Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Αυτός είναι ο πιο εύστοχοςς χαρακτηρισμός που έχω διαβάσει για την Πάολα.
Χωρίς πλάκα, θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στην τηλεόραση ή στην πολιτική. :rockon:
χέρομε πού συμφωνείς καί μέ κάτι μαζί μου...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Συμφωνώ για χαρακτήρα και ήθος, να προσθέσω και εμφάνιση, τη μόρφωση όμως που την είδες? Δεν παίζει ρόλο, είναι αξιαγάπητη.
σού χει δώσει τήν εντύπωση ότι δέν είναι μορφωμένη??δέν νομίζω..πάντως αγραμματη δέν είναι...
νομίζω ότι είναι φίλη μέ πολλούς στό σαιτ όχι μόνο επειδή είναι εμφανισιμη..άλλωστε νομίζω ότι υπάρχουν καί ομορφότερες ..(συγχωρεσέ μέ γί αυτό παολάκι..)

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σού χει δώσει τήν εντύπωση ότι δέν είναι μορφωμένη??δέν νομίζω..πάντως αγραμματη δέν είναι...
Μην παρεξηγηθώ, δεν είπα πως είναι αγράμματη, κάθε άλλο. Χρησιμοποιεί το γραπτό λόγο πολύ καλύτερα από αρκετούς από εμάς. Ερώτηση έκανα μόνο, υπέθεσα πως αν κάποια κοπέλα έχει σπουδάσει, συνήθως ακολουθεί αυτό που σπούδασε. Η Πάολα δεν παύει να είναι ένα κορίτσι με καλό χαρακτήρα και παιδεία.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ερώτηση έκανα μόνο, υπέθεσα πως αν κάποια κοπέλα έχει σπουδάσει, συνήθως ακολουθεί αυτό που σπούδασε.
μην παίρνεις και όρκο!!! τίποτα δεν πάει όπως το θες εκτός αν είσαι τυχερός.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
με ολα αυτα που διαβαζω πραγματικα νιωθω οτι δεν με τιμαει που ακομα δεν εχω επισκεφτει την Παολα...Θα το κανω ομως! βεβαια παιζει να μην μου βγει σε καλο...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
με ολα αυτα που διαβαζω πραγματικα νιωθω οτι δεν με τιμαει που ακομα δεν εχω επισκεφτει την Παολα...Θα το κανω ομως! βεβαια παιζει να μην μου βγει σε καλο...
φίλε με τη Πάολα μια χαρά θα περάσεις γιατι να μην σου βγει σε καλο?

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:δεν το πιασες!!! την τσεπη μου σκεφτομαι!!! :dancing:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
:2funny: :2funny: :2funny:δεν το πιασες!!! την τσεπη μου σκεφτομαι!!! :dancing:
κανε οικονομία και ενα πνηνταρακι θα το μαζεψεις. έτσι κάνω εγώ και απολαμβάνω!!! δεν χρειάζεται περισσότερα με τη Πάολα τα τιμά και με το παραπάνω τα λεφτά!!!!

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μην παίρνεις και όρκο!!! τίποτα δεν πάει όπως το θες εκτός αν είσαι τυχερός.
Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ιδιαίτερα για την Πάολα. Όμορφη, επικοινωνιακή, έξυπνη, μπορεί να σταθεί καλά οπουδήποτε, αν είχε πτυχίο είμαι σίγουρος πως θα μπορούσε άνετα να έχει άλλη δουλειά με λιγότερα όμως χρήματα στην αρχή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι η περίπτωση της κοπέλας από επαρχία που σπούδασε, αλλά δεν είναι καθόλου εμφανίσιμη, καθόλου επικοινωνιακή, αντίθετα κομπλεξαρισμένη που κάνει βίσιτες (με μεγάλη αποτυχία) γιατί μολονότι θέλει, δεν έχει το τσαγανό να ψάξει για δουλειά.    

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κτλβ...δεν μπορει η παολα να μην ειναι TOP!ολοι  λενε τα καλυτερα!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
χεχεχε...τι όμορφα λόγια...παιδιά να σας πω κάτι? Όλες οι κοπέλες από την σχολή δουλεύουν σε super market, σερβιτόρες σε μεγαλοξενοδοχεία, πωλήτριες και όλα αυτά... ε εγώ διάλεξα αυτό... :grin: :grin: :grin: δεν χαίρεστε?

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Όλες οι κοπέλες από την σχολή δουλεύουν σε super market, σερβιτόρες σε μεγαλοξενοδοχεία, πωλήτριες και όλα αυτά... ε εγώ διάλεξα αυτό... :grin: :grin: :grin: δεν χαίρεστε?

Η μεγαλη του γενους σχολη.

Επισκέπτης
[/quote
χεχεχε...τι όμορφα λόγια...παιδιά να σας πω κάτι? Όλες οι κοπέλες από την σχολή δουλεύουν σε super market, σερβιτόρες σε μεγαλοξενοδοχεία, πωλήτριες και όλα αυτά... ε εγώ διάλεξα αυτό... :grin: :grin: :grin: δεν χαίρεστε?

ρε τσαχπίνα μια μελάγχωλείς και τσουπ ανεβαίνεις.έχεις να μου πεις πολλά μου φαίνεται όταν σε γνωρίσω από κοντά.

Επισκέπτης
ένα από τα καλά που μου αρέσει σε σένα οπως και στη φίλη σου είναι ότι χαίρεσαι τη ζωή και αυτό που κάνεις.
*P *P *P *P

ελπίζω μόνο και θέλω να μην βγω ψεύτης. είπαμε είσαι εσύ μια τσαχπίνα, τους έχεις όλους στα πόδια σου. και που αλλού..........

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ελπίζω μόνο και θέλω να μην βγω ψεύτης. είπαμε είσαι εσύ μια τσαχπίνα, τους έχεις όλους στα πόδια σου. και που αλλού..........
όχι μωρέ στα πόδια μου....Φιλαράκια είμαστε όλοι...και τα βρίσκουμε... :fart-in-bed:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom