Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Αυριο και πάλι επί το κοινωνικό έργο... που είσαι αύριο?
που ?????καλημέρα...ήμουν αδιάθετη.... από αύριο... :-* :-* :-* :-*
Βριλησσού 55....που ?????
ναι στη βάση απο αύριο....Αυριο και πάλι επί το κοινωνικό έργο... που είσαι αύριο?
στον αγωνα για τα καλλιστεια 2009ναι στη βάση απο αύριο....
Ωωω τιμές....Ετσι μωρο να ρεπαρουμε και λιγο !!
Την Καλημερα μου !!
ναι για να δουμε τι θα γίνει και τότε...στον αγωνα για τα καλλιστεια 2009
προβλεπω σκληρη μαχη!!!ναι για να δουμε τι θα γίνει και τότε...
πάλι τα πρωτεία θα τα πάρεις μου φαίνεται .θα στεναχωρηθώ που δεν θα βγει η φίλη μας, θα χαρώ που θα έισαι εσύ όμωςναι για να δουμε τι θα γίνει και τότε...
Έχουν μπεί δυναμικά τα υπόλοιπα κορίτσια και προβλέπετε μάχη...προβλεπω σκληρη μαχη!!!
μπα δεν το νομίζω.είσαι η απόλυτη σταρ.Έχουν μπεί δυναμικά τα υπόλοιπα κορίτσια και προβλέπετε μάχη...
Κάτσε έχουμε έναν χρόνο μπροστά.... ποτέ δεν ξέρεις...πάλι τα πρωτεία θα τα πάρεις μου φαίνεται .θα στεναχωρηθώ που δεν θα βγει η φίλη μας, θα χαρώ που θα έισαι εσύ όμως
Καλημέρα Κούκλε μου... μου λείπεις τελευταία... εκεί που είχαμε καθημερινή κουβεντούλα τώρα σε έχω χάσει...Που εσαι κοριτσαρα ομορφη ? :-*
Ναι εγώ και η Βίσση....μπα δεν το νομίζω.είσαι η απόλυτη σταρ.
την καλήμερα μου και στον baby. που χάθηκες εσύ ρεεεεεεεε φίλε?
γιατί βρε το λές αυτό? τι καινουριο θα περιλαμβάνει το μενού σου το 2009?τι τσαχπινιές θα μας κάνεις?Ναι εγώ και η Βίσση....
Ε αυτά αν τα προσχεδιάζεις δεν βγαίνουν καλά... Εσύ κάτσε να κάνουμε παρέα το μενού του 2008 που δεν έχεις δοκιμάσει... και μετά του 2009...γιατί βρε το λές αυτό? τι καινουριο θα περιλαμβάνει το μενού σου το 2009?τι τσαχπινιές θα μας κάνεις?
αφού ξέρεις οτι εγώ δεν θα σου έρθω για δοκιμή.Ε αυτά αν τα προσχεδιάζεις δεν βγαίνουν καλά... Εσύ κάτσε να κάνουμε παρέα το μενού του 2008 που δεν έχεις δοκιμάσει... και μετά του 2009...