Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
κάνει κάνει. από σενα τα αντέχω όλα.
η μήπως θες αντί να σου δώσω τα γλυκά, να τα πασαλέιψω πανω στο υπέροχο κορμί σου?
για ανάψουμε και λίγο την συζήτηση
Ναι και μετά θα ξεχάσεις την μέση και θα τρέχεις να βρεις την Σαμάνθα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ναι και μετά θα ξεχάσεις την μέση και θα τρέχεις να βρεις την Σαμάνθα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπα ζηλεύουμε , ζηλεύουμε?
εσένα σου χρωστάω ένα δωράκι. αν είμαι καλά θα πεταχτώ να σε δω. αφού σας αγαπάω και τις δύο, λατρεια μου.τι να κάνω έχω τον έρωτα ,έχω και την φίλη. να σε αφήσω παραπονεμένη?

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
μπα ζηλεύουμε , ζηλεύουμε?
εσένα σου χρωστάω ένα δωράκι. αν είμαι καλά θα πεταχτώ να σε δω. αφού σας αγαπάω και τις δύο, λατρεια μου.τι να κάνω έχω τον έρωτα ,έχω και την φίλη. να σε αφήσω παραπονεμένη?
Δεν ζηλεύω βρε...είπαμε η ζήλια είναι κόμπλεξ κατά την ταπεινή μου άποψη και τέτοιο πράγμα δεν έχω... εγώ είπα ότι αν κάνουμε συζητήσεις τέτοιου είδους θα έχουμε τεχνικό πρόβλημα... :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Δεν ζηλεύω βρε...είπαμε η ζήλια είναι κόμπλεξ κατά την ταπεινή μου άποψη και τέτοιο πράγμα δεν έχω... εγώ είπα ότι αν κάνουμε συζητήσεις τέτοιου είδους θα έχουμε τεχνικό πρόβλημα... :grin: :grin: :grin: :grin:
ναι και όταν θα έχουμε τεχνικό πρόβλημα θα μας ανεβάσεις εσύ καλή μου.:grin: :grin: :grin: :grin:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Παολάκι εσύ είσαι στη φωτό που έχεις???Πότε δουλεύεις και που?

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ααα τέλια..προσπάθησε να μπείς πρωϊ για να σου ρθω...pleaseee.... :-* :-*

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πάολα δεν σ'αλλάξανε το πρόγραμμα εσένα? Σε άλλες κοπέλες το αλλάξανε και μας χάλασαν την ρουτινα.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ΑΑΑ Τέλια...να με θυμάσαι εε??Μπουρδελιάρης....θα στο πω και γώ μέσα στο δωμάτιο...είμαι μικρούλης μολε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom