hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε παιδες μπορει να μου πει καποιος δεξιος την γαργαρα πως την κανουνε γιατι βλεπω οτι εισαστε καλοι στο σπορ
Υπάρχει έστω και ένας που πιστέυει ότι στο σκάνδαλο του χρηαμτιστηρίου εμπλέκονται πρόσωπα μόνο από μία παράταξη?
Σαφώς και όχι.
Το μόνο που ξέρω, γιατί απλά έγινε και, πριν πεταχτεί κανένας να το πει, δεν ξέρω άλλοι τι θα έκαναν, όμως χάρη στον καριόλη το Σημίτη ξαναγράφτηκαν τα μαθηματικά:
1 euro = 340,75 δρχ = 100 δρχ.
Ζήτω!!!
σωστος!!Και για την εξομοίωση του ενός ευρώ με τις 100 δρχ ο Σημίτης φταίει;Εσύ κι εγώ που σαν μαλάκες δεν αντιδράσαμε φταίμε.Όταν ανέβηκαν οι τιμές δεν έπρεπε να αγοράζουμε.Αλλά σαν τα ζώα δεν κάναμε αναγωγή στις δρχ.Όσο για την ισοτιμία,αν θυμάσαι η Ε.Ε ήθελε να είναι πιο ψηλά και κατάφερε ο Σημίτης να την κατεβάσει στις 340,75.Δεν επέλεγες εσύ.Η Ε.Ε σου επέβαλε...Και ο Καραμανλής τα ίδια θα έκανε.Εκτός αν νομίζεις ότι δε θα έμπαινε στο ευρώ με Καραμανλή...
Όχι βέβαια,και αρκεί να δει κανείς πόσες εταιρείες που ανήκουν σε φίλα προσκείμενους στη ΝΔ επιχειρηματίες ευνοήθηκαν.
Σαφώς και όχι.
Το μόνο που ξέρω, γιατί απλά έγινε και, πριν πεταχτεί κανένας να το πει, δεν ξέρω άλλοι τι θα έκαναν, όμως χάρη στον καριόλη το Σημίτη ξαναγράφτηκαν τα μαθηματικά:
1 euro = 340,75 δρχ = 100 δρχ.
Ζήτω!!!
And just for the record.
Ν.Δ. ψηφίζω και είμαι της άποψης ότι πολλά μας τα είπε ο Τσιτου και ότι άργησαν να τον στείλουν στο διάολο.
Δεν έπρεπε καν να επιστρέψει μετά την μαλακία με τον γιόκα του, και απορώ πως την γλύτωσε και με την υπόθεση της επιτροπής ανταγωνσιμού.
Κάτι θα ξέρει φαίνεται.
παιδιά χειρότεροι από τα καμματόσκυλα του κάθε βουλευτή,υπουργού,κ.λ.π δεν υπάρχουν, είναι τεμπελχανάδες ,βολεμένοι,κηφήνες που τρώνε από τα κόμματα..όσους έχω γνωρίσει τους συχάθηκε η ψυχή μου...βδέλλες του δημοσίου χρήματος...γι αυτό βγαίνουν και χτυπιούνται για τον κάθε ....μην χάσουν την μάσα...όλων των κομμάτων εννοείται...όσο για τον τσιτου να πάει να....πνιγεί...δεν θα υποφέρει το κόμμα για χατήρι του...όξω αυγούστη από την παράγκα...και ναι είμαι ΝΔ και δεν κρύβομαι.....αλλά όλα τα λαμόγια θέλουν κρέμασμα στο σύνταγμα ανεξαρτήτως κόμματος...Για να διαπιστώσουμε πόσο ζώα είμαστε και γιατί δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά αρκεί να δούμε τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων του Τσιτουρίδη. Τους έδειχνε στις ειδήσεις να βγαίνουν αγανακτισμένοι και να λένε ότι το παλικάρι τους το έφαγαν τα συμφέροντα των Αθηνών!!!
Ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου!
πες τα talos43..Αποψε ολοι γράφουν σωστα πράγματα..ΟΛΟΙ όμως..Οχι οπως χθες που ξεφύγαμε(και εγώ μαζι)
το οτι ο σημιτης αυτη τη στιγμη δεν ειναι στη φυλακη με ισοβια δειχνει 2 πραγματα.πρωτον ποσο αχρηστο και συνωμοτικο ειναι το συστημα που εχουμε και δευτερον ποσο ζωα ειστε.αυτοι οι αλητες εχουν μονο το χρημα για ιδεολογια.δεν θα σου πω για τα λεφτα που εφαγε η πασοκαρα ουτε για χρηματιστηριο-λαλιωτη-παγκαλο και αλλους μεγαλους μπαλαδορους.αυτα μπορεις να πεις οτι ειναι λογια.ακου αυτο ομως..
μετα την 7ετια τον καιρο που ο καραμανλης συζητουσε την ενταξη της χωρας στην ευρωπη το πασοκ εβγαλε ενα βιβλιο με το τιτλο ''ελλαδα και κοινη αγορα-ο αντιλογος''.το βιβλιο αναφερει επι λεξη γιατι το εχω διπλα μου..η εισοδος της χωρας στην ευρωπη και τη μελλοντικη νομισματικη ενωση θα ειναι η καταστροφη μας..αλλου λεει..τιποτα δεν μπορει να μας προφυλαξει απο ενα μελλοντικο πραξικοπημα αν μπουμε στη ε.ε. και αλλα τετοια χαριτωμενα.ο συγγραφεας του βιβλιου ξερεις ποιος ειναι μεγαλε? το γραφει με κεφαλαια bold γραμματα. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.
ντροπη δεν υπαρχει ρε γαμωτο.πως τολματε και μιλατε?