Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα, αλλά βαριέμαι να ψάξω.
Έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ πως έχουν λάθος; Δεν αναφέρομαι στην σχέση που μπορεί να έχει κάποιος και το τι μπορεί να του κάνει όταν είναι μαζί
.
Αναφέρομαι στις καθημερινές σχέσεις μας. Σε μια παρέα ή ακόμα και σε μια συζήτηση στον χασάπη.
Ακόμα και αν τους τρίψεις τα επιχειρήματα στην μούρη ακόμα και τότε δε θα το παραδεχθούν. Θα πουλάνε τρελίτσα, θα σου λένε διάφορα άλλα, θα το γυρίσουν από εδώ και από εκεί αλλά δε θα παραδεχθούν, τουλάχιστον όχι εκείνη την στιγμή πως έχουν άδικο.
Εσείς το έχετε παρατηρήσει ή είμαι προκατειλημμένος;
Καλά είμαι σίγουρα και λίγο προκατειλημμένος επειδή δεν μου κάθονται, αλλά στο συγκεκριμένο έχω και φίλους μου που συμφωνούν μαζί μου.
η κατασταση-συμπεριφορα που περιγραφεις δεν εχει φυλο,αλλα εθνικοτητα..
αρχικα πιστευα πως ειναι τυχαιο γεγονος,αλλα τελικα αποδεικνυεται ιδιον του συγχρονου ελληνα..
ανωριμοτητα;;χαμηλη νοημοσυνη;;αποτελεσμα απαιδευσιας;;
οποιο και ναι ειναι το αιτιο,το αποτελεσμα δεν αλλαζει..το ζητημα ειναι αλλου ομως..
τι προσδοκας να κερδισεις απο τις καθημερινες σου συναναστροφες με ανδρες/γυναικες σε μια παρεα/στο χασαπη;;
περα απο ενα απλο σοσιαλαζινγκ ή ενα γαμησι αν μιλαμε για συναναστροφη με γκομενες,δε νομιζω οτι εχεις να παρεις κατι αλλο..
οποτε νο μπιγκ ντιλ..απο την αλλη ομως,αν εχεις το βιτσιο(οπως το χα και γω μια περιοδο)της λεκτικης αντιπαραθεσης,
τοτε οντως το προβλημα αποκτα διαφορετικες διαστασεις...