Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
μετά έκλεισε το site, είχα και κάτι προβλήματα και κόβω βόλτες μόνο στη Βριλησσού.Που είσαι εσύ Pitsiriko? από τότε Αγ.Μελετίου έχω να σε δώ... :-* :-* :-*
μετά έκλεισε το site, είχα και κάτι προβλήματα και κόβω βόλτες μόνο στη Βριλησσού.Που είσαι εσύ Pitsiriko? από τότε Αγ.Μελετίου έχω να σε δώ... :-* :-* :-*
κοίτα να δείς κι εγώ εκεί συχνάζω...μετά έκλεισε το site, είχα και κάτι προβλήματα και κόβω βόλτες μόνο στη Βριλησσού.
Ναι τους πετυχαίνω που και που...Όλος ο καλός ο κόσμος εκεί βρίσκεται!!!
Α ρε παολάκι. Αν ήσουν εκεί τώρα θα ερχόμουν. Χρειάζομαι να ξελαμπικάρω τώρα γιατί αισθάνομαι θα σπάσω στο ξύλο κάποιον από τα νεύρα μου.κοίτα να δείς κι εγώ εκεί συχνάζω...
Όχι γλυκό μου...πάρε βαθιές ανάσες και μετρα ανάποδα... ή αν έχεις μεταφορικό...τράβα ακροθαλασσιά... εγώ έτσι ξεφορτώνω...Α ρε παολάκι. Αν ήσουν εκεί τώρα θα ερχόμουν. Χρειάζομαι να ξελαμπικάρω τώρα γιατί αισθάνομαι θα σπάσω στο ξύλο κάποιον από τα νεύρα μου.
Τι θάλασσες και μ******ς. τελικά η ζωή όλο δυσάρεστες εκπλήξεις είναι και προβλήματα.Όχι γλυκό μου...πάρε βαθιές ανάσες και μετρα ανάποδα... ή αν έχεις μεταφορικό...τράβα ακροθαλασσιά... εγώ έτσι ξεφορτώνω...
"Πάολα, ανοιχτή γραμμή συμπαράστασης. Σώζει ζωές!"προτεινω να μετονομαστει σε
"Παολα , ανοιχτη γραμμη συμπαραστασης"
Nαι αλλα αν πλακώσεις καποιον στο ξύλο... δεν αλλάζει η ζωή...άσε που χωρίς προβλήματα είναι και βαρετή...Τι θάλασσες και μ******ς. τελικά η ζωή όλο δυσάρεστες εκπλήξεις είναι και προβλήματα.
"Πάολα, ανοιχτή γραμμή συμπαράστασης. Σώζει ζωές!"
Φιλιά zonital... :-* :-* :-* :-* :-*Οτι κανει και για ψυχολογος κανει ;)
Kisses ΚΑΥΛΑ !!!
κόκκινη σημαία, κόκκινη ζώνη όλα ταιριάζουν ε????Τους χαιρετισμούς μου στο πιο ωραίο χαμόγελο της "κόκκινης ζώνης"..
Καλησπέρα...Τους χαιρετισμούς μου στο πιο ωραίο χαμόγελο της "κόκκινης ζώνης"..
Πόνυ μου.... :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα γλυκό Παολάκι .