Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Εσύ θα έρθεις για καφεδάκι?αφού ξέρεις οτι εγώ δεν θα σου έρθω για δοκιμή.
Εσύ θα έρθεις για καφεδάκι?αφού ξέρεις οτι εγώ δεν θα σου έρθω για δοκιμή.
καφεδάκι το λέμε τώρα?Εσύ θα έρθεις για καφεδάκι?
ναι... πως χύμα....? δεν κάνει...καφεδάκι το λέμε τώρα?
κάνει κάνει. από σενα τα αντέχω όλα.ναι... πως χύμα....? δεν κάνει...
Ναι και μετά θα ξεχάσεις την μέση και θα τρέχεις να βρεις την Σαμάνθα...κάνει κάνει. από σενα τα αντέχω όλα.
η μήπως θες αντί να σου δώσω τα γλυκά, να τα πασαλέιψω πανω στο υπέροχο κορμί σου?
για ανάψουμε και λίγο την συζήτηση
μπα ζηλεύουμε , ζηλεύουμε?Ναι και μετά θα ξεχάσεις την μέση και θα τρέχεις να βρεις την Σαμάνθα...
Δεν ζηλεύω βρε...είπαμε η ζήλια είναι κόμπλεξ κατά την ταπεινή μου άποψη και τέτοιο πράγμα δεν έχω... εγώ είπα ότι αν κάνουμε συζητήσεις τέτοιου είδους θα έχουμε τεχνικό πρόβλημα...μπα ζηλεύουμε , ζηλεύουμε?
εσένα σου χρωστάω ένα δωράκι. αν είμαι καλά θα πεταχτώ να σε δω. αφού σας αγαπάω και τις δύο, λατρεια μου.τι να κάνω έχω τον έρωτα ,έχω και την φίλη. να σε αφήσω παραπονεμένη?
ναι και όταν θα έχουμε τεχνικό πρόβλημα θα μας ανεβάσεις εσύ καλή μου.Δεν ζηλεύω βρε...είπαμε η ζήλια είναι κόμπλεξ κατά την ταπεινή μου άποψη και τέτοιο πράγμα δεν έχω... εγώ είπα ότι αν κάνουμε συζητήσεις τέτοιου είδους θα έχουμε τεχνικό πρόβλημα...
Πάντα στη διάθεσή σου xanthi...ναι και όταν θα έχουμε τεχνικό πρόβλημα θα μας ανεβάσεις εσύ καλή μου.
και εγώ ότι θες λατρεμένη μου φίλη.Πάντα στη διάθεσή σου xanthi...
δεν πας καμιά βολτούλα σήμερα? έχει ωραία μέρα...και εγώ ότι θες λατρεμένη μου φίλη.
τελικά είμαι μαλάκας που στο μυαλό μου δεν σε θεωρώ ιερόδουλη, πουτάνα, ξεπέτα, κρέας και σε θεωρώ φίλη?ούτε καν σε έχω δει και κάτι όμορφο μου βγάζεις.Πάντα στη διάθεσή σου xanthi...
δεν ξέρω γιατί...τελικά είμαι μαλάκας που στο μυαλό μου δεν σε θεωρώ ιερόδουλη, πουτάνα, ξεπέτα, κρέας και σε θεωρώ φίλη?ούτε καν σε έχω δει και κάτι όμορφο μου βγάζεις.
ίσωε γιατί είμαι μάλαμα και έχω διαφορετική σκέψη από άλλους και μου αρέσει να περνάω καλά.δεν ξέρω γιατί...
Καλημέρα Bourdeliari μου :-* :-* :-* :-*...εγώ είμαι στην φωτό... Από αύριο αρχίζω στο Βριλησσού 55 κανονικά...Παολάκι εσύ είσαι στη φωτό που έχεις???Πότε δουλεύεις και που?
Πάντα πρωί είμαι...ααα τέλια..προσπάθησε να μπείς πρωϊ για να σου ρθω...pleaseee.... :-* :-*