Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
όχι μωρέ στα πόδια μου....Φιλαράκια είμαστε όλοι...και τα βρίσκουμε... :fart-in-bed:
μας έχεις, μας έχεις. λιγο εκτός είμαι εγώ γιατί θέλω να με έχει η φίλη σου.να δω πότε θα ειδωθούμε για να γίνουμε και πιο κοντα φιλαράκια. ξεκουράζεσαι και με κρατάς πολύ σε αγωνία. είσαι εσύ μια(πάντα πλακατζου βέβαια).

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
μας έχεις, μας έχεις. λιγο εκτός είμαι εγώ γιατί θέλω να με έχει η φίλη σου.να δω πότε θα ειδωθούμε για να γίνουμε και πιο κοντα φιλαράκια. ξεκουράζεσαι και με κρατάς πολύ σε αγωνία. είσαι εσύ μια(πάντα πλακατζου βέβαια).
χαχααχα επίτηδες το κάνω..τα παιδιά έχουν συνηθίσει με το φεύγα μου... :grin: :grin: :grin: :grin:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
όχι οτι δεν μ'αρέσει να σε κυνηγάω αλλά που θα πάει θα σε κρατησω στην αγκαλιά μου και δεν θα σε αφήνω όταν σε δουν τα ματάκια μου. :grin: :grin: :grin: :grin:
Κάτσε μπορεί να μην είμαι του γούστου σου...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλησπερααααα!!!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Κάτσε μπορεί να μην είμαι του γούστου σου...
μην στεναχωριέσαι, εγώ καταλαβαίνω, αλλά και του σεξουαλικού γούστου μου να μην είσαι δεν σημαίνει ότι θα έρθω , θα σε ξεπετάξω και δεν θα σου δώσω σημασία. θέλω να πιστεύω οτί θα περνάμε καλά είτε εδώ είτε στη δουλειά σου , είτε σαν φιλία.
σαν να με αρνιέσαι μου φαίνεται, άντε είμαι και μεγάλο <παιδί>

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πω πω , εχω πορνοσυγκινηθει... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-* :-* :-*

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παιδιά πάω νάνι...Αύριο μεγάλη μερααααααααα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καληνυχταααα!!!

και τωρα θα μιλατε με μενα...

Επισκέπτης
θα σε χαλάσω φίλε, σόρρυ , πάω και εγώ για νάνι. αύριο πολύ τρέξιμο στη δουλειά. ελπίζω αν τελειώσω νωρίς (που δεν το βλέπω) να μπω γιατί βράδυ έχω <ματσάκι> και με καθυστερήσεις.τα πέναλτι θα τα προσπαθήσω.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παολα!!..Σε ψαχνω παντου και δε σε βρισκω :-Δουλευεις πουθενα σημερα το απογευμα να ερθω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom