amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
θέλω γλυκάκια από τα χεράκια σου αγάπη μου .τα έφτιαξα μωρό μου.....
θέλω γλυκάκια από τα χεράκια σου αγάπη μου .τα έφτιαξα μωρό μου.....
μαζί με το μπλουζάκι.....θέλω γλυκάκια από τα χεράκια σου αγάπη μου .
θα ευχαριστήσω τον mike γι' αυτό....ωραίο αβατάρ .
εις διπλούν θα τα πάρω από εσένα .μαζί με το μπλουζάκι.....
ναι ζουζουνάκι μου...εις διπλούν θα τα πάρω από εσένα .
για σου ρε mike σχεδιαστή .θα ευχαριστήσω τον mike γι' αυτό....
Γεια σου Aντωνη,πριν λιγο ειχες γραμμη;Καηκα αν εδωσες αναφορα!!!!!εγώ μόλις πριν λίγο είχα .
:-* :-* :-*ναι ζουζουνάκι μου...
Οταν θα ερθεις με το καλο να με ενημερωσεις. Στο εχω ξαναπει πολλες φορες. Εγω ειμαι εδω. ;) ;) ;)Καλώς,ενημερώθηκα διάβασα τις άριστες κριτικές λοιπόν όταν έρθω Αθήνα θα προσπαθήσω να σε πετύχω,δοκιμές δεν ξανακάνω μην έχω πάλι τις ατυχίες της Θεσσαλονίκης!! ;)
Άντε γεια σας για τώρα!
Υ.Γ.Τα συγχαρητήρια μου σπάνια συναντάς μία τόσο άριστη επαγγελματία!!!! ;)(Στις δε δημόσιες υπηρεσίες η μία στις 100% είναι έτσι)!
Υ.Γ.Πήγα ΟΤΕ να δω κανένα κινητό επειδή λέω να το αλλάξω και μόνο που δεν με έδιωξαν κλωτσηδόν!
όχι δεν σε έδωσα ρε φίλε αλλά είχα και εγώ γραμμή . και τι γραμμήΓεια σου Aντωνη,πριν λιγο ειχες γραμμη;Καηκα αν εδωσες αναφορα!!!!!
ΚΟΜΑΝΤΟ πες αλεύρι ξαναλέω...Οταν θα ερθεις με το καλο να με ενημερωσεις. Στο εχω ξαναπει πολλες φορες. Εγω ειμαι εδω. ;) ;) ;)
το ότι είχε γραμμή δεν σε απασχολεί Αρούλη? Η αναφορά σε πειράζει??????/Γεια σου Aντωνη,πριν λιγο ειχες γραμμη;Καηκα αν εδωσες αναφορα!!!!!
ΚΟΜΑΝΤΟ πες αλεύρι ξαναλέω...
Πάντως λαλακ νομίζω πως σου αφήνει ελεύθερο πεδίο... δεν νομίζεις κι εσύ??????Ο κομαντο σαν το μεγαλυτερο καμακι του σαιτ κανει και τον δυσκολο τωρα
Εγω παντως δεν ξαναλεω αλευρι...κοντευω να γινω φουρναρης...ΚΟΜΑΝΤΟ πες αλεύρι ξαναλέω...
Δεν μας μιλαει....που είσαι ρε κομαντο γκομενιάρη .
και του είχα νέα...Εγω παντως δεν ξαναλεω αλευρι...κοντευω να γινω φουρναρης...