Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.753
- Πόντοι
- 7.636
Δυνατό μασάζ;ναι αμε ..παρασε ....και ακομα τρεμει ....
Το γερικο κορμι μας δεχθηκε τη φροντιδα της κας Ελενας ....και την ευχαριστουμε δεοντως
Δυνατό μασάζ;ναι αμε ..παρασε ....και ακομα τρεμει ....
Το γερικο κορμι μας δεχθηκε τη φροντιδα της κας Ελενας ....και την ευχαριστουμε δεοντως
απ τα καλυτερα ....Δυνατό μασάζ;
Θα δοκιμαστεί...απ τα καλυτερα ....
Αν μου επιτρέπεις...απο τα δυο καλύτερα της αγοράς, αυτη και η Λια στο Στουρνάρη, μόνο που η Έλενα εχει μεγαλύτερο «τσελεμεντέ»απ τα καλυτερα ....
Το χουν το θέμα...Αν μου επιτρέπεις...απο τα δυο καλύτερα της αγοράς, αυτη και η Λια στο Στουρνάρη, μόνο που η Έλενα εχει μεγαλύτερο «τσελεμεντέ»
Παντα....Κυριακη κλειστό;
Σωστό...ειπαμε , πρεπει μια μερα να συναντιουνται το αριστερο μπουτι μετο δεξι .....
Ετών; Υπηρεσίες; ?έχουμε δυνατή μεταγραφή στο καταστημα. στριπτοκοριτσο
Αλινα Ρωσίδα εντυπωσιακή με που καλό σώμα ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους.
πολύ ωραίο τεμαχιο.
δείχνει γύρω στα 27.Ετών; Υπηρεσίες; ?
Πάντα καλές πληροφορίες στις αναζητήσεις σου zerotolerance?έχουμε δυνατή μεταγραφή στο καταστημα. στριπτοκοριτσο
Αλινα Ρωσίδα εντυπωσιακή με που καλό σώμα ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους.
πολύ ωραίο τεμαχιο.
Ελληνικά δεν μιλάει αλλά κάπως καταλαβαίνει. αγγλικά αντίθετα μιλά καλά .
όπως και οι άλλες που προέρχονται από το χώρο του στριπ ξεκινά καθημερινά στη 1 ως 8 βράδυ ( μην πηγαινεται δηλ οι αγαπουληδες και στήνεται καραούλι από κάτω από τις 10:50 το πρωί....??)
Μου βαζεις δυσκολα αδελφε...Αν μου επιτρέπεις...απο τα δυο καλύτερα της αγοράς, αυτη και η Λια στο Στουρνάρη, μόνο που η Έλενα εχει μεγαλύτερο «τσελεμεντέ»
Ενταξει το τερματισαμε???λοιπον αφου ηπιαμε φαγαμε ας κανουμε και λιγο σεξακι να χασουμε καμια θερμιδα??
Καλή;Όμορφη;Πήγα για την Έλενα στο Μπ.47 αλλά δυστυχώς είχε περάσει σε δωμάτιο. Διαθέσιμη όμως μια νεαρή κοπέλα, η Αλίνα εκ Ρωσίας με την οποία πέρασα στο δωμάτιο και πέρασα καλά! Θα προσπαθήσω να γράψω αργότερα, την πρώτη κριτική μου.
Αυτή είναι;Αλίνα εκ Ρωσίας