χθες περασα&πηγα για αλλη μια φορα με τη θεα του μασαζ την ελενα!!ολα ηταν υπεροχα!!μεχρι&αναψυκτικο μου εφερε στο τελις για τις θερμιδες πιου μου εφαγε!!!?????Πήγα για την Έλενα στο Μπ.47 αλλά δυστυχώς είχε περάσει σε δωμάτιο. Διαθέσιμη όμως μια νεαρή κοπέλα, η Αλίνα εκ Ρωσίας με την οποία πέρασα στο δωμάτιο και πέρασα καλά! Θα προσπαθήσω να γράψω αργότερα, την πρώτη κριτική μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αστα να πανε.τουρλουμπουκι εγινε!!!εμ τι να κανουμε,αμα μπλεξεις με την ελενα,αυτα θα παθεις!!γεια σου ελεναρα!!!???Η εμπειρώτατη Έλενα για τον εαυτό της πρέπει σίγουρα να έκαψε πιο πολλές θερμίδες!
Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Αστο καλυτερα γιατι οταν συναντιουνται γινεται χειροτερος χαμος καλα ειναι το ενα απο δω και το αλλο απο εκει??ειπαμε , πρεπει μια μερα να συναντιουνται το αριστερο μπουτι μετο δεξι .....
Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Ωραιο μπλεξιμο??Πολύ σωστά τα λες Ελενάρα, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να μπλέξουμε τα … μπούτια μας !
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
καλύτερα ένα τφ πριν για σίγουρα
Κωλαρα η γκόμενα!Αυτή είναι;
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Αγαπητή μου είπαμε:Αστο καλυτερα γιατι οταν συναντιουνται γινεται χειροτερος χαμος καλα ειναι το ενα απο δω και το αλλο απο εκει??
Φιλάκια στα μπουτάκια να χαρούμε τα παιδάκια!
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Συνήθως εμφανίζεται μετά από μια ημέρα και αφού περάσει από έγκρισηΚαλησπέρα, έγραψα σαν νέο μέλος την πρώτη κριτική μου για την Αλίνα, αλλά δεν είδα να προχωράει η όποια έγκριση για ανάρτηση. Παρακαλώ για μια βοήθεια ή ενημέρωση.
Ναι όμορφη παρουσία έχει περάσει και από στούντιο αλλά εδώ έχεις και συν το μασαζακι πριν τη πράξη...Στο Μπ.47 υπάρχει Κάτια, ενδιαφέρουσα παρουσία, με όμορφο σώμα!
Ωραία φαίνεται από σώμα πάντως...Αυτή είναι;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
ποιό στουντιοκόριτσο ήταν???Ναι όμορφη παρουσία έχει περάσει και από στούντιο αλλά εδώ έχεις και συν το μασαζακι πριν τη πράξη...
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.753
- Πόντοι
- 7.636
Όντως που δούλευε;Σε ποιο στούντιο_αλυσιδα;ποιό στουντιοκόριτσο ήταν???
Δεν θυμάμαι ακριβώς...Νομίζω στην Καβάλας ήταν...ποιό στουντιοκόριτσο ήταν???
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
Καβάλας-Κεραμωτή??Δεν θυμάμαι ακριβώς...Νομίζω στην Καβάλας ήταν...
Θα περάσω μεσοβδόμαδα.Ωραίο εφηβικό κωλάρακι μάλλον θα έλεγα ότι έχει το πιπίνι!
Σάββατο εργάζεται ξέρουμε;
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Ωραίος και αναλυτικός.Έχει θετική συμπεριφορά θέλει πρόθυμα να σε ευχαριστήσει, με σχετική απειρία, άρα καλή θα έλεγα.
Εμφάνιση εφηβική σε πρόσωπο και σώμα όχι κλασική ρωσίδα γιατί έχει και κάτι το εξωτικό στο DNA της! Θα ακολουθήσει η πρώτη κριτική μου.
μιλουν αυτοι που δεν γνωριζουν .... ασε τα παιδια να σαχλαμαριζουν !!!1Εεε δεν ειμαι και γρια 40+46- βρεστο...
Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Δεν κοβω την φορα κανενος ισα ισα που λεμε τις αποψεις μας!!!την καλημερα μουμιλουν αυτοι που δεν γνωριζουν .... ασε τα παιδια να σαχλαμαριζουν !!!1