν μπορει οχι να το ελεγχει αλλα ουτε να το παρακολουθησει...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Φίλε από την στιγμή που τους ψηφίζεις είσαι...''εσείς''...και φυσικά δεν λέω πως εσύ έβαλες κάτι στην τσέπη...προς θεού...απλά είσαι συνυπεύθυνος...όπως είμαι και εγώ για αυτά που κάνει(νησάκι στον ωκεανό) το δικό μου το κόμμα....και αφου δεν το δέχεσαι μάλλον γνωρίζεις τα ''εγκλήματα'' που έγιναν στην χώρα την περίοδο την δικιά σας....όσο για αυτά που ξέρουμε εμείς οι δεξιοί άστα να τα ξέρουμε εμείς...νιώσαμε την αδικία στο πετσί μας όλα αυτά τα χρόνια και μιλάω για τον ευρύτερο κύκλο της οικογενειάς μου...τώρα για εξισώσεις και τέτοια που λές...δεν έχω να πώ κάτι....το αφήνω στην κρίση του καθενός....
Εγω παλι αφηνω ολα οσα λες στην κριση του καθενος με τα νησακια στον ωκεανο...Αδικια στο πετσι ε?ανατριχιασα!Το 90-93 αυτο το νησακι τι μαγεθος ειχα αραγε?Αντε μην με ταραζεις και θελω να φαω!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχα....καλό αυτό....αλλά αν είναι σωστός ''κυνηγός'' θα ψάχνει τους δικούς σας.....και να δώ πως θα τρέχουν με τόσα κιλά που πήραν αυτά τα 20 χρόνια.....χαχαχαχαχα

Αυτοί τα πήραν σε 20 χρόνια οι της ΝΔ σε 3,5...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγω παλι αφηνω ολα οσα λες στην κριση του καθενος με τα νησακια στον ωκεανο...Αδικια στο πετσι ε?ανατριχιασα!Το 90-93 αυτο το νησακι τι μαγεθος ειχα αραγε?Αντε μην με ταραζεις και θελω να φαω!
Φίλε μάλλον ξενάς ή θέλεις να ξεχάσεις πως από το 81 έως σήμερα,σε διάρκεια 26 χρόνων το ΠΑΣΟΚ έχει κυβερνήσει 20 χρόνια και η ΝΔ 6...όποιος πιστεύει πως το μπουρδέλο που είναι η χώρα τώρα είναι ευθύνη της ΝΔ ή κοροιδεύει τον εαυτό τού ή.....όσο για την αδικία που σου είπα τουλάχιστον για εμένα και την οικογενειά μου άσε να το ξέρω μόνο εγώ....εσύ φυσικά δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί δεν με ξέρεις....βλέ[εις το νησάκι του 90-93....στο τέλος θα μας πείς πως όλα τα λεφτά τα έφαγαν οι της ΝΔ σε 3 χρόνια....και οι άλλοι του ΠΑΣΟΚ φύγανε από την εξουσία και σε πρωσοπικό επίπεδο ήταν φτωχαδάκια....μεγάλωσα και έβλεπα τους ίδιους υπουργούς...που κάθε χρόνο παίρνανε και παραπάνω κιλά....και εσύ βλέπεις το 90-93....αθάνατε έλληνα.......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Η διαφορα μας φιλε μου ειναι οτι εγω εχω γνωση οτι οι του Πασοκ εφαγαν τα κερατα τους (δες το #62 ποστ μου πιο πανω καλυτερα τι λεω) κι ελπιζω σε καλυτερες μερες.Εσυ αντιθετα σημερα τα βλεπεις ολα καλα κι επειδη οπως λες αδικιθεικατε επι Πασοκ θες να βγαλεις τα αποθημενα σου σημερα που προφανως ευνοειστε.Εσυ και ολα τα γαλαζια παιδια που οι ιδιοι οι δικοι σας υπουργοι ομολογησαν μολις βγηκατε οτι θα τους βολεψουν μιας κι ηταν στην παντα τοσα χρονια και καλα...Αθανατος Ελληνας εισαι εσυ με τον τροπο που σκεφτεσαι.Εγω απλα ειμαι Ελληνας με ''Ε'' κι οχι με ''ε'' που χρησιμοποιεις εσυ...Δεν θελω να το συνεχισω γιατι αν εσυ εχεις ζησει την αδικια εγω εχω ζησει τον πανταχου παρων ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ο ανεκδιήγιτος πρρωθυπουργός του φραπέ ΠΟΤΕ θα παραιτηθεί επιτελους?ειμαστε ακυβερνητο καράβι,το βλέπει κανεις?

Επισκέπτης
Ο ανεκδιήγιτος πρρωθυπουργός του φραπέ ΠΟΤΕ θα παραιτηθεί επιτελους?ειμαστε ακυβερνητο καράβι,το βλέπει κανεις?

Ενω ο Γιωργάκης ειναι αρχηγαρα...με top leadership qualities, κύρος και προσωπικοτητα.....που εχουμε μπλέξει, Θεέ μου...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Οχι αδερφε λαπλας αυτοι τωρα βλεπουν πως και καλα θα παρουν το αιμα τους πισω.Τουλαχιστον εγω γνωριζω αρκετους που ψηφισαν ΝΔ και μονο αυτο λενε..Ευτυχως γνωριζω κι αλλους που ψηφισαν ΝΔ και λενε να τους κοπουν και τα δυο χερια αν ξαναψηφισουν δεξια!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ ψηφίζω ΚΚΕ φταίω σε κάτι. Εμεις ποτε θα φαμε, αφειστε και κανενα ταμειακι και για μας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Κυρος και προσωπικοτητα?Τουλαχιστον οπου παει εξω μαν του βγαζουν το καπελο οχι σαν τους μαλακεςτης δεξιας που οπου πανε εξω ή γελαν μαζι τους η τους χαρακτηριζουν γκαφατζηδες κτλ....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Η διαφορα μας φιλε μου ειναι οτι εγω εχω γνωση οτι οι του Πασοκ εφαγαν τα κερατα τους (δες το #62 ποστ μου πιο πανω καλυτερα τι λεω) κι ελπιζω σε καλυτερες μερες.Εσυ αντιθετα σημερα τα βλεπεις ολα καλα κι επειδη οπως λες αδικιθεικατε επι Πασοκ θες να βγαλεις τα αποθημενα σου σημερα που προφανως ευνοειστε.Εσυ και ολα τα γαλαζια παιδια που οι ιδιοι οι δικοι σας υπουργοι ομολογησαν μολις βγηκατε οτι θα τους βολεψουν μιας κι ηταν στην παντα τοσα χρονια και καλα...Αθανατος Ελληνας εισαι εσυ με τον τροπο που σκεφτεσαι.Εγω απλα ειμαι Ελληνας με ''Ε'' κι οχι με ''ε'' που χρησιμοποιεις εσυ...Δεν θελω να το συνεχισω γιατι αν εσυ εχεις ζησει την αδικια εγω εχω ζησει τον πανταχου παρων ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!
Ναι...έχεις φάει πολύ ξύλο από τους τραμπούκους της δεξιάς....για ρώτα κανένα γέροντα τότε που τους πλακώνανε τα ΜΑΤ...ρώτα κανένα αγρότη τότε που τις έτρωγαν από τα ΜΑΤ και τους έριχναν άμμο στις μηχανές των τρακτέρ...είπε κανείς πως τα βλέπω ρόδινα?μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις...είπα πως πλέον τα σκάνδαλα τα μαθαίνει ο κόσμος...όχι όπως πρίν....και όσο για το αν θέλω να βγάλω τα απωθημένα μου πιστεψέ με και να το ήθελα, που δεν το θέλω, δεν έχω την δύναμη να το κάνω....όσο για το Έλληνας που λές...ένα έχω να πώ:αν νομίζεις πως εσύ είσαι ποιό πολύ έλληνας από εμένα...να είσαι καλά...αν δεν ξέρεις την προσωπικότητα και τα είναι του άλλου δεν πρέπει να τον κρίνεις...γιατί απλά δεν τον ξέρεις....αν με ήξερες θα είχες όλο το δικαίωμα να κρίνεις κάτι τέτοιο...έστω και αν είχες λάθος...θα ήταν η γνώμη σου...και όσο για το αθάνατος έλληνας στο συγκεκριμένο θέμα...επιμένω....όταν συγκρίνεις τα 20 χρόνια με τα 6 χρόνια....ναι...είσαι αθάνατος έλληνας...(και μην ξεχνάς ότι όπως και να γράφεις το έλληνας,με κεφαλαίο ή μικρό,αν δεν το πιστεύεις μέσα σου το ίδιο είναι....)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Κατω τα χέρια απο τα λεφτά μας! Κατω τα χέρια απο τις δουλειες μας! ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ! Διωχνουν κόσμο(ολοι άνεργοι) για να βολευτουν τα γαλαζια παδια!ΤΡΩΝΕ-ΚΛΕΒΟΥΝ και πληρώνουν ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ τις εταιρίες δημοσκοπήσεων για να παραπλανουν τους κάφρους έλληνες!ΞΥΠΝΑΤΕ! Η δεξια ειναι ΕΔΩ!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ενω ο Γιωργάκης ειναι αρχηγαρα...με top leadership qualities, κύρος και προσωπικοτητα.....που εχουμε μπλέξει, Θεέ μου...
Φτιάχνει και καλό τυρί επάνω στην Λάρισα.....με την ποδιά του....μούρλια ήταν....1 κιλό φέτα παρακαλώώώώώώώώώώ........ :dancing: :dancing: :dancing:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα....γέλασα με την καρδιά μου.....χαχαχαχαχαχα

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
laplace εισαι γραφικος ρε φιλε.το προβλημα ειναι πως το 90% του πολιτκου συστηματος κλεβουν.το πασοκ εχει γραψει ιστορια και τωρα η νδ ρεφαρει.δημοκρατια φιλαρακο ελευθερια λογου.θυμισου 40 χρονια απο τη κακια χουντα που εβαλε τη χωρα στο γυψο.ζητω η δημοκρατια!!!ειμαστε ολοι χαρουμενοι με τη δημοκρατια και για ολα φταιει ο παπαδοπουλος.μπορει βεβαια να ειμαστε για το πουτσο αλλα η προοδος ειναι in progress..την υπομονη σας προβατα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Φτασαμε να μιλαει η δεξια για ξυλο απο τους μπατσους...Μην το θιγεις αυτο ρε φιλε δεν σε συμφερει...Μην ξινεις πληγες...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φτασαμε να μιλαει η δεξια για ξυλο απο τους μπατσους...Μην το θιγεις αυτο ρε φιλε δεν σε συμφερει...Μην ξινεις πληγες...
Εγώ το θίγω...ακούω τις απόψεις σου.....και θα δούμε ποιόν θα συμφέρει και ποιόν όχι....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
εσυ ποδολαγνε που γελας με την ψυχη σου μπες στο και στο και ριξε απο περιεργεια μια ματια στα βιογρφικα των δυο αρχηγων..ετσι απο απλη περιεργεια...και μετα ελα να μας πεις τα συμπερασματα σου και ποιος φτιαχενι τυρι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom