Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Καλησπέρα alphonso.... :-* :-*γεια σου παολα καυλα! :-*
Καλησπέρα alphonso.... :-* :-*γεια σου παολα καυλα! :-*
Πριν λιγο ξανασυνδεθηκα μωρακι μου και αυτο για μερικους φιλους εδω μεσα. Με πρωτον και καλυτερο τον Αντωνακι. Ηθελα να ταξινομησω μερικα πραγματα στο κεφαλι μου για καποιες μερες. Δεν το προσεξες οτι ειχα χαθει?πώς διαγράφτηκες? Αφού μέσα είσαι....εγώ κάτι μικροπροβλήματα....
Δεν διαγράφηκε απλά έκανε αποτοξίνωση μιας μέρας... τι κάνεις ευκωλόπιστος?χαιρετώ το Παολάκι και τον ΚΟΜΑΝΤΟ το καλύτερο παιδί!!!
τι είναι αυτά περί διαγραφής?
καλά είμαι κούκλα μου εσύ? :-* :-* :-*Δεν διαγράφηκε απλά έκανε αποτοξίνωση μιας μέρας... τι κάνεις ευκωλόπιστος?
Άλλα πρόσεξα αλλά δεν σε εκθέτω.... Σιγά αφού δεν είναι και καλό να φρικάρεις στο ίντερνετ... είναι απλά ένας τρόπος να διασκεδάσεις να χαλαρώσεις... τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται...Πριν λιγο ξανασυνδεθηκα μωρακι μου και αυτο για μερικους φιλους εδω μεσα. Με πρωτον και καλυτερο τον Αντωνακι. Ηθελα να ταξινομησω μερικα πραγματα στο κεφαλι μου για καποιες μερες. Δεν το προσεξες οτι ειχα χαθει?
Ναι ρε φιλαρακι. Ειχα διαγραφει. Τελος παντων. Τωρα ειμαι ξανα πισω και ελπιζω πιο σοφος και πιο μετρημενος στα γραφωμενα μου αυτην την φορα. Εκανα και εγω πολλες μαλακιες καποιες φορες.χαιρετώ το Παολάκι και τον ΚΟΜΑΝΤΟ το καλύτερο παιδί!!!
τι είναι αυτά περί διαγραφής?
Καλά κι εγώ και επιτέλους μαζεύτηκα σπίτι για να μπορέσω να καθίσω λιγάκι και στο σάιτ...καλά είμαι κούκλα μου εσύ? :-* :-* :-*
Τι προσεξες γατα μου εσυ? Περιμενω απαντηση με πμ βεβαια μην εκτεθω οπως ειπες. ;) ;) ;)Άλλα πρόσεξα αλλά δεν σε εκθέτω.... Σιγά αφού δεν είναι και καλό να φρικάρεις στο ίντερνετ... είναι απλά ένας τρόπος να διασκεδάσεις να χαλαρώσεις... τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται...
ΚΟΜΑΝΤΟ στο έχω πει και από κοντά... μπερδεύεις τον χαβαλέ με την πραγματικότητα... κατά τ' άλλα όλα καλά... όλοι ξεφεύγουμε αλλά στα πλαίσια της πλάκας...Ναι ρε φιλαρακι. Ειχα διαγραφει. Τελος παντων. Τωρα ειμαι ξανα πισω και ελπιζω πιο σοφος και πιο μετρημενος στα γραφωμενα μου αυτην την φορα. Εκανα και εγω πολλες μαλακιες καποιες φορες.
πάθαμε μια απ' τα ίδια τελικά...Ναι ρε φιλαρακι. Ειχα διαγραφει. Τελος παντων. Τωρα ειμαι ξανα πισω και ελπιζω πιο σοφος και πιο μετρημενος στα γραφωμενα μου αυτην την φορα. Εκανα και εγω πολλες μαλακιες καποιες φορες.
και πες πως φύγατε... που θα πάτε? υπάρχει καλύτερη ιντερνετική παρέα από την δική μας???????? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....πάθαμε μια απ' τα ίδια τελικά...
μόνο που εγώ δεν πήρα χαμπάρι το δικό σου και δεν μπόρεσα να βοηθήσω σ' ότι περνούσε απ' το χέρι μου, όπως έκανες εσύ...
γλυκό μου κορίτσι! είσαι τελικά το μόνο διαμάντι εδώ μέσα...και πες πως φύγατε... που θα πάτε? υπάρχει καλύτερη ιντερνετική παρέα από την δική μας???????? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....
Τι γλυκό αυτό....γλυκό μου κορίτσι! είσαι τελικά το μόνο διαμάντι εδώ μέσα...
Δεν ειχα σκοπο μωρακι μου να φυγω τελειως. Να διαγραψω το παρελθον και να κανω μια καινουργια αρχη ηθελα αλλα δεν αντεξα. Δεν πειραζει ομως. Θα την κανω και με το παρελθον μαζι να μενει και να μου θυμηζει τα στραβα για να μην τα ξανακανω. ;) ;) ;)και πες πως φύγατε... που θα πάτε? υπάρχει καλύτερη ιντερνετική παρέα από την δική μας???????? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....
Ευχαριστώ πάρα πολύ...Παολάκι τέλειο το νέο avatar!!!
Όλα καλά...άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά...Δεν ειχα σκοπο μωρακι μου να φυγω τελειως. Να διαγραψω το παρελθον και να κανω μια καινουργια αρχη ηθελα αλλα δεν αντεξα. Δεν πειραζει ομως. Θα την κανω και με το παρελθον μαζι να μενει και να μου θυμηζει τα στραβα για να μην τα ξανακανω. ;) ;) ;)
Ναι κοριτσι μου. Μπες μπροστα εσυ.Όλα καλά...άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά...
άντε λοιπόν...Όλα καλά...άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά...