Γεια σας θα ηθελα να παραγγειλω κατι παπουτσια που τα εχει ομως μονο το amazon.com και οχι το amazon.uk ή καποιο αλλο απο ευρωπη.Ξερετε εαν θα πληρωσω φορο ή τιποτα εξοδα τελωνειου ,εκτελωνισμου ή αν γινετε να τα αποφυγω αυτα ή αν ξερετε κανενα σαιτ απο ευρωπη που να πουλαει παπουτσια;Σας ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραγγελία απο amazon.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φίλε όταν αγοράζεις κάτι από amazon στο checkout έχει αναλυτικά όλα τα κόστη και τα έξοδα μεταφοράς..Εναλλακτικά δες και το ebay.co.uk..Για να είμαι όμως ειλικρινής μπορώ να αγοράσω από βιβλία,παιχνίδια για το XBOX,μπαταρία για κινητό όχι όμως ρούχα και παπούτσια..Έτσι έχω μια αμφιβολία..Πολύ imitation παίζει και αν κανεις μια βόλτα στην Αγια Βαρβάρα θα δεις πόσο καλή δουλειά κάνουν αυτοί που φτιάχνουν imitation ρούχα και παπούτσια..
Αν παραγγείλεις απο Αμερική να προσέξεις γιατί αν ξεπεράσεις ένα συγκεκριμένο ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι αυτό τότε θα σου ζητήσουν να εκτελωνιστεί το πακέτο σου. Και οι μεταφορικές εταιρίες αναλαμβάνουν να το κάνουν αυτές αντί για σένα και σε χρεώνουν αναλόγως. Αν έπιλέξεις να το κάνεις μόνος σου, θα πρέπει να πας στο αεροδρόμιο. Θα σου στοιχίσει πολύ λιγότερο αλλά έχει τρέξιμο.
Εαν είναι κάτι που μπορείς να το βρεις σε ευρωπαϊκο ιστότοπο θα σου έλεγα να μην μπλεχτείς με δέματα απο Αμερική.
Μια λύση να αποφύγεις τα του εκτελωνισμού είναι να ζητήσεις να γράψουν πάνω στο πακέτο ότι είναι δώρο (gift).
Ελπίζω να βοήθησα...
Ψάξτο πάντως για να μην τρέχεις μετά και για να μην πληρώσεις παραπάνω τελικά.
Εαν είναι κάτι που μπορείς να το βρεις σε ευρωπαϊκο ιστότοπο θα σου έλεγα να μην μπλεχτείς με δέματα απο Αμερική.
Μια λύση να αποφύγεις τα του εκτελωνισμού είναι να ζητήσεις να γράψουν πάνω στο πακέτο ότι είναι δώρο (gift).
Ελπίζω να βοήθησα...
Ψάξτο πάντως για να μην τρέχεις μετά και για να μην πληρώσεις παραπάνω τελικά.
filippis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα σου προτεινα να μην μπλεχτεις με παραγγελια ποσου πανω απο 50-60 ευρω με αμερικη. την εχω πατησει δυο φορες. και οι δυο μεσω εταιρειας κουριερ. περναει απο τελωνειο και αν στο στειλει η εταιρεια, η οποια θα κανει ολη τη δουλεια θα σου στοιχησει αλλο τοσο η και περισσοτεερο πχ ειχα παραγγειλει κατι cd αξιας 120 ευρω και με χρεωνανε +110 ευρω για να μου το φερουνε σπιτι μου. τελικα πηγα εγω στο αεροδρομιο και μετα απο 17 (μετρημενα) γραφεια και υπογραφες μου κοστισε +75 περιπου ευρω. ολη η ταλαιπωρια ηταν μια ωρα. ασε που λειτουργουν λιγες ωρες εκει και οσο το πεκετο μενει στο αεροδρομιο χρεωνεσαι με τη μερα+2-4 ευρω(δε θυμαμαι). μου ειχαν πει στο τελωνειο οτι πανω απο 22 ευρω περναει απο κει αλλα παραγγελνω σχεδον καθε βδομαδα γυρω στα 50-60 ευρω χωρις τα ταχυδρομικα και δεν ειχα ποτε προβλημα.
καλη τυχη
καλη τυχη
filippis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βεβαια μπορει να υπαρχει αλλο ποσο για cd και αλλο για ρουχα η παπουτσια
Επειδή επαγγελματικά ασχολούμαι με εισαγωγές τυχαίνει να γνωρίζω.
Από χώρες εκτός ΕΕ, αγαθά αξίας πάνω από 120 Δολλάρια υποχρεωτικά εκτελωνίζονται.
Ο εκτελωνισμός εμπλέκει και τους αντίστοιχους επαγγεοματίες, οι εταιρείες κούριερ έχουν τους δικούς τους. Χωρίς εκτελωνιστή δεν γίνεται τίποτα. Η αμοιβή τους είναι κάπου στα 65 Ευρώ ανεξαρτήτως τελικού φόρου εισαγωγής. Τα αμερικανιά sites συνοδεύουν την οποιαδήποτε αποστολή με σχετικό Invoice. Οπότε ρειάζεται προσοχή, αν και σε cd, dvd, μπορεί κανείς ννα σπάσει την παραγγελία σε μικρότερα κόστη. Από την άλλη, ειδικά τα παπούτσια είναι κάτι που ποτέ δεν θα αγόραζα χωρίς δοκιμή, πόσω μάλλον όταν τα μεγέθη στις ΗΠΑεκφράζονται σε ίντσες, οπότε μπλέξιμο. Ελπίζω να βοήθησα
Από χώρες εκτός ΕΕ, αγαθά αξίας πάνω από 120 Δολλάρια υποχρεωτικά εκτελωνίζονται.
Ο εκτελωνισμός εμπλέκει και τους αντίστοιχους επαγγεοματίες, οι εταιρείες κούριερ έχουν τους δικούς τους. Χωρίς εκτελωνιστή δεν γίνεται τίποτα. Η αμοιβή τους είναι κάπου στα 65 Ευρώ ανεξαρτήτως τελικού φόρου εισαγωγής. Τα αμερικανιά sites συνοδεύουν την οποιαδήποτε αποστολή με σχετικό Invoice. Οπότε ρειάζεται προσοχή, αν και σε cd, dvd, μπορεί κανείς ννα σπάσει την παραγγελία σε μικρότερα κόστη. Από την άλλη, ειδικά τα παπούτσια είναι κάτι που ποτέ δεν θα αγόραζα χωρίς δοκιμή, πόσω μάλλον όταν τα μεγέθη στις ΗΠΑεκφράζονται σε ίντσες, οπότε μπλέξιμο. Ελπίζω να βοήθησα
Ξερετε τι παιζει με αυτα τα δυο σαιτ που παραγγελνουν απο αμερικη οτι θελεισ και απο οποιο καταστημα θελεις
Τα εχει χρησιμοποπιησει κανεις
Τα σαιτ ειναι
Τα εχει χρησιμοποπιησει κανεις
Τα σαιτ ειναι
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με το αμαζον την αξιοπιστια και πιο
συγκεκριμενα με την διαδικασια συμληρωσης φορμας παραγγελιας δεν εχω ξαναασχοληθει και θα ηθελα τα φωτα σας
εχει παραγγειλει καποιος απο εσας ??
συγκεκριμενα με την διαδικασια συμληρωσης φορμας παραγγελιας δεν εχω ξαναασχοληθει και θα ηθελα τα φωτα σας
εχει παραγγειλει καποιος απο εσας ??
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
τι ειδους προιοντα?Να προσθέσω ότι το amazon.uk εδω και μερικους μηνες αποστέλει ορίσμενα από τα προιόντα του Ελλάδα χωρίς έξοδα αποστολής.
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι κατι συγκεκριμενο... διαφορα... εγω πριν 1ο μερες παρηγγειλα και ηρθαν σημερα. τζαμπα...τι ειδους προιοντα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις