Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.960
- Πόντοι
- 12.056
ναι αν μπεις σε όλα τα θρεντ του σάιτ κάνει καμάκι...εσένα δεν σε ψήφησα...you are mine... :-*
Ι Κnow my love...
ναι αν μπεις σε όλα τα θρεντ του σάιτ κάνει καμάκι...εσένα δεν σε ψήφησα...you are mine... :-*
εγώ την έχω στο ακουστικό μου...πριν πας σήμερα...και τα ξέρω και όλαααααααααΤα νεα που μου ειχες μωρο μου εγω τα ηξερα απο το πρωι.
Α ρε προνομιούχε Άλτεκ!!! Την καλησπέρα μου στην Πάολα και σε όλα τα καλά παιδιά εδώ. Το "καλά" το πιάσατε σαν υπονοούμενο, έτσι???ναι αν μπεις σε όλα τα θρεντ του σάιτ κάνει καμάκι...εσένα δεν σε ψήφησα...you are mine... :-*
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/δεν μ'αγαπάει πια έτσι μου είπε....
έτσι δεν είναι??????? :'( :'( :'(????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
καλησπέρα bonbenito...Α ρε προνομιούχε Άλτεκ!!! Την καλησπέρα μου στην Πάολα και σε όλα τα καλά παιδιά εδώ. Το "καλά" το πιάσατε σαν υπονοούμενο, έτσι???
Τι το λες και δεν το κανεις ματακια μου? Ενας θα την πληρωσει και θα ησυχασουν ξερεις ποσοι?Ε ρε τι έχει να γίνει...αν δεν ξεκαθαρίσει θα τα φτιάξω με κάποιον που μου έκανε ενδιαφέρουσα πρόταση on line...
Καλωσόρισες Ναταλί...όλα πολύ καλά...εσυ? :-* :-* :-*Καλισπερα Παολιτα μου :-* :-* :-*
Ποσ περνασ?????
εχουμε γερο να τα πουμε....
ολλα καλα???? :-* :-* :-*
Όχι τσίγκινο, ατσάλινο λέμεεεεεεΑμανννν.....εσκασε η μιστρες....φυλαξτε τους κωλους σας μαγκες...
Αμανννν.....εσκασε η μιστρες....φυλαξτε τους κωλους σας μαγκες...
μια χαρά μωρό μου...εσύ?καλησπέρα πάολα πως είσαι σήμερα ?
Δεν θα το σχολιασω αυτο γιατι ειμαι ΚΥΡΙΟΣ εγω.ναι αν μπεις σε όλα τα θρεντ του σάιτ κάνει καμάκι...εσένα δεν σε ψήφησα...you are mine... :-*
Κανείς δεν αμφιβάλει γι' αυτό....Δεν θα το σχολιασω αυτο γιατι ειμαι ΚΥΡΙΟΣ εγω.
αα γι΄αυτά δεν μπορώ να πω εγώ....καλά και εγώ αν και ταλαιπωρημένος λιγάκι ...
έχουμε ακούσει τόσα πολλά και διαβάσει ακόμα περισσότερα για σένα θέλω να δω και από κοντά τι γίνετε με σένα αν είναι όλα αλήθεια ;)