Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 7.636
Σωστός!οπως λεει ενας σοφος φιλος "δεν εχει σημασια τί πινεις , σημασια εχει να το βρεχεις να μην στεγνωνει " . ο νοων νοειτω ....
Σωστός!οπως λεει ενας σοφος φιλος "δεν εχει σημασια τί πινεις , σημασια εχει να το βρεχεις να μην στεγνωνει " . ο νοων νοειτω ....
Δουλεύει κάθε μέρα;Και το σκ;Κυριοι η Ελενα ειναι milf ζορικο, πολυ καλο μασαζ και το γαμισι της τρελα, χυσιματα παντου.
Το θεμα ειναι να το βρεχεις να μην στεγνωνει αλλα να ειναι δυνατο ο φιλο σου δεν ειναι σοφος?οπως λεει ενας σοφος φιλος "δεν εχει σημασια τί πινεις , σημασια εχει να το βρεχεις να μην στεγνωνει " . ο νοων νοειτο
Πως το λέει ό λαός μας??για να τα λεμε και ολα ....
η ελενα ειναι πολυ καλη στη δουλεια της...ειδικα εαν σου αρεσουν αυτα που κανει
ομως 1) υστερει σαν εμφανιση και 2) δεν ειναι νεα
Πραμα τσικουδιά έχετε να πιουμε μια ουλιά ή να κρατω τη δικιά μου?Βεβαιωςςςςς τριπλο εσπρεσσο το πιο δυνατο εσυ!!!!!και μετα ταχυκαρδια???
Οπως και ο γερο κοκορας επισης?Πως το λέει ό λαός μας??
"Η γρια κότα εχει το ζουμι"??
Κρητη αδυναμια να ειναι καλα που οταν ερχονται δεν μας ξεχνανε εχουμε την καλυτερη!!!!Πραμα τσικουδιά έχετε να πιουμε μια ουλιά ή να κρατω τη δικιά μου?
Οπως και ο γερο κοκορας επισης?
με ρυζακι&ειναι μουρλια.τωρα τα μεγαλωνω&μολις ειναι,θα σου φερω εναν για δωρο!!???Για πιλάφι ή κοκκινιστό με μακαρόνια?
Για πιλάφι ή κοκκινιστό με μακαρόνια?
Ενταξει το τερματισαμε???λοιπον αφου ηπιαμε φαγαμε ας κανουμε και λιγο σεξακι να χασουμε καμια θερμιδα??με ρυζακι&ειναι μουρλια.τωρα τα μεγαλωνω&μολις ειναι,θα σου φερω εναν για δωρο!!???
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!!!????Ενταξει το τερματισαμε???λοιπον αφου ηπιαμε φαγαμε ας κανουμε και λιγο σεξακι να χασουμε καμια θερμιδα??
Κοιτα πρακτικα ειναι αδυνατον να διαβασεις βουλωμενο γραμμα αλλα εγω δεν ξερω βρε παιδακι μου τα καταφερνω για να καταλαβουμε και την εννοια της φρασης???βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!!!????
Τωρα εσυ γιατι αργησες να πας και μεις σε ψαχναμε ...οεο ?Κοιτα πρακτικα ειναι αδυνατον να διαβασεις βουλωμενο γραμμα αλλα εγω δεν ξερω βρε παιδακι μου τα καταφερνω για να καταλαβουμε και την εννοια της φρασης???
γιαυτο εγω σε αγαπαω!!???Κοιτα πρακτικα ειναι αδυνατον να διαβασεις βουλωμενο γραμμα αλλα εγω δεν ξερω βρε παιδακι μου τα καταφερνω για να καταλαβουμε και την εννοια της φρασης???
Η Έλενα είναι σταθερή αξία.Δουλεύει κάθε μέρα;Και το σκ;
Ισχύει παντού αυτό.Πως το λέει ό λαός μας??
"Η γρια κότα εχει το ζουμι"??
Κοιτα πρακτικα ειναι αδυνατον να διαβασεις βουλωμενο γραμμα αλλα εγω δεν ξερω βρε παιδακι μου τα καταφερνω για να καταλαβουμε και την εννοια της φρασης???
ναι αμε ..παρασε ....και ακομα τρεμει ....Αλήθεια πέρασε κάνεις καμιά βόλτα;
Αυτά είναι...!ναι αμε ..παρασε ....και ακομα τρεμει ....
Το γερικο κορμι μας δεχθηκε τη φροντιδα της κας Ελενας ....και την ευχαριστουμε δεοντως