Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
φιλιά στον Σπύρο δίνεις|???????δεν πειραζη, καλιω αργα παρα ποτε
φιλιά στον Σπύρο δίνεις|???????δεν πειραζη, καλιω αργα παρα ποτε
Ελπίζω το δικό μας δίδυμο να ψήφησες!!!!!!!!Εγω δεν ξερω τιποτα. Απο χωριο ειμαι. Ηρθα να ψηφισω και να φυγω μωρακι ΜΟΥ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι και έχω χάσει το μέτρημα και το μυαλό μου...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΦΙΛΑΚΙΑ panthiras... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σαΣ αφηνω προΣ το παρον και ελπιζω οταν ξαναμπω αργα το βραδυ να ειστε καλα ετσι????
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΦΙΛΑΚΙΑ panthiras... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ναι πάντα ,έχει πέσει σε κατάθλιψη μεγάλη τώρα που πηρέ φορά τον έκοψες τον κακομοίρηφιλιά στον Σπύρο δίνεις|???????
αντε καλα λεμε δεν βλεπει μπροστα του!!!!χαχαχαΡε σεις για καινουργιο thread μιλατε?![]()
![]()
Τωρα το ειδα. :o :o :o Για να ριξω μια ματια και επιστρεφω.
![]()
![]()
![]()
θα του βάλω νίτρο να μην σταματά πουθενά....ναι πάντα ,έχει πέσει σε κατάθλιψη μεγάλη τώρα που πηρέ φορά τον έκοψες τον κακομοίρη![]()
![]()
![]()
![]()
τι ψήφισες δεν μας είπες...Μολις απαντησα ρε σεις. Με καταξεφτηλισε ο ο αδερφος xilnik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΟΜΑΝΤΟ αν κερδίσουμε να σκεφτούμε σοβαρά να κάνουμε ντού στη βουλή...Μολις απαντησα ρε σεις. Με καταξεφτηλισε ο ο αδερφος xilnik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι ψήφισες δεν μας είπες...
καλά αυτός θα είναι για πρωινό έτσι και μπούμε....Ρουσόπουλο!!!
να σου πώ επειδή ο ΚΟΜΑΝΤΟ είναι ζωηρός παίζει κι αυτό...Μήπως να το κάνετε πα-ντού στη Βουλή;
να σου πώ επειδή ο ΚΟΜΑΝΤΟ είναι ζωηρός παίζει κι αυτό...![]()
![]()
![]()
ααα αυτό δεν το νομίζω... είναι τζέντλεμαν σ' αυτά....Ο ΚΟΜΑΝΤΟ θα κάνει κουμάντο δηλαδή
Αυτο ψηφισα ματακια μου εγω.Έτσι σου είπε? Ε καλύτερα αγαπητέ xilnik... για να σας γνωρίζω χωρίς να φοβάστε...![]()