Επισκέπτης
καλησπερα ομορφιά μου. τι κάνεις?έχω καιρό(λέμε τώρα αλλά δεν μου απαντάς)να σε βρω και να σου μιλάω. μιας και περνάς από βριλ πάρε και κάνα τηλ να τα πούμε καρδούλα μου.Καλησπέρα...
καλησπερα ομορφιά μου. τι κάνεις?έχω καιρό(λέμε τώρα αλλά δεν μου απαντάς)να σε βρω και να σου μιλάω. μιας και περνάς από βριλ πάρε και κάνα τηλ να τα πούμε καρδούλα μου.Καλησπέρα...
κόκκινη σημαία, κόκκινη ζώνη όλα ταιριάζουν ε????
Όταν είμαι μαγαζί και είμαι ίντερνετ? ή γενικώς? γιατί όταν πέρνω λαπ τοπ μαζί... ξεχνάω να μπω στο δωμάτιο... Στο σπίτι...πρώτα ότι είναι να κάνω και μετα ίντερνετ...γιατί αλλιώς τα αναβάλω συνέχεια...Πάολα? οταν είσαι στο internet προλαβαίνεις να κάνεις καμια δουλειά?
χαχαχ έχω κολλήσει στο τσατ... γίνετε της ατάκας... ναι θα σου πώ όταν θα περνάω...καλησπερα ομορφιά μου. τι κάνεις?έχω καιρό(λέμε τώρα αλλά δεν μου απαντάς)να σε βρω και να σου μιλάω. μιας και περνάς από βριλ πάρε και κάνα τηλ να τα πούμε καρδούλα μου.
free... μου έλειψες... :-* :-* :-*Ολα στο κόκκινο
Έτσι ζουζουνιάρη μου...Εκτός από την ομάδα. ;)
καρδούλα μου σε πιο chat του bou μπαίνεις? πάντως να ξέρεις μου λείπει ήδη η συνομιλία μαζί σου. τώρα που δουλεύω μακαρι να μπορώ να σε βρώ μετά της 17:00 κυρίως.χαχαχ έχω κολλήσει στο τσατ... γίνετε της ατάκας... ναι θα σου πώ όταν θα περνάω...
μετά τις 5 μόνο Αγ.Μελετίου...όχι στο αλλο τσατ...καρδούλα μου σε πιο chat του bou μπαίνεις? πάντως να ξέρεις μου λείπει ήδη η συνομιλία μαζί σου. τώρα που δουλεύω μακαρι να μπορώ να σε βρώ μετά της 17:00 κυρίως.
ρωτάω γιατί με όλους εμάς τους θαυμαστές, να μας στέλνεις φιλιά κτλ. πανε τα 24ωρά σου!Όταν είμαι μαγαζί και είμαι ίντερνετ? ή γενικώς? γιατί όταν πέρνω λαπ τοπ μαζί... ξεχνάω να μπω στο δωμάτιο... Στο σπίτι...πρώτα ότι είναι να κάνω και μετα ίντερνετ...γιατί αλλιώς τα αναβάλω συνέχεια...
όχι βρε αφου εγώ τα θυμάμαι για μελετίου που μου είχες πει πριν μέρεεεεεες.μετά τις 5 μόνο Αγ.Μελετίου...όχι στο αλλο τσατ...
ρωτάω γιατί με όλους εμάς τους θαυμαστές, να μας στέλνεις φιλιά κτλ. πανε τα 24ωρά σου!
Γι'αυτό είναι Miss Bou
Δεν φταίει ο Αντι... το αργούν οι άλλοι... πάω για μαμ γιατί είναι ώρα...κι έρχομαι...Ναι αλλά το στέμα ακόμη να το δει η κοπέλα.
Στο περίμενε την έχει ο Antisthenis.
καλη όρεξη.Δεν φταίει ο Αντι... το αργούν οι άλλοι... πάω για μαμ γιατί είναι ώρα...κι έρχομαι...
Ας το απονείμουμε εμείς
http://[URL unfurl="true"]www.lafsco.com/812crown.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σε κατακόκκινο δεν έχεις κάτι?
αστέρι μου καλή όρεξη. άντε πάλι μου φυγες. θα στεναχωρηθώ. πλακίτσα δεν πειράζει. θα την κάνω και εγώ σε κάνα μισάωρο. έχω υποχρέωση για την φίλη μας.Δεν φταίει ο Αντι... το αργούν οι άλλοι... πάω για μαμ γιατί είναι ώρα...κι έρχομαι...
νομίζω τήν παολα τήν αδικεί ό τίτλος μισσ μπου,θά μπορουσε νά ήταν μισσ καί εκτός μπουρδέλων μέ τόν χαρακτήρα τήν μόρφωση καί τό ήθος πού έχει ..είναι από τούς ποιό επικοινωνιακούς άνθρωπους πόύ έχω γνωρίσει. γί αυτό χρησιμοποιεί το ιντερνετ..Γι'αυτό είναι Miss Bou
δεν έχεις άδικο!!!νομίζω τήν παολα τήν αδικεί ό τίτλος μισσ μπου,θά μπορουσε νά ήταν μισσ καί εκτός μπουρδέλων μέ τόν χαρακτήρα τήν μόρφωση καί τό ήθος πού έχει ..είναι από τούς ποιό επικοινωνιακούς άνθρωπους πόύ έχω γνωρίσει. γί αυτό χρησιμοποιεί το ιντερνετ..
νά διαψευστώ εάν έχω άδικο...
Συμφωνώ για χαρακτήρα και ήθος, να προσθέσω και εμφάνιση, τη μόρφωση όμως που την είδες? Δεν παίζει ρόλο, είναι αξιαγάπητη.νομίζω τήν παολα τήν αδικεί ό τίτλος μισσ μπου,θά μπορουσε νά ήταν μισσ καί εκτός μπουρδέλων μέ τόν χαρακτήρα τήν μόρφωση καί τό ήθος πού έχει ..είναι από τούς ποιό επικοινωνιακούς άνθρωπους πόύ έχω γνωρίσει. γί αυτό χρησιμοποιεί το ιντερνετ..
νά διαψευστώ εάν έχω άδικο...