PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Παολα απο Δευτερα!Παολα!!..Σε ψαχνω παντου και δε σε βρισκω :-Δουλευεις πουθενα σημερα το απογευμα να ερθω?
Παολα απο Δευτερα!Παολα!!..Σε ψαχνω παντου και δε σε βρισκω :-Δουλευεις πουθενα σημερα το απογευμα να ερθω?
Η μεγαλη του γενους σχολη.
Γλυκό μου μωρο μου χαίρομαι πολυ γιατι εισαι ο καταλληλος ανθρωπος στην κατάλληλη δουλεια. Να εισαι καλα.χεχεχε...τι όμορφα λόγια...παιδιά να σας πω κάτι? Όλες οι κοπέλες από την σχολή δουλεύουν σε super market, σερβιτόρες σε μεγαλοξενοδοχεία, πωλήτριες και όλα αυτά... ε εγώ διάλεξα αυτό... δεν χαίρεστε?
Πάολα,αφού δεν έχεις ακόμα στέμμα,διάλεξε ποιο προτιμάς και θα σου κάνουμε εμείς την απονομήΝαι αλλά το στέμα ακόμη να το δει η κοπέλα.
Στο περίμενε την έχει ο Antisthenis.
είναι αδιάθετη από Δευτέρα τώρα .paola se psaxno kati mines tora...doyleyeis poythena simera??
είναι αδιάθετη από Δευτέρα τώρα .
Καλημέρα μαρούλια μου :-* :-* :-* :-*....Καλή Κυριακή...Καλημέρα Πάολα!!!!
Καλημέρα και σε σας αξιότιμε κύριε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλή σας ημέρα κυρία Πάολα!!!!
Τι κάνεις κούκλα? Φόρτισες μπαταρίες?Καλημέρα και σε σας αξιότιμε κύριε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
που εχεισ χαθει εσυ δε δοθλευεισ?Καλημέρα και σε σας αξιότιμε κύριε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ναι αμέ...Δουλειά αύριο... Βαρέθηκα να κάθομαι....Τι κάνεις κούκλα? Φόρτισες μπαταρίες?
καλημέρα...ήμουν αδιάθετη.... από αύριο... :-* :-* :-* :-*που εχεισ χαθει εσυ δε δοθλευεισ?