Νέα

Παραδέχονται ποτέ οι γυναίκες πως έχουν άδικο σε οτιδήποτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν μιλάω μόνο για τέτοιες καταστάσεις που κάποιος γνωρίζει μια. Αναφέρομαι σε απλές καταστάσεις που δεν παίζει γκομενιλίκι.
δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ούτε φιλία μεταξύ ανδρών γυναικών.
σχεδόν πάντα ό ένας είναι με τον άλλο γιατί κάποιος απο τους δύο ενδόμυχα θέλει να γαμήσει τον άλλο.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ειναι επειδη μεγαλωσα στο εξωτερικο, και δεν κατανοω τους κομπλεξικους ελληναρες που δεν γαμουν και μας τα πρηζουν με θρεντ :2funny:
Το εμπεδώσαμε, μου την λες επειδή έδειξα πως έχεις άδικο.
Ηρέμησε και πάρτο αλλιώς, άλλο thread αυτό, άλλο εκείνο.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ούτε φιλία μεταξύ ανδρών γυναικών.
σχεδόν πάντα ό ένας είναι με τον άλλο γιατί κάποιος απο τους δύο ενδόμυχα θέλει να γαμήσει τον άλλο.
Εγώ δε θέλω να τις γαμήσω όλες. Όμως είτε με αυτές που θέλω να γαμήσω είτε με αυτές που δε θέλω να γαμήσω, πάντα βλέπω τις ίδιες πατέντες.

Η erinal για παράδειγμα είναι το τυπικό δείγμα, καρμπόν όλες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ δε θέλω να τις γαμήσω όλες. Όμως είτε με αυτές που θέλω να γαμήσω είτε με αυτές που δε θέλω να γαμήσω, πάντα βλέπω τις ίδιες πατέντες.

Η erinal για παράδειγμα είναι το τυπικό δείγμα, καρμπόν όλες.
εγώ αδερφέ με αυτές που δε θέλω να γαμήσω δνε κάνω ούτε κάν κουβέντα.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το εμπεδώσαμε, μου την λες επειδή έδειξα πως έχεις άδικο.
Ηρέμησε και πάρτο αλλιώς, άλλο thread αυτό, άλλο εκείνο.

χιουμορακι κανω :grin: δεν καταλαβα οτι ειναι αλλο θρεντ ρε συ. αληθεια; :o  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χιουμορακι κανω :grin: δεν καταλαβα οτι ειναι αλλο θρεντ ρε συ. αληθεια; :o  :2funny:
ουστ μωρή μαλάκω. ίδιο θρεντ είναι. πάλι λάθος έκανες και προσπαθείς να μην παραδεχθείς ότι έκανες λάθος. :s&m_3: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγώ αδερφέ με αυτές που δε θέλω να γαμήσω δνε κάνω ούτε κάν κουβέντα.  :grin:

το εμπεδωσαμε οτι δεν μας μιλας χαχαχαχχαχαχα (μαθαινω και νεες λεξεις η αγραμματη) Αλλα στην μαριαννα ανοιγεις και κουβεντουλα για καλοριφερ ατιμουτσικο!  :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το εμπεδωσαμε οτι δεν μας μιλας χαχαχαχχαχαχα (μαθαινω και νεες λεξεις η αγραμματη) Αλλα στην μαριαννα ανοιγεις και κουβεντουλα για καλοριφερ ατιμουτσικο!  :2funny: :2funny:
ο περσυ ειναι ερωτευμενος με την μαριαννα και τσεκαρει την προικα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Γιατί, εμεις παραδεχόμαστε ποτέ πως έχουμε κάνει λάθος???  :2funny: :2funny: :2funny:

Νσι!

Ο Αντώνης είπε πως θα βγούμε από το τούνελ 

flip.gif

Χοχοχο! Πιο σωστο θα ηταν ενα θεμα με τιτλο "Παραδεχονται ποτε οι πολιτικοι οτι εχουν αδικο σε οτιδηποτε?:2funny:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι, το άλλο είναι με το άρθρο που του έδωσες τελείως διαφορετικό νόημα από αυτό που θέλει να πει και εγώ σε διόρθωσα και εσύ μου την λες.

ΛΟΛ τώρα θυμήθηκα έναν φίλο που κάποτε μου είχε πει πως, αν θες να γράψεις ένα σενάριο για μια ταινία, πήγαινε με μια γυναίκα κινηματογράφο. Στο τέλος της ταινίας ρώτησέ την να σου πει την υπόθεση. Θα είναι μια εντελώς διαφορετική ταινία.

Χαχαχαχαχαχαχαχα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα, αλλά βαριέμαι να ψάξω.

Έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ πως έχουν λάθος;

Κ ομως υπαρχουν πολλες που τα παραδεχονται τα λαθη τους!
Συνηθως αυτες που γκρινιαζουν και τους φταινε ολα ή εχουν περιοδο ή ειναι κακογαμημενες!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Χοχοχο! Πιο σωστο θα ηταν ενα θεμα με τιτλο "Παραδεχονται ποτε οι πολιτικοι οτι εχουν αδικο σε οτιδηποτε?:2funny:
Λίγα για τον Αντωνάκη! Και εγώ για χαζό τον είχα αλλά γάμησε στα θέματα με την Χαλυβουργία και με τον Ξένιο Δία!
Γάμησε ο Αντωνάκης λέμε!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα, αλλά βαριέμαι να ψάξω.

Έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ πως έχουν λάθος; Δεν αναφέρομαι στην σχέση που μπορεί να έχει κάποιος και το τι μπορεί να του κάνει όταν είναι μαζί
.
Αναφέρομαι στις καθημερινές σχέσεις μας. Σε μια παρέα ή ακόμα και σε μια συζήτηση στον χασάπη.

Ακόμα και αν τους τρίψεις τα επιχειρήματα στην μούρη ακόμα και τότε δε θα το παραδεχθούν. Θα πουλάνε τρελίτσα, θα σου λένε διάφορα άλλα, θα το γυρίσουν από εδώ και από εκεί αλλά δε θα παραδεχθούν, τουλάχιστον όχι εκείνη την στιγμή πως έχουν άδικο.

Εσείς το έχετε παρατηρήσει ή είμαι προκατειλημμένος;

Καλά είμαι σίγουρα και λίγο προκατειλημμένος επειδή δεν μου κάθονται, αλλά στο συγκεκριμένο έχω και φίλους μου που συμφωνούν μαζί μου.
η κατασταση-συμπεριφορα που περιγραφεις δεν εχει φυλο,αλλα εθνικοτητα..
αρχικα πιστευα πως ειναι τυχαιο γεγονος,αλλα τελικα αποδεικνυεται ιδιον του συγχρονου ελληνα..
ανωριμοτητα;;χαμηλη νοημοσυνη;;αποτελεσμα απαιδευσιας;;

οποιο και ναι ειναι το αιτιο,το αποτελεσμα δεν αλλαζει..το ζητημα ειναι αλλου ομως..
τι προσδοκας να κερδισεις απο τις καθημερινες σου συναναστροφες με ανδρες/γυναικες σε μια παρεα/στο χασαπη;;
περα απο ενα απλο σοσιαλαζινγκ ή ενα γαμησι αν μιλαμε για συναναστροφη με γκομενες,δε  νομιζω οτι εχεις να παρεις κατι αλλο..
οποτε νο μπιγκ ντιλ..απο την αλλη ομως,αν εχεις το βιτσιο(οπως το χα και γω μια περιοδο)της λεκτικης αντιπαραθεσης,
τοτε οντως το προβλημα αποκτα διαφορετικες διαστασεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαφώς και γι αυτό άνοιξα διάλογο.

δεν κατάλαβα δλδ.
τι λείπει απτην μαριαννούλα μας και δεν θα ήθελα να την γαμήσω;  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λίγα για τον Αντωνάκη! Και εγώ για χαζό τον είχα αλλά γάμησε στα θέματα με την Χαλυβουργία και με τον Ξένιο Δία!
Γάμησε ο Αντωνάκης λέμε!
κοιτα.
βάσει των μέτρων που αναγγέλθηκαν θα γαμησει περίπου 10 μύρια έλληνες.
αλλά προφανώς εσύ δεν είσαι έλληνας οποτε πάλι δίκιο έχεις.  :2funny:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
κοιτα.
αλλά προφανώς εσύ δεν είσαι έλληνας οποτε πάλι δίκιο έχεις.  :2funny:
Η κριτική σου είναι δεκτή όταν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερό.
Τι; ΣΥΡΙΖΑ; ΚΚΕ; ΧΑ;

Η εναλλακτική σου είναι να χρεοκοπήσουμε και να πεθάνουν άνθρωποι από ασιτία;
Και μη μου πεις πως τώρα πεθαίνουμε από ασιτία. Και συσσίτια υπάρχουν και μπόλικα λεφτά από τους γονείς ή κάποιες πλάτες.

Αν χρεοκοπήσουμε ούτε λεφτά για συσσίτια θα υπάρχουν και τα λεφτά από τις πλάτες δεν θα αξίζουν μια.

Αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλο thread.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
η κατασταση-συμπεριφορα που περιγραφεις δεν εχει φυλο,αλλα εθνικοτητα..
αρχικα πιστευα πως ειναι τυχαιο γεγονος,αλλα τελικα αποδεικνυεται ιδιον του συγχρονου ελληνα..
ανωριμοτητα;;χαμηλη νοημοσυνη;;αποτελεσμα απαιδευσιας;;

οποιο και ναι ειναι το αιτιο,το αποτελεσμα δεν αλλαζει..το ζητημα ειναι αλλου ομως..
τι προσδοκας να κερδισεις απο τις καθημερινες σου συναναστροφες με ανδρες/γυναικες σε μια παρεα/στο χασαπη;;
περα απο ενα απλο σοσιαλαζινγκ ή ενα γαμησι αν μιλαμε για συναναστροφη με γκομενες,δε  νομιζω οτι εχεις να παρεις κατι αλλο..
οποτε νο μπιγκ ντιλ..απο την αλλη ομως,αν εχεις το βιτσιο(οπως το χα και γω μια περιοδο)της λεκτικης αντιπαραθεσης,
τοτε οντως το προβλημα αποκτα διαφορετικες διαστασεις...
Απλά μιλάω και όταν μιλάω λέω την άποψή μου, και όταν διαφωνώ, ε, υπάρχει διαφωνία. Όταν έχω άδικο το παραδέχομαι, όταν έχω δίκιο και διαφωνώ με άντρες το παραδέχονται (όχι πάντα, υπάρχουν μερικοί μαλάκες), όταν έχω δίκιο και διαφωνώ με γυναίκες, δε το παραδέχονται ΠΟΤΕ!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σαφώς και γι αυτό άνοιξα διάλογο.

δεν κατάλαβα δλδ.
τι λείπει απτην μαριαννούλα μας και δεν θα ήθελα να την γαμήσω;  :2funny:

απο ζηλια το πα ειμαι ελλεηνιδα. μετα μου μιλησες και το ξεπερασα :grin:
κοιτα.
αλλά προφανώς εσύ δεν είσαι έλληνας οποτε πάλι δίκιο έχεις.  :2funny:
ειχε ανοιξει καποτε ενα θρεντ που ελεγε με λιγα λογια οτι θα κοιταζε τον κωλο του και δεν θα τον ενοιαζε η πατριδα και η οικογενεια του να πανε ολοι να ψοφησουν ζητω η αφεντια μας. και οτι ειναι δειλος. Μιλαμε για βαθια πολιτικη σκεψη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο ζηλια το πα ειμαι ελλεηνιδα. μετα μου μιλησες και το ξεπερασα :grin: ειχε ανοιξει καποτε ενα θρεντ που ελεγε με λιγα λογια οτι θα κοιταζε τον κωλο του και δεν θα τον ενοιαζε η πατριδα και η οικογενεια του να πανε ολοι να ψοφησουν ζητω η αφεντια μας. και οτι ειναι δειλος. Μιλαμε για βαθια πολιτικη σκεψη.
πολύ βαθειά...
απο την απάντησή του συνάγεις ότι ή έχει σύνταξη ή μπαμπα μαμα που τον τρέφουν ακόμα......
το μυστικό είναι στην λέξη ΑΚΟΜΑ.

υπάρχουν ακόμα πολλές χιλιάδες έλληνες που νομίζουν ότι το ακόμα θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ εάν γίνουν οι περικοπές και το πρόγραμμα που ζητά η τρόικα.

ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.  :2funny: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η κριτική σου είναι δεκτή όταν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερό.
Τι; ΣΥΡΙΖΑ; ΚΚΕ; ΧΑ;

Η κριτική μου είναι ότι έχω να προτείνω κάτι καλύτερο
να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι η εποχή που σας διάβαζε η γιαγιά σας παραμύθια πέρασε. τώρα εάν νομίζετε ότι ακούγοντας τον σαμαρά ή τον κάθε σαμαρά ως τον νέο πιλάβιο της δημόσιας τηλεόρασης θα σας πάει η ζωη καλύτερα εγώ δε μπορώ να σας πείσω για κάτι διαφορετικό.
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom