ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ουτε εγω ομως θελω να ξαναδω αυτο. Ετσι? ;) ;) ;)για τους λόγους που σου είπα πάω να ξεκουραστώ και θα τα πούμε πιο μετά για να μην σας ψυχοπλακώσω τώρα...
Ουτε εγω ομως θελω να ξαναδω αυτο. Ετσι? ;) ;) ;)για τους λόγους που σου είπα πάω να ξεκουραστώ και θα τα πούμε πιο μετά για να μην σας ψυχοπλακώσω τώρα...
Ουτε εγω ομως θελω να ξαναδω αυτο. Ετσι? ;) ;) ;)
Δουλειά καλέ μου... καλησπέρα dada54... :-* :-* :-*Τι έχει τη Δευτέρα;
εγώ είμαι η ΣΙΑ?????καλησπερα στην παρεα,ΚΟΜΜΑΝΤΟ,ΠΑΟΛΑ & ΣΙΑ.....καλα ειστε?χερομε που σαΣ εχουμε μαζι!!!
καλησπέρα panthiras :-* :-* :-* :-*... κάνει νάζια ο ΚΟΜΑΝΤΟ μου,αλλά του περνάνε ευτυχώς....καλησπερα στην παρεα,ΚΟΜΜΑΝΤΟ,ΠΑΟΛΑ & ΣΙΑ.....καλα ειστε?χερομε που σαΣ εχουμε μαζι!!!
Γεια σου και σενα φιλε πανθηρα. Γνωριζομαστε απο καπου η μου φαινεται?καλησπερα στην παρεα,ΚΟΜΜΑΝΤΟ,ΠΑΟΛΑ & ΣΙΑ.....καλα ειστε?χερομε που σαΣ εχουμε μαζι!!!
εγώ είμαι η ΣΙΑ?????
δεν εχω την τιμη να τον γνωρηζω,αλλα πρεπει να ειναι καλο παιδι,δεν κραταει κακιεσ....καλησπέρα panthiras :-* :-* :-* :-*... κάνει νάζια ο ΚΟΜΑΝΤΟ αλλά του περνάνε ευτυχώς....
Παει και το ΜΟΥ!καλησπέρα panthiras :-* :-* :-* :-*... κάνει νάζια ο ΚΟΜΑΝΤΟ αλλά του περνάνε ευτυχώς....
Όλοι καλά παιδιά είμαστε... λίγο νευρικά μόνο...δεν εχω την τιμη να τον γνωρηζω,αλλα πρεπει να ειναι καλο παιδι,δεν κραταει κακιεσ....
για σου φιλαρακι,καπια στιγμη θα βρεθουμε και θα τα πουμε να γυνουμε και απο κοντα φιλαρακια...Γεια σου και σενα φιλε πανθηρα. Γνωριζομαστε απο καπου η μου φαινεται?
ε δεν μιλάω κατευθείαν σε σένα τι"ΜΟΥ" να πω στον άνθρωπο????Παει και το ΜΟΥ!
Πάολα dolce Πάολα, πάρε ένα ποιηματάκι...
Είσαι μια οπτασία που μου γεμίζει το μυαλό
Είσαι μια όαση που μ’ άφησε στο πάτωμα τρελό
Σε κοιτάω εκεί πεσμένος με το βλέμμα μου θολό
Και δεν πιστεύω ότι βλέπω ένα τόσο όμορφο μωρό…
Εχεις και εμενα για παρεα....στους επιλαχοντες...χαχαχαχαχαχαχα
Ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις