Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καλησπέρα bonbenito....Να πω κι εγώ την καλησπέρα μου στην καλή παρέα
καλησπέρα bonbenito....Να πω κι εγώ την καλησπέρα μου στην καλή παρέα
Αντε παλι με τον αρχιρουφιανο! Μυαλο δεν βαζεις τελικο μωρακι (χωρις ΜΟΥ και εγω. 1-1)altec-άκο μου τι ωραία που τα λες???????
μόνοοοο! και λόγω αργίας θα έχει και παρέλαση...Γεια σου μικρή και τριανταφυλλενια,
28η θα δουλεύεις;
:-* :-* :-* :-* :-*
κι εγώ μας ψήφησα...εγω παντοΣ παιδια στο θέμα (ποια διδυμα κλεβουν την παρασταση)ΣαΣ ψηφησα (κομμαντο-παολα)
καλησπέρα λουλούδιΕννοείται....καλησπέρα αγοράκι μου....
ΚΟΜΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ , τι έχεις να πεις εσύ?????Κι εγώ σας ψήφισα. Εδώ ψηφίζω όπου βλέπω Πάολα η ΚΟΜΑΝΤΟ σκέτους, σαν δίδυμο δε σας ψήφιζα? Σοβαροί νά 'μαστε
τις μετράς?καλησπέρα λουλούδι
...τεσσερις και σήμερα...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
don΄t worry be happy...
Εγω τι να πω τωρα για σενα? Μου λες Παολακι τι να πω γι αυτο το παιδι σε παρακαλω? :'( :'( :'( :'( :'(Καλησπερα και απο μενα και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ,δλδ ποτε καμμια υπερβολη οπως ελεγαν στην αρχαιοτητα!
αυτο εληπε να μην το εκανεΣ,σαν να λεμε σε εκλογεσ ο αρχηγοΣ (κομματοΣ)να μην ψηφηζη το κομμα του γυνετε???κι εγώ μας ψήφησα...
Πάμε ένα ανεκδοτάκι;
Μπαίνει το ΣΔΟΕ σ’ ένα μπουρδέλο στη Φυλής. Η Τσατσά έχει αναρτήσει τιμοκατάλογο: Κανονικό 20Ευρώ + 19& ΦΠΑ, 69 30Ευρώ +19% ΦΠΑ. Σεξ Σόου 35Ευρώ +19% ΦΠΑ, Αυταρχικό 40Ευρώ + 19% ΦΠΑ. Πίπα 45Ευρώ + 9% ΦΠΑ.
-Μαντάμ, λέει ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, γιατί η πίπα έχει μόνο 9% ΦΠΑ;
Κι η Τσατσά. –Έχουμε γάτο λογιστή και το πέρασε στα ροφήματα!!!
Όχι βέβαια...αυτο εληπε να μην το εκανεΣ,σαν να λεμε σε εκλογεσ ο αρχηγοΣ (κομματοΣ)να μην ψηφηζη το κομμα του γυνετε???
ΑΑΑΑΑΑ ο Αρούλης είναι ωραίος....Εγω τι να πω τωρα για σενα? Μου λες Παολακι τι να πω γι αυτο το παιδι σε παρακαλω? :'( :'( :'( :'( :'(
Καλησπέρα mike...δεν σε πρόλαβα χθες... σήμερα ξύπνησα το πρωί και το είδα.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα σε ολους πολλα φιλια στο κοριτσι μας
δεν πειραζη, καλιω αργα παρα ποτεΚαλησπέρα mike...δεν σε πρόλαβα χθες... σήμερα ξύπνησα το πρωί και το είδα.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εγω δεν ξερω τιποτα. Απο χωριο ειμαι. Ηρθα να ψηφισω και να φυγω μωρακι ΜΟΥ.ΚΟΜΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ , τι έχεις να πεις εσύ?????
τις μετράς?