Νέα

Παραδέχονται ποτέ οι γυναίκες πως έχουν άδικο σε οτιδήποτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάς με αερολογίες, αναφέρεις κάτι χωρίς να παρουσιάζεις κανένα στοιχείο και θες να σε πάρω και για αξιόπιστο;

Η Ελλάδα λοιπόν, έχει την χαμηλότερη ανάπτυξη μετά την Ρουάντα και φταίνε οι άλλοι; Μα θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή την χώρα;
Έχουμε το τρίτο μεγαλύτερο λόγο ΑΕΠ (εγχώριο, όχι εθνικό) προς χρέος στον κόσμο και φταίνε τα τοξικά ομόλογα;

Και με κατηγορείς και για χαμηλό IQ, άι καλά.
Καλα φιλε μου μυαλο δεν θα βαλεις και το ξερω,οταν θα βγεις καποτε στους δρομους και συ με τα αλλα τα κοροιδα τα ξαναλεμε,εγω θα μαι σπιτι μου και θα γελαω

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Καλα φιλε μου μυαλο δεν θα βαλεις και το ξερω,οταν θα βγεις καποτε στους δρομους και συ με τα αλλα τα κοροιδα τα ξαναλεμε,εγω θα μαι σπιτι μου και θα γελαω
Εγώ δε θα βάλω μυαλό; Μιλάς χωρίς στοιχεία, χωρίς δεδομένα και χωρίς αριθμούς και πάλι έχεις δίκιο και εγώ άδικο;
Εντάξει, αν είναι έτσι να βγαίνει ο καθένας και να λέει την μαλακία του χωρίς να έχει στοιχεία, απλά επειδή έτσι γουστάρει και να βρίζει και αυτούς που μιλάνε τεκμηριωμένα.

Ρε την παλεύεις;

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα, αλλά βαριέμαι να ψάξω.

Έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ πως έχουν λάθος; Δεν αναφέρομαι στην σχέση που μπορεί να έχει κάποιος και το τι μπορεί να του κάνει όταν είναι μαζί
.
Αναφέρομαι στις καθημερινές σχέσεις μας. Σε μια παρέα ή ακόμα και σε μια συζήτηση στον χασάπη.

Ακόμα και αν τους τρίψεις τα επιχειρήματα στην μούρη ακόμα και τότε δε θα το παραδεχθούν. Θα πουλάνε τρελίτσα, θα σου λένε διάφορα άλλα, θα το γυρίσουν από εδώ και από εκεί αλλά δε θα παραδεχθούν, τουλάχιστον όχι εκείνη την στιγμή πως έχουν άδικο.

Εσείς το έχετε παρατηρήσει ή είμαι προκατειλημμένος;

Καλά είμαι σίγουρα και λίγο προκατειλημμένος επειδή δεν μου κάθονται, αλλά στο συγκεκριμένο έχω και φίλους μου που συμφωνούν μαζί μου.
Οι γυναίκες παραδέχονται το λάθος τους ή ότι έχουν άδικο σε περιπτώσεις που έχουν συμφέρον.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα πεσει μεγαλη πεινα σε λιγο και εσεις καθεστε και ασχολεισται με το μουνι αν ειναι χτενισμενο, ειτε οχι!!!....Αυτες το προβλημα επιβιωσης κουτσα στραβα θα το λυσουν...ξερετε πως;;;; :tits2: :tits2:...Εσεις τι θα κανετε;;;;....Θα πηδατε απο τα μπαλκονια;;;;...Σοβαρευτειτε ρε....που μπαινει εδω μεσα, η καθε μια με τους αγαπητικους της και διαφημιζεται και τρεχετε εσεις....σαν τους μαλακες!!!!.....Με 150 και 200 ευρω που ζητανε....περνατε μια εβδομαδα πλεον!!!...Ξυπνηστε και μην κοιτατε καποιους που προς το παρον εχουν και τα σκανε....αυριο και αυτοι στα συσσιτια κανενους Δημου για δωρεαν φαγητο τους βλεπω!!!!! :)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Θα πεσει μεγαλη πεινα σε λιγο και εσεις καθεστε και ασχολεισται με το μουνι αν ειναι χτενισμενο, ειτε οχι!!!....Αυτες το προβλημα επιβιωσης κουτσα στραβα θα το λυσουν...ξερετε πως;;;; :tits2: :tits2:...Εσεις τι θα κανετε;;;;....Θα πηδατε απο τα μπαλκονια;;;;...Σοβαρευτειτε ρε....που μπαινει εδω μεσα, η καθε μια με τους αγαπητικους της και διαφημιζεται και τρεχετε εσεις....σαν τους μαλακες!!!!.....Με 150 και 200 ευρω που ζητανε....περνατε μια εβδομαδα πλεον!!!...Ξυπνηστε και μην κοιτατε καποιους που προς το παρον εχουν και τα σκανε....αυριο και αυτοι στα συσσιτια κανενους Δημου για δωρεαν φαγητο τους βλεπω!!!!! :)

ΟΚ. Τιμή στόχος τα 50ε την ώρα μαξ. Ξυπνήσαμε τώρα;  :rolleyes:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
καλα πλακα κανεις ?εχεις δει ποτε να εχεις παραδεχτει γυναικα οτι εχει αδικο  ποτε?

ΔΕΝ γινεται αυτο οι γυναικες εχουν παντα δικιο γιατ το λογο οτι μπορουν να κανουν τα παντα αμα τις γαμισει καποιος οποτε εφοσον παντα καποιος ειναι εκει αρα για να ειναι εκει καποιος εχουν δικιο.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ
σοφη κουβεντα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
:-*Με την ευκαιρια αυτου του θεματος εγω θετω ενα συναφες ερωτημα...."Παραδεχονται οι γυναικες οταν κλανουν?????"

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
οι γυναικες ποτε δεν εχουν αδικο....για ολα φταιμε εμεις...ετσι λενε...

Επισκέπτης

πιο ευκολα να βγει ο ηλιος απο τη δυση παρα να παραδεχτει γυναικα οτι εχει αδικο :headbang:

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Γιατί οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο, μαγειρεύουν δυο φαγητά;

-Γιατι ΕΤΣΙ!