Νέα

Παραδέχονται ποτέ οι γυναίκες πως έχουν άδικο σε οτιδήποτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχουμε χρεοκοπήσει. Χρεοκοπία σημαίνει παύση πληρωμών. Άρα και αυτοί θα σταματήσουν να μας δίνουν και θα πεθάνουμε από την πείνα όπως είπα παραπάνω.

Τώρα, όσο για τα ελλείμματα και τα χρέη, ποίος φταίει; Μόνο οι πολιτικοί;

Όπως είπα, δεν είναι το κατάλληλο thread εδώ, άλλωστε έχω εξηγήσει τις απόψεις μου και σε άλλα thread και νομίζω μαζί διαφωνούσαμε και πάλι. Ας μην υπάρχει επανάληψη. Αν θες διάλογο με PM.
φεγγαρακι μου λαμπρο........

που ζείτε ρε πείτε μου και μένα να ζησω και γω εκεί.....

Στάση πληρωμών από το Δημόσιο έως την επόμενη δόση

Πρωτογενείς δαπάνες, ΠΔΕ και ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, «θυσία» στον βωμό του ελλείμματος

Σωτηρης Νικας
[size=18pt]
Μόνο «άτυπη» δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται πλέον η στάση πληρωμών στην οποία έχει προχωρήσει το Δημόσιο. Με κεντρικό στόχο να έχει εξασφαλισμένα τα κεφάλαια για την πληρωμή μισθών και συντάξεων, το οικονομικό επιτελείο έχει προχωρήσει στο «πάγωμα» όλων των άλλων εξόδων του Δημοσίου εν αναμονή της επόμενης δόσης.
[/size]
Συνολικά, οι δαπάνες του κράτους για φέτος έχουν προϋπολογιστεί στα 108,5 δισ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένης και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών) και μέχρι τα τέλη Ιουλίου είχαν πραγματοποιηθεί μόλις τα 40,9 δισ. ευρώ. Πρωτογενείς δαπάνες, Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων έχουν γίνει «θυσία» στον βωμό του ελλείμματος, που δεδομένης της αναιμικής πορείας των φορολογικών εσόδων, είναι οι μοναδικοί τρόποι για τη συγκράτηση του ελλείμματος εντός στόχων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου, το κράτος θα έπρεπε να είχε διαθέσει τουλάχιστον 4,4 δισ. ευρώ περισσότερα από αυτά που έχει παράσχει για επενδύσεις, δαπάνες και λειτουργικά έξοδα. Παράλληλα, τα χρέη του Δημοσίου αντί να μειωθούν, όπως προβλέπεται και στο νέο Μνημόνιο, έχουν αυξηθεί από τις αρχές του χρόνου έως τα τέλη Ιουλίου κατά 887 εκατ. ευρώ ή κατά 15,4%. Και η τάση είναι ανοδική.

Ειδικότερα, από τα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει ότι το Δημόσιο:

1. Δεν πληρώνει για τις καταναλωτικές και λειτουργικές του δαπάνες. Βάσει στόχων, θα έπρεπε μέχρι τα τέλη Ιουλίου να είχαν εγκριθεί πιστώσεις ύψους 29,5 δισ. ευρώ. Αντ’ αυτού οι πρωτογενείς δαπάνες του κράτους ήταν 27,5 δισ. ευρώ. Δηλαδή, 2 δισ. ευρώ λιγότερες. Επίσης, διέθεσε 8 εκατ. ευρώ λιγότερα για τις επιχορηγήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και 207 εκατ. ευρώ λιγότερα για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Στα θετικά νέα περιλαμβάνονται οι μικρότερες από τις προβλεπόμενες πληρωμές για τόκους (κατά 160 εκατ. ευρώ) και για καταπτώσεις εγγυήσεων (κατά 85 εκατ. ευρώ).

2. Δεν διαθέτει τα προϋπολογισμένα κονδύλια για επενδύσεις. Το ΠΔΕ έχει «παγώσει», καθώς έχουν εκταμιευθεί σχεδόν τα μισά κονδύλια από αυτά που θα έπρεπε να έχουν διοχετευτεί στην αγορά έως τα τέλη Ιουλίου. Στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2012 δόθηκαν 2,2 δισ. ευρώ, όταν είχε αποφασιστεί να διατεθούν 4,2 δισ. ευρώ. Η διαφορά είναι σχεδόν 2 δισ. ευρώ που θα είχαν πολλαπλασιαστικά οφέλη λόγω του ότι θα κατευθύνονταν για επενδύσεις.
[size=24pt]
3. Δεν εξυπηρετεί τα χρέη του. Στα τέλη Ιουλίου οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις ήταν 6,6 δισ. ευρώ, όταν το 2012 ξεκίνησε για το Δημόσιο με χρέη 5,7 δισ. ευρώ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα χρέη των ασφαλιστικών Ταμείων, που φτάνουν τα 2,9 δισ. ευρώ και ακολουθούν τα νοσοκομεία με 1,6 δισ. ευρώ.[/size]

Υπενθυμίζεται, ότι κυβέρνηση και τρόικα είχαν συμφωνήσει να διατεθούν φέτος 4 δισ. ευρώ για τη σταδιακή αποπληρωμή των χρεών αυτών. Ωστόσο, για να έρθουν αυτά τα κεφάλαια θα πρέπει η Ελλάδα να παρουσιάσει τα μέτρα ύψους 11,6 δισ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια, ώστε να εκταμιευθεί η επόμενη δόση.

Εάν το Δημόσιο είχε προχωρήσει στο σκέλος των δαπανών βάσει των στόχων που είχαν τεθεί, τότε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού θα ήταν στα 17,6 δισ. ευρώ και όχι στα 13,2 δισ. ευρώ που διαμορφώθηκε στα τέλη Ιουλίου. Δηλαδή, θα ήταν κατά 2,8 δισ. ευρώ χειρότερα από τον στόχο. Οση ακριβώς είναι και η υστέρηση των φορολογικών εσόδων στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2012.

Αντλήθηκαν 4,06 δισ. με επιτόκιο 4,43%

Το ποσό των 4.062,5 εκατ. ευρώ (4,06 δισ. ευρώ) δανείστηκε χθες το Δημόσιο με αυξημένο επιτόκιο, εξασφαλίζοντας επί της ουσίας την αποπληρωμή των ομολόγων που λήγουν στις 20 Αυγούστου. Πρόκειται για τα ελληνικά ομόλογα που έχει στην κατοχή της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), ύψους 3,2 δισ. ευρώ, ενώ θα πρέπει να καταβληθούν και οι τόκοι τους ύψους περίπου 600 εκατ. ευρώ.

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) προχώρησε χθες στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας και ύψους 3,125 δισ. ευρώ. Συνολικά, οι προσφορές για τα έντοκα ανήλθαν στα 4,248 δισ. ευρώ και το επιτόκιο έφτασε στο 4,43%. Στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία του Ιουλίου, το επιτόκιο ήταν 4,28%, αλλά τότε το Δημόσιο ζητούσε πολύ μικρότερο ποσό (1,25 δισ. ευρώ) και είχαν γίνει πολύ περισσότερες προσφορές (2,65 δισ. ευρώ) αναλογικά με το ζητούμενο ποσό.

Πλέον, την Πέμπτη ο ΟΔΔΗΧ περιμένει και τις συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές για να αυξήσει το ποσό δανεισμού από τα τρίμηνα έντοκα γραμμάτια στα 5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσει ρευστότητα περίπου 900 εκατ. ευρώ έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, που αναμένεται η έγκριση της επόμενης δόσης.

Υ.Γ.
θες τώρα να μας εξηγήσεις αυτο που είπες ότι ακόμα δεν εχει γίνει σταση πληρωμών;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλλον ως γνησιος βλαξ διαμορφωνεις αποψη κ θεση ,βλεποντας σκαι μεγκα cnn....σορρυ για το βλαξ,αλλα δεν μπορω να βρω κατι αλλο για ανθρωπους που καταπινουν αμασητες πρπαγανδες τοσο εξωφθαλμες...
ελλειματα χρεη κ λοιπες μπουρδες ειναι ολα πλασματικα
2 ειναι υπαρκτα προβληματα
η κακη νοοτροπια του νεοελληνα καναπεδατου μαχομενου το συστημα-μην εχοντας κ σκοπο να δουλεψει κ ποτε βεβεα-.. κ το κουρνιαχτο των κολασμενων ολης της γης που φιλοξενουντε εδω
οταν λυθουν αυτα-ποτε κατα την γνωμη μου-θα επιστρεψει κι η ελλαδα στην ευημερια..
οταν "χρεωκοπησεις" ,δεν βγαζει η αγελαδα γαλα,η θαλασσα ψαρια,ο ηλιος κι ο ανεμος δεν παραγουν ενεργεια?τα ποταμια στερευουν??
[size=18pt]ποσο ηλιθιος κ μωροχαυλος τελικα μπορει ναναι ενας λαος???[/size]
οσο ακριβώς διαβάζεις.
το κυριώτερο όχι γιατί τα γράφει αλλά γιατί τα πιστεύει κιόλας.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
μαλλον ως γνησιος βλαξ διαμορφωνεις αποψη κ θεση ,βλεποντας σκαι μεγκα cnn....σορρυ για το βλαξ,αλλα δεν μπορω να βρω κατι αλλο για ανθρωπους που καταπινουν αμασητες πρπαγανδες τοσο εξωφθαλμες...
ελλειματα χρεη κ λοιπες μπουρδες ειναι ολα πλασματικα
2 ειναι υπαρκτα προβληματα
η κακη νοοτροπια του νεοελληνα καναπεδατου μαχομενου το συστημα-μην εχοντας κ σκοπο να δουλεψει κ ποτε βεβεα-.. κ το κουρνιαχτο των κολασμενων ολης της γης που φιλοξενουντε εδω
οταν λυθουν αυτα-ποτε κατα την γνωμη μου-θα επιστρεψει κι η ελλαδα στην ευημερια..
οταν "χρεωκοπησεις" ,δεν βγαζει η αγελαδα γαλα,η θαλασσα ψαρια,ο ηλιος κι ο ανεμος δεν παραγουν ενεργεια?τα ποταμια στερευουν??
ποσο ηλιθιος κ μωροχαυλος τελικα μπορει ναναι ενας λαος???
Σύμφωνα με το ΠΑΓΕΣΕΣ (ή τέλος πάντων αυτόν τον οργανισμό), η τροφική επάρκεια για τα τρόφιμα της Ελλάδος είναι στο 94% μέσο όρο. Φυσικά αν διαβάσεις τον κατάλογο θα δεις πως στα βασικά πράγματα έχουμε έλλειψη τροφίμων, όπως μερικά είδη κρεάτων και λαχανικών ως και σιτάρι για αλεύρι. Επίσης, αυτός ο πίνακας δεν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να παραχθεί η πρωτογενής παραγωγή, δηλαδή οι τροφές και τα αντιβιοτικά για τα ζωντανά καθώς και οι τροφές και τα φυτοφάρμακα για τα φυτά.

Δε διαφωνώ πως μέσα σε ένα εξάμηνο θα έχουμε να φάμε, αλλά μέσα στο ένα εξάμηνο θα έχουν πεθάνει πολλοί από ασιτία και άλλοι τόσοι από εγκλήματα που θα έρθουν από την ασιτία.

Όσο για το πόσο ηλίθιος και μουρόχαυλος μπορεί να είμαι, εγώ τουλάχιστο έκανα την έρευνά μου πριν αποφασίσω να ψηφίσω Σαμαρά και γνωρίζω τι θέλω να αποφύγω. Εσύ τα έχεις κάνει αυτά ή απλά πιστεύεις και εύχεσαι να μην πεθάνει κανένας από ασιτία;

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
......
Υ.Γ.
θες τώρα να μας εξηγήσεις αυτο που είπες ότι ακόμα δεν εχει γίνει σταση πληρωμών;
Ναι, δικό μου το λάθος, εννοώ πως δεν έχει γίνει στάση πληρωμών ως προς τους εξωτερικούς και κυρίως κρατικούς δανειοδότες της χώρας μας.
Εν μέρει, έχουμε περάσει μάλιστα και μια ελεγχόμενη χρεοκοπία, με το λεγόμενο PSI, κατά το οποίο κουρεύτηκε το 52,5 % του ιδιωτικού χρέους (είτε Ελληνικού είτε ξένου ιδιώτη).

Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως αυτή την περίοδο είναι τα κράτη που μας δανείζουν καθώς, από αυτά ζούμε. Τώρα, το ΔΝΤ έχει και αυτό μερίδα από το πιάτο μας αλλά αυτό δεν έχει κοινοβούλια παρά ένα πιο "εύκολο" διοικητικό συμβούλιο και μπορεί να κρίνει χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όσο για το πόσο ηλίθιος και μουρόχαυλος μπορεί να είμαι, εγώ τουλάχιστο έκανα την έρευνά μου πριν αποφασίσω να ψηφίσω Σαμαρά και γνωρίζω τι θέλω να αποφύγω. Εσύ τα έχεις κάνει αυτά ή απλά πιστεύεις και εύχεσαι να μην πεθάνει κανένας από ασιτία;

οκ,
όταν χρεοκοπήσουμε και πάμε σε δραχμή επι σαμαρά θα βγεις δημοσίως να δηλώσεις ότι είσαι ηλίθιος;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, δικό μου το λάθος, εννοώ πως δεν έχει γίνει στάση πληρωμών ως προς τους εξωτερικούς και κυρίως κρατικούς δανειοδότες της χώρας μας.
Εν μέρει, έχουμε περάσει μάλιστα και μια ελεγχόμενη χρεοκοπία, με το λεγόμενο PSI, κατά το οποίο κουρεύτηκε το 52,5 % του ιδιωτικού χρέους (είτε Ελληνικού είτε ξένου ιδιώτη).

Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως αυτή την περίοδο είναι τα κράτη που μας δανείζουν καθώς, από αυτά ζούμε. Τώρα, το ΔΝΤ έχει και αυτό μερίδα από το πιάτο μας αλλά αυτό δεν έχει κοινοβούλια παρά ένα πιο "εύκολο" διοικητικό συμβούλιο και μπορεί να κρίνει χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

το χεις καταλάβει δλδ και δε σε χαλαει καθόλου αυτό προφανώς επειδή εχεις ακόμα να φας απο κωλοφραδία απο μαγκιά δεν εχει σημασία απο τι......
με κάλυψες πάντως.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

το χεις καταλάβει δλδ και δε σε χαλαει καθόλου αυτό προφανώς επειδή εχεις ακόμα να φας απο κωλοφραδία απο μαγκιά δεν εχει σημασία απο τι......
με κάλυψες πάντως.
Τι εννοείς; Τι να με χαλάει; Που γλυτώσαμε από το χρέος μας περίπου 50 δις;
Το άλλο τι ακριβώς είναι; Τι εννοείς πως έχω να φάω;

Όσο για το άλλο, ψήφισα Σαμαρά ελπίζοντας να μη χρεοκοπήσουμε, αν τελικά χρεοκοπήσουμε, έκανα λάθος. Όμως είναι η καλύτερη ελπίδα μας μέχρι στιγμής και η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα τα πηγαίνει καλά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι εννοείς; Τι να με χαλάει; Που γλυτώσαμε από το χρέος μας περίπου 50 δις;
Το άλλο τι ακριβώς είναι; Τι εννοείς πως έχω να φάω;

Όσο για το άλλο, ψήφισα Σαμαρά ελπίζοντας να μη χρεοκοπήσουμε, αν τελικά χρεοκοπήσουμε, έκανα λάθος. Όμως είναι η καλύτερη ελπίδα μας μέχρι στιγμής [size=18pt]και η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα τα πηγαίνει καλά.[/size]

έχυσα.
να ναι καλά το παιδί εκεί που είναι να κλέβει χρόνια ο θεός απο εμάς να τα δίνει σε αυτόν.  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλείνοντας

σου δανείζω 10 χιλιάρικα .
σε 5 χρόνια σου λέω μου χρωστάς 40.
μετά επειδή βλέπω ότι δεν την παλεύεις σου λέω μου χρωστάς 30.

και συ λογικά πρέπει να κάνεις το σταυρό σου και να κάνεις τα πάντα να με εξοφλήσεις.

ας παραφράσω τον τίτλο λοιπόν

Παραδέχονται ποτέ οι γυναίκεςτα κομματόσκυλα πως έχουν άδικο σε οτιδήποτε;

Υ.Γ.
το χρέος δεν το "έσβησε ο σαμαράς". ο μπένι που δε θα συνεργαζόταν με την καμμία μετεκλογικά ο αντώνης το έσβησε.

συνέχισε.
καλά πας(πάτε). σε λίγο το 12% του μπένι θα είναι ποσοστό μύθος.  :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σύμφωνα με το ΠΑΓΕΣΕΣ (ή τέλος πάντων αυτόν τον οργανισμό), η τροφική επάρκεια για τα τρόφιμα της Ελλάδος είναι στο 94% μέσο όρο. Φυσικά αν διαβάσεις τον κατάλογο θα δεις πως στα βασικά πράγματα έχουμε έλλειψη τροφίμων, όπως μερικά είδη κρεάτων και λαχανικών ως και σιτάρι για αλεύρι. Επίσης, αυτός ο πίνακας δεν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να παραχθεί η πρωτογενής παραγωγή, δηλαδή οι τροφές και τα αντιβιοτικά για τα ζωντανά καθώς και οι τροφές και τα φυτοφάρμακα για τα φυτά.

Δε διαφωνώ πως μέσα σε ένα εξάμηνο θα έχουμε να φάμε, αλλά μέσα στο ένα εξάμηνο θα έχουν πεθάνει πολλοί από ασιτία και άλλοι τόσοι από εγκλήματα που θα έρθουν από την ασιτία.

Ρε φιλε αφου εισαι ασχετος τι συνεχιζεις ,αφου η χρεωκοπια θα γινει αργα η γρηγορα γιατι το χρεος δεν ειναι βιωσιμο,οσο για τις μπουρδες που λες οι δοσεις δινονται για τα ματια του κοσμου ποτε δεν τις χρειαστηκε το κρατος ποσο κοροιδο εισαι πια,σταματα να γραφεις :headbang: :headbang:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
έχυσα.
να ναι καλά το παιδί εκεί που είναι να κλέβει χρόνια ο θεός απο εμάς να τα δίνει σε αυτόν.  :rockon:
ειχε την ατυχια με το ματι τυπε αλλοιως ηδη θα ημασταν σε τροχια αναπτυξης  :rockon: :rockon: :rockon:
οπως και αν δεν ειχε πεσει ο γιωργακης απο το ποδηλατο θα ειχανε ηδη βγει στης αγορες το 2012

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Είναι γεγονός. Όλοι οι άνθρωποι το κάνουν αυτό αλλά οι γυναίκες το έχουν ανάγει σε επιστήμη. Ειδικά  αν πρόκειται για καμιά συζήτηση που δεν τις συμφέρει. Ακόμη και επιχειρήματα να έχεις θα τσαντιστεί, θα σου πει ότι της φωνάζεις όταν δεν της φωνάζεις, θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι φταις εσύ, θα βάλει τα κλάματα και άλλα ωραία.

Η συμβουλή μου είναι να κάνεις αυτό που κάνουν αυτοί που γαμάνε πολύ. Δηλαδή μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις με γυναίκες που συμπεριφέρονται σαν δεκαεξάχρονα, και όταν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί της μην προσπαθείς να την πείσεις. Απλά πες της ποιο είναι το πρόβλημα και "τιμώρησε" την με το να κόβεις επαφές κλπ αν δεν συμμορφωθεί.

Ποτέ ποτέ ποτέ μην αφήνετε γκόμενες να σας τραβάνε σε αυτές τις ψυχοφθόρες γυναικείες συζητήσεις. Ειδικά όταν αρχίζει να λέει αντικρουόμενα πράγματα και δεν είναι λογική. Δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα ούτε θα τις πείσετε για κάτι. :)
OK καλά τα λές, η αντιμετώπιση πρέπει να είναι πέρα από τη λογική, σαν το "παραμύθι" για να γαμάμε, σαν να έχεις να κάνεις με παιδάκι, σωστά ?
Ελα όμως που με τις γυναίκες πρέπει να κάνουμε χωριό, σπίτι, οικογένεια, παιδιά κ.λ.π. Εκεί τι γίνεται ?
Και μη μου πείς ότι γι'αυτό πρέπει να βρείς μία από τις "άλλες".

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
κλείνοντας

και συ λογικά πρέπει να κάνεις το σταυρό σου και να κάνεις τα πάντα να με εξοφλήσεις.

Υ.Γ.
το χρέος δεν το "έσβησε ο σαμαράς". ο μπένι που δε θα συνεργαζόταν με την καμμία μετεκλογικά ο αντώνης το έσβησε.

συνέχισε.
1) το χεις γαμισει το θεμα στο οφτοπικ
2) λες μαλακιες

για το 2) Ο τροπος που λειτουργει το ελληνικο χρεος ειναι ο εξης Σου δανειζω 10 και τωρα που εγινες ανεπτυγμενη χωρα μου χρωστας 11 σε 5 χρονια. Περνανε τα 5 χρονια, χρωστας 11 και αλλα 3 για το ελλειμα και αλλο 1 να το φας σε μαλακιες οποτε δανειζεσαι 15 και χρωστας 17 σε 5 χρονια. Περνανε τα 5 χρονια, ξαναδανειζεσαι 25 δις αυτη τη φορα, 17 που χρωστας, 6 για το ελλειμα και 2 για μαλακιες και πας στα 27 δις χρεος. ΚΟΚ. Μια χωρα που παραγει ελλειμα για 40 χρονια και ουσιαστικα το μονο που κανει ειναι τραμπα τα δανεια με καινουργια + το κατιτις παραπανω για να καλυψει τις νεες αναγκες τις φτανει εκει που εφτασε η Ελλαδα. Περνανε 40 χρονια και αρχιζουν διαφοροι ακυροι να λενε για επαχθες χρεος. Αφου ρε μαλακα απο τη πρωτη μερα οτι χρωστας με δανεικα το πληρωνεις τι σκατα περιμενεις? Να μειωθει το χρεος σου?

Αλλα παρτο σε κανα αλλο θεμα, τι το γαμας το τοπικ του αλλου με τα ακυρα που πετας με υφος Παπα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και εσυ βριζεις για το οφ τοπικ αλλα το εγραψες το σεντονι σου

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
OK καλά τα λές, η αντιμετώπιση πρέπει να είναι πέρα από τη λογική, σαν το "παραμύθι" για να γαμάμε, σαν να έχεις να κάνεις με παιδάκι, σωστά ?
Ελα όμως που με τις γυναίκες πρέπει να κάνουμε χωριό, σπίτι, οικογένεια, παιδιά κ.λ.π. Εκεί τι γίνεται ?
Και μη μου πείς ότι γι'αυτό πρέπει να βρείς μία από τις "άλλες".

Με όλες τις γυναίκες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τεστάκια και μαλακίες. Αυτό είναι φυσιολογικό. Από την στιγμή που διαλέγεις μία ψυχολογικά υγιή γυναίκα το πως θα τα αντιμετωπίσεις τα τεστάκια και τις συναισθηματικές εξάρσεις είναι που θα κάνει την διαφορά.

Σου προτείνω να διαβάσεις το "Practical Female Psychology for the Practical Man" που εξηγεί αναλυτικά όλα αυτά τα ζητήματα και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να το διδάσκουν στα σχολεία :)

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ρε φιλε αφου εισαι ασχετος τι συνεχιζεις ,αφου η χρεωκοπια θα γινει αργα η γρηγορα γιατι το χρεος δεν ειναι βιωσιμο,οσο για τις μπουρδες που λες οι δοσεις δινονται για τα ματια του κοσμου ποτε δεν τις χρειαστηκε το κρατος ποσο κοροιδο εισαι πια,σταματα να γραφεις :headbang: :headbang:
Είμαι άσχετος; ΟΚ πες μου που έχω κάνει μέχρι τώρα λάθος σε αυτά που λέω, για να μη μιλάμε στον αέρα.
Οι δόσεις δε γίνονται για τα μάτια του κόσμου, γίνονται για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι άνθρωποι των κρατών μελών της Ευροζώνης που μας τα έδωσαν. Η Ιταλία δανείζεται με 7% για να μας δώσει με 2% και λέτε πως είναι τοκογλυφικό; Μα πάτε καλά;

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
κλείνοντας

Υ.Γ.

συνέχισε.
Πέρα από το ότι δεν έχεις δίκιο όπως είπε και ο συναγωνιστής, και πέρα από το ότι δεν είμαι κομματόσκυλο, μιλάω με αριθμούς και με κατηγορείς πως δεν παραδέχομαι τα λάθη μου; Πες μου λοιπόν που έκανα λάθος για να το συζητήσουμε. Μέχρι στιγμής εμένα μου φαίνεται πως εσύ δεν γνωρίζεις καλά τους αριθμούς.

Δεν είπα πως το χρέος σβήστηκε από τον Σαμαρά. Που το έκανα αυτό;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Είμαι άσχετος; ΟΚ πες μου που έχω κάνει μέχρι τώρα λάθος σε αυτά που λέω, για να μη μιλάμε στον αέρα.
Οι δόσεις δε γίνονται για τα μάτια του κόσμου, γίνονται για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι άνθρωποι των κρατών μελών της Ευροζώνης που μας τα έδωσαν. Η Ιταλία δανείζεται με 7% για να μας δώσει με 2% και λέτε πως είναι τοκογλυφικό; Μα πάτε καλά;
ρε φιλε μη με κουραζεις το χρεος σου μεσα εχει ολα τα τοξικα ομολογα ολων των τραπεζων που τα ξεφορτωθηκαν και τα αγοραζε η τραπεζα της ελλαδος,τι να σου λεω τωρα βαριεμαι να γραφω,η ελλαδα μαζεψε οτι σαβουρα θελαν να ξεφορτωθουν τα μεγαλα κεφαλαια και εσυ καλεισαι να τα πληρωσεις,αν δεν εισασταν και σεις με το χαμηλο αι κιου τι θα καναν και αυτοι,βαριεμαι να μπαινω σε περισσοτερες λεπτομερειες.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ρε φιλε μη με κουραζεις το χρεος σου μεσα εχει ολα τα τοξικα ομολογα ολων των τραπεζων που τα ξεφορτωθηκαν και τα αγοραζε η τραπεζα της ελλαδος,τι να σου λεω τωρα βαριεμαι να γραφω,η ελλαδα μαζεψε οτι σαβουρα θελαν να ξεφορτωθουν τα μεγαλα κεφαλαια και εσυ καλεισαι να τα πληρωσεις,αν δεν εισασταν και σεις με το χαμηλο αι κιου τι θα καναν και αυτοι,βαριεμαι να μπαινω σε περισσοτερες λεπτομερειες.
Μιλάς με αερολογίες, αναφέρεις κάτι χωρίς να παρουσιάζεις κανένα στοιχείο και θες να σε πάρω και για αξιόπιστο;

Η Ελλάδα λοιπόν, έχει την χαμηλότερη ανάπτυξη μετά την Ρουάντα και φταίνε οι άλλοι; Μα θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή την χώρα;
Έχουμε το τρίτο μεγαλύτερο λόγο ΑΕΠ (εγχώριο, όχι εθνικό) προς χρέος στον κόσμο και φταίνε τα τοξικά ομόλογα;

Και με κατηγορείς και για χαμηλό IQ, άι καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom