Νέα

Παραίτηση Τσιτουρίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bombast
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδες μπορει να μου πει καποιος δεξιος την γαργαρα πως την κανουνε γιατι βλεπω οτι εισαστε καλοι στο σπορ

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χαλάρωσε ρε μάστορα!

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Τσιτουρίδης πήγε εκεί, βρήκε μια κατάσταση, δεν ξέρω αν την ήξερε σε βάθος ή όχι και τη συνέχισε.

Δεν είναι τυχαίο που ο περίφημος Ευγένιος Παπαδόπουλος ήταν ανακατεμένος με τα ομόλογα σε κυβερνητική θέση από το 1999.

Όπως και να έχει, ο Τσιτουρίδης έκανε μαλακία.

Αν μεν ήξερε τι κουμάσι ήταν ο Παπαδόπουλος και τον κράτησε ως γραμματέα άμεσα υπεύθυνο για τα ομολογιακά αποθεματικά των ταμείων, καλά να πάθει.

Αν ήξερε και επωφελήθηκε, καλά να πάθει.

Αν δεν ήξερε τι κουμάσι ήταν ο Παπαδόπουλος και τον κράτησε γνωρίζοντας ότι ήταν εκεί από το '99 και άρα σίγουρα ανακατεμένος στη μεγάλη φούσκα του Χρηματηστηρίου της εποχής Σημίτη και δεν τον έδιωξε προληπτικά πάλι καλά να πάθει.

Το ενδιαφέρον θα ήταν άλλο.

Ο Μαντούβαλος πχ όταν κατηγορήθηκε ζήτησε ο ίδιος να αρθεί η βουλευτική ασυλία, όπως και έγινε και εν τέλει ουδεμία συνέπεια υπέστη.

Αν ετίθετο θέμα άρσης της ασυλίας Τσιτουρίδη, πόσοι κύριοι της ΝΔ και ακόμη περισσότερο πόσοι του ΠΑΣΟΚ θα την ψήφιζαν;

Και ποιοι δεν θα ψήφιζαν; Πιο πολλοί της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υπάρχει έστω και ένας που πιστέυει ότι στο σκάνδαλο του χρηαμτιστηρίου εμπλέκονται πρόσωπα μόνο από μία παράταξη?

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σαφώς και όχι.

Το μόνο που ξέρω, γιατί απλά έγινε και, πριν πεταχτεί κανένας να το πει, δεν ξέρω άλλοι τι θα έκαναν, όμως χάρη στον καριόλη το Σημίτη ξαναγράφτηκαν τα μαθηματικά:

1 euro = 340,75 δρχ = 100 δρχ.

Ζήτω!!!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Υπάρχει έστω και ένας που πιστέυει ότι στο σκάνδαλο του χρηαμτιστηρίου εμπλέκονται πρόσωπα μόνο από μία παράταξη?

Όχι βέβαια,και αρκεί να δει κανείς πόσες εταιρείες που ανήκουν σε φίλα προσκείμενους στη ΝΔ επιχειρηματίες ευνοήθηκαν.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Σαφώς και όχι.

Το μόνο που ξέρω, γιατί απλά έγινε και, πριν πεταχτεί κανένας να το πει, δεν ξέρω άλλοι τι θα έκαναν, όμως χάρη στον καριόλη το Σημίτη ξαναγράφτηκαν τα μαθηματικά:

Ζήτω!!!

Και για την εξομοίωση του ενός ευρώ με τις 100 δρχ ο Σημίτης φταίει;Εσύ κι εγώ που σαν μαλάκες δεν αντιδράσαμε φταίμε.Όταν ανέβηκαν οι τιμές δεν έπρεπε να αγοράζουμε.Αλλά σαν τα ζώα δεν κάναμε αναγωγή στις δρχ.Όσο για την ισοτιμία,αν θυμάσαι η Ε.Ε ήθελε να είναι πιο ψηλά και κατάφερε ο Σημίτης να την κατεβάσει στις 340,75.Δεν επέλεγες εσύ.Η Ε.Ε σου επέβαλε...Και ο Καραμανλής τα ίδια θα έκανε.Εκτός αν νομίζεις ότι δε θα έμπαινε στο ευρώ με Καραμανλή...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Και για την εξομοίωση του ενός ευρώ με τις 100 δρχ ο Σημίτης φταίει;Εσύ κι εγώ που σαν μαλάκες δεν αντιδράσαμε φταίμε.Όταν ανέβηκαν οι τιμές δεν έπρεπε να αγοράζουμε.Αλλά σαν τα ζώα δεν κάναμε αναγωγή στις δρχ.Όσο για την ισοτιμία,αν θυμάσαι η Ε.Ε ήθελε να είναι πιο ψηλά και κατάφερε ο Σημίτης να την κατεβάσει στις 340,75.Δεν επέλεγες εσύ.Η Ε.Ε σου επέβαλε...Και ο Καραμανλής τα ίδια θα έκανε.Εκτός αν νομίζεις ότι δε θα έμπαινε στο ευρώ με Καραμανλή...
σωστος!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε μάγκες ειπαμε: ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..
Τι σχεση εχει αυτο με τον Τσιτουρίδη?δηλαδη ΚΑΚΩΣ κατα εσας παραιτήθηκε?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ας πρόσεχαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ το μόνο που δεν χρειαζότανε η Ελλάδα ήταν ένα Εβραίο πρωθυπουργό για να τους κάνει δεξιούς ,τα λάθη πληρώνονται
Όσο για τους μαργιόληδες πηγαίνοντας τακτικά στο SUPERMARKET μαθαίνεις όλο και νέες εφαρμογές των μαθηματικών ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ εγγόνια του Πυθαγόρα και αυτοί μαζί με τον εβραίο, .

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όχι βέβαια,και αρκεί να δει κανείς πόσες εταιρείες που ανήκουν σε φίλα προσκείμενους στη ΝΔ επιχειρηματίες ευνοήθηκαν.

ʼντε πάλι.

Πρέπει πάντα να υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης για να πούμε ποιος φταίει περισσότερο για κάτι που έγινε, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι όποιος είχε την δυνατότητα χώθηκε και κέρδισε και ποτέ σε θέματα όπου μιλάει το χρήμα δεν έπαιξε ρόλο το "χρώμα" των πολιτικών πεποιθήσεων?

Θέλεις να μας πεις δλδ, ότι είναι περισσότερες οι μπλε εταιρίες που ευνοήθηκαν? Και ότι δλδ ο αριθμός των εταιριών παίζει ρόλο? Και γιατί να μην παίζει ρόλο π.χ. το μέγεθος της "Αρπαχτής" και όχι ο αριθμός των εταιριών που άρπαξαν? (Ποιοτική προς ποσοτική διαφοροποίηση εάν καταλαβαίνεις τη διαφορά).

Πάρτε το χαμπάρι. Το χρήμα δεν γνωρίζει ιδεολογίες, θεούς κλπ....

Εσείς συνεχίστε να τσακώνεστε για το ποιος έφαγε περισσότερα, όταν όλοι εκείνοι/αυτοί που έφαγαν, απλά απολαμβάνουν τα λάφυρα και παράλληλα γελούν με τους καυγάδες των φτωχών για το ποιος πλούσιος έφαγε πόσα και πως και σε ποια παράταξη ανήκει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
And just for the record.

Ν.Δ. ψηφίζω και είμαι της άποψης ότι πολλά μας τα είπε ο Τσιτου και ότι άργησαν να τον στείλουν στο διάολο.

Δεν έπρεπε καν να επιστρέψει μετά την μαλακία με τον γιόκα του, και απορώ πως την γλύτωσε και με την υπόθεση της επιτροπής ανταγωνσιμού.

Κάτι θα ξέρει φαίνεται.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το κεφαλαίο δεν έχει πατρίδα δεν έχει χρώμα έχει κόμμα όμως κακά τα ψέματα και από ότι φαίνεται και στα δυο μεγάλα κόμματα υπάρχουν οι εκλεκτοί του κεφαλαίου ,αλλά όλοι αυτοί βγαίνουν με την δικοί μας ψήφο άρα εμείς είμαστε οι Μαλακές. δυστυχώς
Όταν είπε ο Μέγιστος Μαθηματικός και υπουργός Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ βαλτέ στο χρηματιστήριο πράμα τρέχανε όλοι λες και το είπε ο μεσσίας ,αλλά από ότι αποδεικτικέ ήταν ???? ο ποιο Μαλάκας Έλληνας αφού έβαλε στο λούκι και όλα τα κορόιδα. μάλλον πονηρός ήταν και ας Μαλακοφέρνει έκανε την δουλεία τους .

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σωστος ο Yorgos..Ετσι,ομορφα και ωραία..Ουτε για Σημιταιους ουτε για Βενιζέλους..

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Σαφώς και όχι.

Ζήτω!!!

Και μολις βγηκαν οι λαμπροι σωτηρες της ΝΔ σταματησαν την κερδοσκοπια στο εμπορειο κτλ.
Μολις βγηκε η ΝΔ ερευνησε και τιμωρησε τους υπευθυνους για το σκανδαλο του χρηματιστηριου. ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Εχετε την εντυπωση οτι η ΝΔ ειναι καλυτερη απο το ΠΑΣΟΚ?
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
And just for the record.

Ν.Δ. ψηφίζω και είμαι της άποψης ότι πολλά μας τα είπε ο Τσιτου και ότι άργησαν να τον στείλουν στο διάολο.

Δεν έπρεπε καν να επιστρέψει μετά την μαλακία με τον γιόκα του, και απορώ πως την γλύτωσε και με την υπόθεση της επιτροπής ανταγωνσιμού.

Κάτι θα ξέρει φαίνεται.

respect ( ως είθισται εδώ ) για το θάρρος της γνώμης του..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Για να διαπιστώσουμε πόσο ζώα είμαστε και γιατί δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά αρκεί να δούμε τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων του Τσιτουρίδη. Τους έδειχνε στις ειδήσεις να βγαίνουν αγανακτισμένοι και να λένε ότι το παλικάρι τους το έφαγαν τα συμφέροντα των Αθηνών!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου! :jerking: 
παιδιά χειρότεροι από τα καμματόσκυλα του κάθε βουλευτή,υπουργού,κ.λ.π δεν υπάρχουν, είναι τεμπελχανάδες ,βολεμένοι,κηφήνες που τρώνε από τα κόμματα..όσους έχω γνωρίσει τους συχάθηκε η ψυχή μου...βδέλλες του δημοσίου χρήματος...γι αυτό βγαίνουν και χτυπιούνται για τον κάθε ....μην χάσουν την μάσα...όλων των κομμάτων εννοείται...όσο για τον τσιτου να πάει να....πνιγεί...δεν θα υποφέρει το κόμμα για χατήρι του...όξω αυγούστη από την παράγκα...και ναι είμαι ΝΔ και δεν κρύβομαι.....αλλά όλα τα λαμόγια θέλουν κρέμασμα στο σύνταγμα ανεξαρτήτως κόμματος... :tickedoff:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πες τα talos43..Αποψε ολοι γράφουν σωστα πράγματα..ΟΛΟΙ όμως..Οχι οπως χθες που ξεφύγαμε(και εγώ μαζι)

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πες τα talos43..Αποψε ολοι γράφουν σωστα πράγματα..ΟΛΟΙ όμως..Οχι οπως χθες που ξεφύγαμε(και εγώ μαζι)

Όταν κλαψουρίζουμε και σιχτηρίζουμε και δίνουμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για αυτό......τότε όλοι γράφουν "σωστά πραγματα". Η συνηθισμένη λογική ψευδαίσθησης ενός καλού προβάτου

Μπρρρρρρ κιτσ κιτσσσ! εεεεεειιιπππ!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
το οτι ο σημιτης αυτη τη στιγμη δεν ειναι στη φυλακη με ισοβια δειχνει 2 πραγματα.πρωτον ποσο αχρηστο και συνωμοτικο ειναι το συστημα που εχουμε και δευτερον ποσο ζωα ειστε.αυτοι οι αλητες εχουν μονο το χρημα για ιδεολογια.δεν θα σου πω για τα λεφτα που εφαγε η πασοκαρα ουτε για χρηματιστηριο-λαλιωτη-παγκαλο και αλλους μεγαλους μπαλαδορους.αυτα μπορεις να πεις οτι ειναι λογια.ακου αυτο ομως..
μετα την 7ετια τον καιρο που ο καραμανλης συζητουσε την ενταξη της χωρας στην ευρωπη το πασοκ εβγαλε ενα βιβλιο με το τιτλο ''ελλαδα και κοινη αγορα-ο αντιλογος''.το βιβλιο αναφερει επι λεξη γιατι το εχω διπλα μου..η εισοδος της χωρας στην ευρωπη και τη μελλοντικη νομισματικη ενωση θα ειναι η καταστροφη μας..αλλου λεει..τιποτα δεν μπορει να μας προφυλαξει απο ενα μελλοντικο πραξικοπημα αν μπουμε στη ε.ε. και αλλα τετοια χαριτωμενα.ο συγγραφεας του βιβλιου ξερεις ποιος ειναι μεγαλε? το γραφει με κεφαλαια bold γραμματα. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.

ντροπη δεν υπαρχει ρε γαμωτο.πως τολματε και μιλατε?

:thumbsup:
εγω τωρα φιλε psaxnwtrans, τι να σου απαντησω;;;;
Με προλαβε ο bene!!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ένα παρόμοιο απο αντιΕΟΚ κείμενο του Σημίτη δημοσιευτηκε χθες στην Καθημερινή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom