σωστόόχι μωρέ στα πόδια μου....Φιλαράκια είμαστε όλοι...και τα βρίσκουμε...![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σωστόόχι μωρέ στα πόδια μου....Φιλαράκια είμαστε όλοι...και τα βρίσκουμε...![]()
μας έχεις, μας έχεις. λιγο εκτός είμαι εγώ γιατί θέλω να με έχει η φίλη σου.να δω πότε θα ειδωθούμε για να γίνουμε και πιο κοντα φιλαράκια. ξεκουράζεσαι και με κρατάς πολύ σε αγωνία. είσαι εσύ μια(πάντα πλακατζου βέβαια).όχι μωρέ στα πόδια μου....Φιλαράκια είμαστε όλοι...και τα βρίσκουμε...![]()
χαχααχα επίτηδες το κάνω..τα παιδιά έχουν συνηθίσει με το φεύγα μου...μας έχεις, μας έχεις. λιγο εκτός είμαι εγώ γιατί θέλω να με έχει η φίλη σου.να δω πότε θα ειδωθούμε για να γίνουμε και πιο κοντα φιλαράκια. ξεκουράζεσαι και με κρατάς πολύ σε αγωνία. είσαι εσύ μια(πάντα πλακατζου βέβαια).
όχι οτι δεν μ'αρέσει να σε κυνηγάω αλλά που θα πάει θα σε κρατησω στην αγκαλιά μου και δεν θα σε αφήνω όταν σε δουν τα ματάκια μου.χαχααχα επίτηδες το κάνω..τα παιδιά έχουν συνηθίσει με το φεύγα μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτσε μπορεί να μην είμαι του γούστου σου...όχι οτι δεν μ'αρέσει να σε κυνηγάω αλλά που θα πάει θα σε κρατησω στην αγκαλιά μου και δεν θα σε αφήνω όταν σε δουν τα ματάκια μου.![]()
![]()
![]()
![]()
μην στεναχωριέσαι, εγώ καταλαβαίνω, αλλά και του σεξουαλικού γούστου μου να μην είσαι δεν σημαίνει ότι θα έρθω , θα σε ξεπετάξω και δεν θα σου δώσω σημασία. θέλω να πιστεύω οτί θα περνάμε καλά είτε εδώ είτε στη δουλειά σου , είτε σαν φιλία.Κάτσε μπορεί να μην είμαι του γούστου σου...
καλησπερααααα!!!!![]()
![]()
![]()
Είναι καμιά επέτιος;παιδιά πάω νάνι...Αύριο μεγάλη μερααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφού ρε iblis ξέρεις το πορνοσταριλίκι και τον ρομαντισμό τα έχω μέσα μου.πω πω , εχω πορνοσυγκινηθει... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-* :-* :-*
εννοειται!αφού ρε iblis ξέρεις το πορνοσταριλίκι και τον ρομαντισμό τα έχω μέσα μου.
αλλά πάντα την κατάλληλη στιγμή μπαίνεις.
κοίτα πάλι φεύγει και με ταράζει. κούκλα καληνύχτα και ότι ποθείς αύριο να το έχεις.παιδιά πάω νάνι...Αύριο μεγάλη μερααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σε χαλάσω φίλε, σόρρυ , πάω και εγώ για νάνι. αύριο πολύ τρέξιμο στη δουλειά. ελπίζω αν τελειώσω νωρίς (που δεν το βλέπω) να μπω γιατί βράδυ έχω <ματσάκι> και με καθυστερήσεις.τα πέναλτι θα τα προσπαθήσω.εννοειται!
νομιζω εχει σηκωσει κοκκινη σημαια.Παολα!!..Σε ψαχνω παντου και δε σε βρισκω :-Δουλευεις πουθενα σημερα το απογευμα να ερθω?