Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Πάολα? οταν είσαι στο internet προλαβαίνεις να κάνεις καμια δουλειά?
Όταν είμαι μαγαζί και είμαι ίντερνετ? ή γενικώς? γιατί όταν πέρνω λαπ τοπ μαζί... ξεχνάω να μπω στο δωμάτιο... :2funny: :2funny: :2funny: Στο σπίτι...πρώτα ότι είναι να κάνω και μετα ίντερνετ...γιατί αλλιώς τα αναβάλω συνέχεια... :grin: :grin: :grin:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
καλησπερα ομορφιά μου. τι κάνεις?έχω καιρό(λέμε τώρα αλλά δεν μου απαντάς)να σε βρω και να σου μιλάω. μιας και περνάς από βριλ πάρε και κάνα τηλ να τα πούμε καρδούλα μου.
χαχαχ έχω κολλήσει στο τσατ... :grin: :grin: :grin: γίνετε της ατάκας... :dancing: :dancing: :dancing: ναι θα σου πώ όταν θα περνάω... :grin: :grin: :grin: 

Επισκέπτης
χαχαχ έχω κολλήσει στο τσατ... :grin: :grin: :grin: γίνετε της ατάκας... :dancing: :dancing: :dancing: ναι θα σου πώ όταν θα περνάω... :grin: :grin: :grin: 
καρδούλα μου σε πιο chat του bou μπαίνεις? πάντως να ξέρεις μου λείπει ήδη η συνομιλία μαζί σου. τώρα που δουλεύω μακαρι να μπορώ να σε βρώ μετά της 17:00 κυρίως.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
καρδούλα μου σε πιο chat του bou μπαίνεις? πάντως να ξέρεις μου λείπει ήδη η συνομιλία μαζί σου. τώρα που δουλεύω μακαρι να μπορώ να σε βρώ μετά της 17:00 κυρίως.
μετά τις 5 μόνο Αγ.Μελετίου...όχι στο αλλο τσατ...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Όταν είμαι μαγαζί και είμαι ίντερνετ? ή γενικώς? γιατί όταν πέρνω λαπ τοπ μαζί... ξεχνάω να μπω στο δωμάτιο... :2funny: :2funny: :2funny: Στο σπίτι...πρώτα ότι είναι να κάνω και μετα ίντερνετ...γιατί αλλιώς τα αναβάλω συνέχεια... :grin: :grin: :grin:
ρωτάω γιατί με όλους εμάς τους θαυμαστές, να μας στέλνεις φιλιά κτλ. πανε τα 24ωρά σου!

Επισκέπτης
μετά τις 5 μόνο Αγ.Μελετίου...όχι στο αλλο τσατ...
όχι βρε αφου εγώ τα θυμάμαι για μελετίου που μου είχες πει πριν μέρεεεεεες.
όταν θα μπορώ εννοείται θα σε επισκέπτομαι . μου λείπει η συνομιλία μαζί σου μετά την άδεια μου γιατί δεν μπορούσα να σε βρώ τα πρωινά καρδιά μου. κι αν μας τύχει πάρε τ.. για να τα πούμε όποτε μπορείς και γουστάρεις. είπαμε πρώτα θέλω να γνωρίσω αυτήν την υπέροχη φωνούλα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Ας το απονείμουμε εμείς

URL]]

Επισκέπτης
Δεν φταίει ο Αντι... το αργούν οι άλλοι... :grin: :grin: :grin: πάω για μαμ γιατί είναι ώρα...κι έρχομαι...
αστέρι μου καλή όρεξη. άντε πάλι μου φυγες. θα στεναχωρηθώ. πλακίτσα δεν πειράζει. θα την κάνω και εγώ σε κάνα μισάωρο. έχω υποχρέωση για την φίλη μας.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Γι'αυτό είναι Miss Bou
νομίζω τήν παολα τήν αδικεί ό τίτλος μισσ μπου,θά μπορουσε νά ήταν μισσ καί εκτός μπουρδέλων μέ τόν χαρακτήρα  τήν μόρφωση καί τό ήθος πού έχει ..είναι από τούς ποιό επικοινωνιακούς άνθρωπους πόύ έχω γνωρίσει. γί αυτό χρησιμοποιεί το ιντερνετ..
νά διαψευστώ εάν έχω άδικο...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
νομίζω τήν παολα τήν αδικεί ό τίτλος μισσ μπου,θά μπορουσε νά ήταν μισσ καί εκτός μπουρδέλων μέ τόν χαρακτήρα  τήν μόρφωση καί τό ήθος πού έχει ..είναι από τούς ποιό επικοινωνιακούς άνθρωπους πόύ έχω γνωρίσει. γί αυτό χρησιμοποιεί το ιντερνετ..
δεν έχεις άδικο!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ για χαρακτήρα και ήθος, να προσθέσω και εμφάνιση, τη μόρφωση όμως που την είδες? Δεν παίζει ρόλο, είναι αξιαγάπητη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom