Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
φιλιά στον Σπύρο δίνεις|???????δεν πειραζη, καλιω αργα παρα ποτε
φιλιά στον Σπύρο δίνεις|???????δεν πειραζη, καλιω αργα παρα ποτε
Ελπίζω το δικό μας δίδυμο να ψήφησες!!!!!!!!Εγω δεν ξερω τιποτα. Απο χωριο ειμαι. Ηρθα να ψηφισω και να φυγω μωρακι ΜΟΥ.
ναι και έχω χάσει το μέτρημα και το μυαλό μου...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΦΙΛΑΚΙΑ panthiras... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σαΣ αφηνω προΣ το παρον και ελπιζω οταν ξαναμπω αργα το βραδυ να ειστε καλα ετσι????
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΦΙΛΑΚΙΑ panthiras... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ναι πάντα ,έχει πέσει σε κατάθλιψη μεγάλη τώρα που πηρέ φορά τον έκοψες τον κακομοίρηφιλιά στον Σπύρο δίνεις|???????
αντε καλα λεμε δεν βλεπει μπροστα του!!!!χαχαχαΡε σεις για καινουργιο thread μιλατε? Τωρα το ειδα. :o :o :o Για να ριξω μια ματια και επιστρεφω.
θα του βάλω νίτρο να μην σταματά πουθενά....ναι πάντα ,έχει πέσει σε κατάθλιψη μεγάλη τώρα που πηρέ φορά τον έκοψες τον κακομοίρη
τι ψήφισες δεν μας είπες...Μολις απαντησα ρε σεις. Με καταξεφτηλισε ο ο αδερφος xilnik.
ΚΟΜΑΝΤΟ αν κερδίσουμε να σκεφτούμε σοβαρά να κάνουμε ντού στη βουλή...Μολις απαντησα ρε σεις. Με καταξεφτηλισε ο ο αδερφος xilnik.
τι ψήφισες δεν μας είπες...
καλά αυτός θα είναι για πρωινό έτσι και μπούμε....Ρουσόπουλο!!!
να σου πώ επειδή ο ΚΟΜΑΝΤΟ είναι ζωηρός παίζει κι αυτό...Μήπως να το κάνετε πα-ντού στη Βουλή;
να σου πώ επειδή ο ΚΟΜΑΝΤΟ είναι ζωηρός παίζει κι αυτό...
ααα αυτό δεν το νομίζω... είναι τζέντλεμαν σ' αυτά....Ο ΚΟΜΑΝΤΟ θα κάνει κουμάντο δηλαδή
Αυτο ψηφισα ματακια μου εγω.Έτσι σου είπε? Ε καλύτερα αγαπητέ xilnik... για να σας γνωρίζω χωρίς να φοβάστε...