Νέα

Ad Paradise Spa - Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butts
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
έπεσε βαψιματακι στο μαγαζί και κάποιες άλλες παρεμβάσεις εσωτερικά όπως είδα. η υπεύθυνη που είπε πως θα γίνει και ανανέωση στις ντουζιέρες (επισμάλτωση). κατά τα λοιπά βλέπω πως η ελληνιδα Κάτια τελικά είναι άξια προσθήκη στο ήδη πολύ καλό ροστερ

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
έπεσε βαψιματακι στο μαγαζί και κάποιες άλλες παρεμβάσεις εσωτερικά όπως είδα. η υπεύθυνη που είπε πως θα γίνει και ανανέωση στις ντουζιέρες (επισμάλτωση). κατά τα λοιπά βλέπω πως η ελληνιδα Κάτια τελικά είναι άξια προσθήκη στο ήδη πολύ καλό ροστερ
Χρειαζόταν μια ανακαίνιση...Το καλύτερο δωμάτιο είναι εκείνο με την ντουζιέρα με τα σκαλάκια...:wink: :grin:

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Σημερα μέχρι τις 18:00 είναι;
Κυριακές;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Τελευταία τροποποίηση:

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
ποιό στουντιοκόριτσο ήταν???
Νομίζω Κηφισού είχε περάσει κάποια περιοδο.
Πάντως είναι οκ σαν επιλογή
Και η Λόλα αυτή η ξανθιά νόμιζω πρώην στούντιοκοριτσο ήταν

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Πέρασα με την Κάτια την προηγούμενη εβδομάδα. Ωραίο σώμα για τα δικά μου δεδομένα (πλην του στήθους που είναι μικρό), γύρω στα 35+ θα έλεγα, σφιχτός κώλος και πρόσωπο συμπαθητικό αλλά γούστα είναι αυτά και..... τα καλά σταματάνε εδώ!

Μασάζ πολύ κάτω του μετρίου ατσούμπαλο και γρήγορο λες και την κυνηγούσε κανείς.. για να πει ότι πέρασε από παντού, που δεν με απασχολεί τόσο πολύ όπως και αρκετούς και γενικότερα έβγαζε μια αίσθηση του να τελειώνουμε απο την πρώτη στιγμή.

Στα του 2ου μέρους.. πέρασμα καπότας όπως νάναι.. στοματικό κάτω του μετρίου, λίγο πριν το σεξ πέταξε μια θεϊκή ατάκα που με ξενέρωσε και μου έδωσε να καταλάβω το τι θα επακολουθήσει και έπεσα 100% μέσα.

Τέλος ενώ πήγε να φύγει της ζήτησα αν μπορεί να με βοηθήσει λίγο με την πλάτη για να φύγουν τα λάδια και ήρθε και άπλωσε λίγο σαμπουάν στην πλάτη λες και καθάριζε τον πάγκο της κουζίνας με βετεξ και έφυγε βιαστικά παρόλο που είχε μείνει πληρωμένος χρόνος.

Από την μια δεν μου αρέσει να βάζω άσχημες κριτικές από την άλλη όμως γνωρίζουν όλες τα φόρουμ αυτά και πρέπει να είναι προσεκτικές αν δεν θέλουν να τις μαυρίζουμε.. Τα λεφτά μας δίνουμε και όσες δεν τα σέβονται είναι δικό τους πρόβλημα.

Δεν μου φάνηκε πάντως να είχε άσχημη μέρα.. τις καταλαβαίνω αυτές συνήθως και έχω κατανόηση.. ξεπέτα φάνηκε απλά από την αρχή.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.474
Πόντοι
456
γι' αυτο παιρνεις ελεναρα και εισαι ησυχος. ξερει τη δουλεια της καλυτερα απο ολες εκει μεσα και απο το 95% του συνολου των θεραπευτριων ανα την επικρατεια και δεν βιαζεται .καλες οι δοκιμες και τα πειραματα αλλά επειδη τα λεφτα , προσωπικα , δεν τα βγαζω με ευκολια , παω στα σιγουρα .δεν λεω να κανετε το ιδιο αλλά εχω αποφυγει πολλες στραβες .

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Σε ποιο στούντιο δουλευε πριν;Γιατί δεν μου θυμίζει κατι

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
γι' αυτο παιρνεις ελεναρα και εισαι ησυχος. ξερει τη δουλεια της καλυτερα απο ολες εκει μεσα και απο το 95% του συνολου των θεραπευτριων ανα την επικρατεια και δεν βιαζεται .καλες οι δοκιμες και τα πειραματα αλλά επειδη τα λεφτα , προσωπικα , δεν τα βγαζω με ευκολια , παω στα σιγουρα .δεν λεω να κανετε το ιδιο αλλά εχω αποφυγει πολλες στραβες .
Έλενα από τις καλύτερες

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Πέρασα με την Κάτια την προηγούμενη εβδομάδα. Ωραίο σώμα για τα δικά μου δεδομένα (πλην του στήθους που είναι μικρό), γύρω στα 35+ θα έλεγα, σφιχτός κώλος και πρόσωπο συμπαθητικό αλλά γούστα είναι αυτά και..... τα καλά σταματάνε εδώ!

Μασάζ πολύ κάτω του μετρίου ατσούμπαλο και γρήγορο λες και την κυνηγούσε κανείς.. για να πει ότι πέρασε από παντού, που δεν με απασχολεί τόσο πολύ όπως και αρκετούς και γενικότερα έβγαζε μια αίσθηση του να τελειώνουμε απο την πρώτη στιγμή.

Στα του 2ου μέρους.. πέρασμα καπότας όπως νάναι.. στοματικό κάτω του μετρίου, λίγο πριν το σεξ πέταξε μια θεϊκή ατάκα που με ξενέρωσε και μου έδωσε να καταλάβω το τι θα επακολουθήσει και έπεσα 100% μέσα.

Τέλος ενώ πήγε να φύγει της ζήτησα αν μπορεί να με βοηθήσει λίγο με την πλάτη για να φύγουν τα λάδια και ήρθε και άπλωσε λίγο σαμπουάν στην πλάτη λες και καθάριζε τον πάγκο της κουζίνας με βετεξ και έφυγε βιαστικά παρόλο που είχε μείνει πληρωμένος χρόνος.

Από την μια δεν μου αρέσει να βάζω άσχημες κριτικές από την άλλη όμως γνωρίζουν όλες τα φόρουμ αυτά και πρέπει να είναι προσεκτικές αν δεν θέλουν να τις μαυρίζουμε.. Τα λεφτά μας δίνουμε και όσες δεν τα σέβονται είναι δικό τους πρόβλημα.

Δεν μου φάνηκε πάντως να είχε άσχημη μέρα.. τις καταλαβαίνω αυτές συνήθως και έχω κατανόηση.. ξεπέτα φάνηκε απλά από την αρχή.
Έχουν γίνει μετακινησεις κορασιδων από στούντιο σε μασάτζιδικα.Καποιες υπηρεσίες είναι από εκεί συνήθεια για αυτό.Να δούμε η Βίκυ αν και αυτή έχει τη νοοτροπία του στούντιο.Οπως και πολλές άλλες...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Έχουν γίνει μετακινησεις κορασιδων από στούντιο σε μασάτζιδικα.Καποιες υπηρεσίες είναι από εκεί συνήθεια για αυτό.Να δούμε η Βίκυ αν και αυτή έχει τη νοοτροπία του στούντιο.Οπως και πολλές άλλες...
Λες για την Βίκυ που ξεκίνησε σήμερα την Ρωσίδα? μακάρι να έχει υπομονή και να αποδίδει στο μεγάλο πρόγραμμα γιατί από βυζιά τουλάχιστον είναι τούμπανο και φυσικά όχι σιλικόνη. και από βυζαρουδες έχουμε δυστυχώς μεγάλη έλλειψη .

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
αν βάζανε και καμιά ολόσωμη της Βυζαρούς καλά θα ήταν...

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Μου άρεσε η κριτική σου, ο πληρωμένος χρόνος πρέπει να εξαντλείται 100%, ασχέτως κακών ή καλών υπηρεσιών, που εδώ στην περίπτωση της Κάτιας ήταν κακές…
να συμπληρώσω, πως η συγκεκριμένη λαδοκόρη, δεν κάνει ούτε για άδεια ορκωμοσίας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
φουλ ρόστερ πλέον το μαγαζί για όλα τα γούστα και με πολλές επιλογές και Ελληνίδες λαδοκορες.
έχουμε
Δήμητρα
Κάτια
Έλενα
Λόλα
Βίκυ
Αλεξια
και καμπύλες και βυζιά και θεραπεύτρια που κάνουν φοβερό μασάζ από όλα υπάρχουν βλεπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom