new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Είναι μια απο αυτές που όλοι πρέπει να περάσουν έστω για μια φορά. Θες κάτι παραπάνω? Αν θες, πήγαινε στις κριτικέςΛεπτομέρειες γιά το πρόγραμμα της Έλενας κανείς?
Είναι μια απο αυτές που όλοι πρέπει να περάσουν έστω για μια φορά. Θες κάτι παραπάνω? Αν θες, πήγαινε στις κριτικέςΛεπτομέρειες γιά το πρόγραμμα της Έλενας κανείς?
Είναι η περίπτωση που κάθε φορά μπορεί να σου κάνει και διαφορετικό πρόγραμμα αλλά να φεύγεις πάντα με αδειανά τα αχαμνά, τα γόνατα κομμένα κι ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο. Σε κάλυψα;Λεπτομέρειες γιά το πρόγραμμα της Έλενας κανείς?
Πως τις μετράμε;Τυπε θέλεις και ανα λεπτό πόσες χεριες κάνει ανά τετραγωνικό κορμιού? ?
Σε ειχα για εξυπνο????Πως τις μετράμε;
Θέλω να περάσω για Αλεξία.Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη θεραπευτριες που ξέρουν μασάζ.Η Αλεξία είναι μέσα σε αυτές.
ναι φίλε εκεί είναι η Αλεξία κάθε μετά όπως και η Ελένη .Θέλω να περάσω για Αλεξία.
Είναι κάθε μέρα;Γενικά το ρόστερ παίζει καθημερινά το ίδιο;
Φρεντο εσπρεσσο φρεντο καπουτσινο ,καπουτσινο φραπε διαλεγεις περνεις και πινεις??καφε κερνατε στο μαγαζι ή να φερω τον δικο μου απο το σπιτι ?
Σούπερ περιποίηση!!Φρεντο εσπρεσσο φρεντο καπουτσινο ,καπουτσινο φραπε διαλεγεις περνεις και πινεις??
Χαχα καλημέρα ΈλεναΣε ειχα για εξυπνο????
Ένα καφεδάκι ότι πρέπει πριν τη συνεδρίαΣούπερ περιποίηση!!
Πςςςςςςς! Αλητεία!!!!!Εγώ που είμαι σκληροπυρηνικός, θα με κεράσετε ένα τριπλό εσπέσσο παρακαλώ? Σκέτο! Χωρίς ζάχαρη! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
Χαχαχαχα!Πςςςςςςς! Αλητεία!!!!!
και εγώ μολις διάβασα νόμιζα θα πεις τριπλό ουίσκι η βότκα ?
Εσυ πινεις το σιγουρο οποτε πορτα και φευγα μεσα?????Eμεις οι γέροι πινουμε ελληνικο σκετο .αμα ξερετε πορτες και φευγα εκτος απο πλακωτο ειστε η τελεια παρτενερ .
Βεβαιωςςςςς τριπλο εσπρεσσο το πιο δυνατο εσυ!!!!!και μετα ταχυκαρδια???Εγώ που είμαι σκληροπυρηνικός, θα με κεράσετε ένα τριπλό εσπέσσο παρακαλώ? Σκέτο! Χωρίς ζάχαρη! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
Καλημερα Αγριοχοιρος??Χαχα καλημέρα Έλενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα καφεδάκι ότι πρέπει πριν τη συνεδρία
Τα μέλη του Bou τα πίνουν όλα τριπλά και σκέτα.Πςςςςςςς! Αλητεία!!!!!
και εγώ μολις διάβασα νόμιζα θα πεις τριπλό ουίσκι η βότκα ?
Ε, θα τον χρειαστώ νομίζω. Λογικό δεν είναι?Βεβαιωςςςςς τριπλο εσπρεσσο το πιο δυνατο εσυ!!!!!και μετα ταχυκαρδια???