Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
ναι σωστό κι αυτό.... αλλά νομίζω την τελευταία φορά που ήρθες περίμενες λιγάκι...Γεια σου Παολα...οχι,αλλα μαλλον θα το παθω καποιο πρωινο...![]()
ναι σωστό κι αυτό.... αλλά νομίζω την τελευταία φορά που ήρθες περίμενες λιγάκι...Γεια σου Παολα...οχι,αλλα μαλλον θα το παθω καποιο πρωινο...![]()
Καλο σου κανουν. Εχουν και πολλες θερμιδες.Πάολα μου λείπεις και το έχω ρίξει στις σοκοφρέτες
καλά είμαι μικρό μου ζουζούνι....καλησπέραΠαολάκι μου τι κάνεις μωρό μου ?
καλησπέρα άτακτη κορασίδα .καλά είμαι μικρό μου ζουζούνι....καλησπέρα
Αρουλη εχεις υπεραστικη γραμμη απο πρωην Ανατολικο μπλοκ.Γεια σου Παολα...οχι,αλλα μαλλον θα το παθω καποιο πρωινο...![]()
μια ωριτσα περιμενα μονο αλλα ηταν απογευμα...στις υπερωριες σου κιολας. ;)ναι σωστό κι αυτό.... αλλά νομίζω την τελευταία φορά που ήρθες περίμενες λιγάκι...
εγώ μόλις πριν λίγο είχα .Αρουλη εχεις υπεραστικη γραμμη απο πρωην Ανατολικο μπλοκ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitsi speaking????????καλησπέρα άτακτη κορασίδα .
anthony speaking αγάπη μου .pitsi speaking????????
σωστός...μια ωριτσα περιμενα μονο αλλα ηταν απογευμα...στις υπερωριες σου κιολας. ;)
:-* :-* :-* :-* :-* πάρε μερικά φιλάκια μέχρι να γυρίσω...θα μου παχύνεις...![]()
Γεια σου Κομαντο παλι συνδεση εχω;Αρουλη εχεις υπεραστικη γραμμη απο πρωην Ανατολικο μπλοκ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα έφτιαξα μωρό μου.....φτιάχνεις τα γλυκάκια από τα χεράκια σου μωρό μου ?
γειά σου όμορφε...Γεια σου ομορφη