ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν νομιζω εγω αγαπη μου. Εδω ειναι ναρκοθετιμενη περιοχη για τον Λαλακ.Πάντως λαλακ νομίζω πως σου αφήνει ελεύθερο πεδίο... δεν νομίζεις κι εσύ??????
Δεν νομιζω εγω αγαπη μου. Εδω ειναι ναρκοθετιμενη περιοχη για τον Λαλακ.Πάντως λαλακ νομίζω πως σου αφήνει ελεύθερο πεδίο... δεν νομίζεις κι εσύ??????
που είσαι γιατί δεν μας μιλάς το πείρες απάνω σου τώρα .Δεν μας μιλαει....
εδώ δεν υπάρχουν σύνορα φίλε ΚΟΜΑΝΤΟ .Δεν νομιζω εγω αγαπη μου. Εδω ειναι ναρκοθετιμενη περιοχη για τον Λαλακ.
σιγά εμένα πάντως δεν με έχουν βάλει είχα μια φαγούρα τώρα .
που είσαι μωρό μου? πάλι καμάκι κάνεις?Δεν νομιζω εγω αγαπη μου. Εδω ειναι ναρκοθετιμενη περιοχη για τον Λαλακ.
ποιος εγω?????????που είσαι γιατί δεν μας μιλάς το πείρες απάνω σου τώρα .
τώρα πέταξε το πουλί .Ποτε δεν ειναι αργα...
στον ΚΟΜΑΝΤΟ λέω βρε αγάπη .ποιος εγω?????????
Αλευρι αγαπη μου. (Συγνωμη δεν σας προλαβαινω.)ΚΟΜΑΝΤΟ πες αλεύρι ξαναλέω...
δεν μ'αγαπάει πια έτσι μου είπε....στον ΚΟΜΑΝΤΟ λέω βρε αγάπη .
κάποιος μπαίνει στο σάιτ από στιγμή σε στιγμή....Αλευρι αγαπη μου. (Συγνωμη δεν σας προλαβαινω.)
τώρα πέταξε το πουλί .
δεν πειράζει σε αγαπώ εγώ μωρό μου και ο λαλακ .δεν μ'αγαπάει πια έτσι μου είπε....
σου έχω πει είχα μια φαγούρα τώρα ?Απο τη στιγμη που επαιξε το ονομα του κομαντο φιλε μου σταματησε να εχει και ενδιαφερον η ψηφοφορια.
Γιατί λαλακ? σας πήρε τους ψήφους?Απο τη στιγμη που επαιξε το ονομα του κομαντο φιλε μου σταματησε να εχει και ενδιαφερον η ψηφοφορια.
πάλι καλά...δεν πειράζει σε αγαπώ εγώ μωρό μου και ο λαλακ .
ποιος οεο ? . ΚΟΜΑΝΤΟ κάηκες .κάποιος μπαίνει στο σάιτ από στιγμή σε στιγμή....
τώρα θα μου τα πει η Σαμάνθα όλα....μπροστά σε όλους σας...ποιος οεο ? . ΚΟΜΑΝΤΟ κάηκες .