Νέα

Παραδιδεις πινακιδες αυτοκινητου...Τι χαρτια χρειαζονται ακριβως ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Thessalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Ξερει κανεις τι χρειαζεται ακριβως για να παραδωσεις πινακιδες ???
Τις πινακιδες εμαθα οτι τις παραδισεις στην ΕΦΟΡΙΑ και ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ...
Κατι ακουσα περα απο την αδεια και τις πινακιδες, Ε9 και ενα χαρτι οτι εχεις παρκινγκ για το αμαξι ???

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Άδεια κυκλοφορίας και Ταυτότητα κατόχου (αν είσαι ο ίδιος) ή εξουσιοδότηση και μία αίτηση που υπάρχει στις εφορίες. Είναι αλήθεια ότι σε πολλές εφορίες θέλουν να αναφέρεις που θα παρκάρεις το αυτοκίνητο (δεν πρέπει να το αφήσεις στο δρόμο) αλλά σε parking

Δες εδώ

OP
OP
Thessalon

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Ναι αλλα αυτο το λεω προφωρικα για το παρκινγκ ??? "ναι εχω παρκινγκ και τελειωσε η υποθεση?"
η θελει τιποτα ειδικη αδεια κτλ ?

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
Ναι αλλα αυτο το λεω προφωρικα για το παρκινγκ ??? "ναι εχω παρκινγκ και τελειωσε η υποθεση?"
η θελει τιποτα ειδικη αδεια κτλ ?

den ισχυει τιποτα προφορικα ....θελει αντιγραφο του Ε9 οτι εχει χωρο σταθμευσης....και απαραιτητα να εχεις ολα τα τελη κυκλοφοριας πληρωμενα αλιως τα πληρωνεις διπλα επιτοπου αλιως δεν γινεται τιποτα...............εννοειται αδεια κυκλοφοριας και πινακιδες....

Επισκέπτης
Προχτες φιλος παρεδωσε πινακιδες ΜΟΝΟ με την αδεια κυκλοφοριας και την ταυτοτητα του,δεν του ζητησαν τιποτα αλλο,το θεμα ειναι σε τι εφοριακο θα πεσεις,αν ειναι τυπικος θα σου βγαλει το λαδι,

OP
OP
Thessalon

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Λοιπον για να μην τα πολυλογουμε μολις τις παρεδωσα τις πινακιδες, θελει ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΔΕΙΑ, ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, και πληρωμενα τελη κυκλοφοριας της φετινης χρονιας, τα τελη τα εβαλα με μικρα γραμματα γιατι ενω τα ειχα μαζι μου, η κοπελα δεν μου τα ζητησε και την ρωτησα τα τελη τα θελετε? οχι μου λεει...παρτε τα καλου κακου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τελη δεν χρειαζονται,μονο αδεια,ταυτοτητα και τις πινακιδες,καθως και ενα χαρτι οτι εχεις χωρο για να το σταθμευσεις,παρκινγκ δηλαδη.Αν δεν εχεις,δηλωνεις οτι θα το βγαλεις εξωτερικο και καθαρισες.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Βάζω εδώ το περσινό χαρτί κατάθεσης.
Έχω σβήσει τα "προσωπικά στοιχεία".

Συνημμένα

• KatathesiPinakidon.jpg
    KatathesiPinakidon.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 48

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
σημερα κατεθεσα και εγω. οπως τα λεει ο φιλος απο επανω, απλα ηθελαν επιπλεον μια υπευθυνη δηλωση 1599/86 (παλιο 105) σε ποια διευθυνση θα ειναι παρκαρισμενο (γκαραζ)..η υπαλληλος μου ελεγε οτι σημερα 21/12 εχουν δεχθει περιπου 130 αιτησεις για καταθεση πινακιδων και ακομα δεν εκλεισε ο χρονος..!! 130 αιτησεις μονο απο μια εφορια..σκεφτειτε..!! ελλας το μεγαλειο σου !!

OP
OP
Thessalon

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
σημερα κατεθεσα και εγω. οπως τα λεει ο φιλος απο επανω, [size=16pt]απλα ηθελαν επιπλεον μια υπευθυνη δηλωση 1599/86 (παλιο 105) σε ποια διευθυνση θα ειναι παρκαρισμενο (γκαραζ)[/size]..η υπαλληλος μου ελεγε οτι σημερα 21/12 εχουν δεχθει περιπου 130 αιτησεις για καταθεση πινακιδων και ακομα δεν εκλεισε ο χρονος..!! 130 αιτησεις μονο απο μια εφορια..σκεφτειτε..!! ελλας το μεγαλειο σου !!

Αυτο το χαρτι εμενα δεν μου το ζητησαν καν...αρα ειναι αναλογως τον υπαλληλο και την εφορια...
Και εγω οταν ειχα παει ειχε 2 μεγαλες κουτες γεματες με πινακιδες...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αυτο το χαρτι εμενα δεν μου το ζητησαν
Οι άνθρωποι στην εφορία έχουν καταλάβει ότι ό,τι και να κάνουν, άμα ο άλλος δεν έχει να πληρώσει τα τέλη, δε θα τα πληρώσει.
Το που θα το παρκάρει, είναι δευτερεύον. Κάπου θα βρει, ή στην ανάγκη θα το αφήσει στο δρόμο, έξω απ' το σπίτι του να το βλέπει.
Και ΑΝ έχει σπίτι, γιατί μπορεί να του το έχει κατασχέσει καμια τράπεζα.
(Οπότε θα μένει μέσα στο χωρίς πινακίδες αμάξι - αυτό δεν απαγορεύεται).

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
μια ερωτηση προς οποιον γνωριζει...εαν καταθεσεις πινακιδες για να τις παρεις πάλι ξανα τι χρειαζετε και τι πληρωνεις?

loukas1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
με αυτα και με αυτα σε λιγο στις αντιπροσωπιες θα σου κανουν και πιπες οταν αγοραζεις καινουργιο :pipa2:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
μια ερωτηση προς οποιον γνωριζει...εαν καταθεσεις πινακιδες για να τις παρεις πάλι ξανα τι χρειαζετε και τι πληρωνεις?
Τίποτα δε χρειάζεται.
Αλλά πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας ολοκλήρου του έτους, ΟΠΟΤΕ κι αν πάρεις τις πινακίδες.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Για ενα χρονο.. δεν πληρωνεις κατι εξτρα, 
απλα πληρωνεις τα τελη,κ τις παιρνεις...
Μετα το χρονο οι πινακιδες καταστρεφοντε.. και πρεπει να βγουν καινουργιες... +50€, +τα τελη!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ξερει κανεις τι χρειαζεται ακριβως για να παραδωσεις πινακιδες ???
Τις πινακιδες εμαθα οτι τις παραδισεις στην ΕΦΟΡΙΑ και ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ...
Κατι ακουσα περα απο την αδεια και τις πινακιδες, Ε9 και ενα χαρτι οτι εχεις παρκινγκ για το αμαξι ???
τυπε μου ηρθες στο σωστο σαιτ να ρωτησεις

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Σήμερα το μεσημέρι, ο εικονιζόμενος κύριος Γιώργος Αυτιάς είπε κάτι στην εκπομπή του που αν είναι σωστό, ανατρέπει πολλά από όσα ισχύουν.

Πιθανότατα είπε μαλακία (δεν είναι και η μόνη δηλαδή), και να εννοεί τα 30 ευτρώ που κοστίζουν οι πινακίδες (σαν αλουμίνιο βαμμένο) γιατί οι πινακίδες καταστρέφονται μετά από 1 χρόνο, και διατηρείται μόνο η άδεια, και πρέπει να πάρεις νέο αριθμό κυκλοφορίας από το Υπ.Μετ. Δηλαδή πας μετά από 5 χρόνια, λες "θέλω να το ξανακυκλοφορήσω", σου λένε "πάρτε την άδεια σας, αλλά πινακίδες δεν έχουμε, τις λυώσαμε, πηγαίνετε στο Υπ.Μετ να πάρετε καινούριες".
Και το Υπ.Μετ χρεώνει κάτι (νομίζω 30 ευρώ) για τις νέες πινακίδες.
Δείτε τη φάτσα, είναι η ίδια που συνομιλούσε ζωντανά με το βίντεο του Ψωμιάδη, και ακούστε το mp3, είναι 1 λεπτό και κάτι.
Τι καταλαβαίνετε εσείς?

Συνημμένα

• Aftias.jpg
    Aftias.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 36

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like