ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
μπράβο! αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμίσι...Άσχετο το ποιηματάκι αλλά μπορεί να κατευνάσει τα μίση...
μπράβο! αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμίσι...Άσχετο το ποιηματάκι αλλά μπορεί να κατευνάσει τα μίση...
καθόλου άσχετο το ποίημα... έχουμε ανακωχή σήμερα....Άσχετο το ποιηματάκι αλλά μπορεί να κατευνάσει τα μίση...
μπράβο! αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμίσι...
εσύ είσαι φτωχός κι εγώ συγγενής ή το ανάποδο??
κι εμείς τα αγαπάμε τα αγοράκια μας κι ας μην το παραδεχόμαστε....γιαυτο εγω αγαπαω ολα τα κοριτσια μαΣ,χωριΣ να ξεχοριζω ιδιετερα καμια,οσεΣ εχω γνωριση ολεΣ τιΣ λατρευω φιλια πολλα κοριτσαρεσ μου...
altec-άκο μου τι ωραία που τα λες???????Φτωχοι ειμαστε ολοι χωρις την Παολα διπλα μας... ;)
Τωρα συγγενεις...δεν ξερω, θα δειξει
μπραβο κοριτσαρα μου ετσι πρεπει νασε καλα μορο μου,ολα εδω μενουνε μονο οι καλεΣ στιγμεΣ μαΣ μενουν να θυμομαστε...κι εμείς τα αγαπάμε τα αγοράκια μας κι ας μην το παραδεχόμαστε....
Μια χαρά το πας....Εγώ είμαι συγγενής εξ ...α-χυσι-στίας. Το χοντραίνω ε Πάολα;
Καλησπέρα Αρούλη μου...Καλησπερα και απο μενα και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ,δλδ ποτε καμμια υπερβολη οπως ελεγαν στην αρχαιοτητα!
Για κοιταξε το. Ασχημο ειναι δηλαδη? "κανει ναζια ο ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ αλλα του περνανε ευτυχως" Πιο ωραιο δεν ειναι ετσι?κάνει νάζια ο ΚΟΜΑΝΤΟ αλλά του περνάνε ευτυχώς....
το διορθώνω...Για κοιταξε το. Ασχημο ειναι δηλαδη? "κανει ναζια ο ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ αλλα του περνανε ευτυχως" Πιο ωραιο δεν ειναι ετσι?
σου κανη ναζια βρε ΚΟΜΜΑΝΤΟ....Για κοιταξε το. Ασχημο ειναι δηλαδη? "κανει ναζια ο ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ αλλα του περνανε ευτυχως" Πιο ωραιο δεν ειναι ετσι?
το διορθώνω...
πρόσεχε κάποιοι θα σε πουν και σένα μουνόδουλο... ;)Για κοιταξε το. Ασχημο ειναι δηλαδη? "κανει ναζια ο ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ αλλα του περνανε ευτυχως" Πιο ωραιο δεν ειναι ετσι?
Εννοείται....καλησπέρα αγοράκι μου....Γεια σου μικρή και τριανταφυλλενια,
28η θα δουλεύεις;
:-* :-* :-* :-* :-*