Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
όχι δεν έχω πρόβλημα με αυτό...Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν έχω ενημερωθεί για αυτά τα θεματάκια.Αν δεν θες πρωτάρηδες no problem έρχομαι μόνος μου.
όχι δεν έχω πρόβλημα με αυτό...Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν έχω ενημερωθεί για αυτά τα θεματάκια.Αν δεν θες πρωτάρηδες no problem έρχομαι μόνος μου.
Εδώ θέλω την βοήθεια των παιδιών.... ΚΟΜΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟ είνι ήσυχα το πρωί???????Έχω ακούσει πως το πρωί είναι ήσυχα τα πράγματα,αληθεύει; Τώρα με τις αλλαγές στις βάρδιες σου είναι κάπως δύσκολο να σε πετύχω! ;)
Κοίταξε η κοπέλα πιστεύω κάνει το λάθος όταν είναι κάπως...όποια βιάζεται φαίνεται... στο λένε με τρόπο...τώρα αν εσύ τελειώσεις τάκα τάκα πόσο να φταίει η κοπέλα...? γιατί το' χω ακούσει κι αυτό...αν εσύ δεν αντέξεις δεν φταίει καμιά κοπέλα...και πως να φταίει...? είναι οργανικό, είναι ψυχολογικό...έτσι πιστεύω τουλάχιστον...Ποτέ δεν γίνεται λάθος από την κοπέλα; Στην περίπτωσή μου π.χ. ήταν τόσο ξεπέτα που ένιωσα πολύ μεγάλος μαλάκας!
Καμμια ωρα δεν ειναι ησυχη οπου εισαι εσυ αγαπη μου. Και ιδικα στην Φραντζη.Εδώ θέλω την βοήθεια των παιδιών.... ΚΟΜΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟ είνι ήσυχα το πρωί???????
Γι' αυτό μου πας σε άλλες ε????????????? για άνεση...Καμμια ωρα δεν ειναι ησυχη οπου εισαι εσυ αγαπη μου. Και ιδικα στην Φραντζη.
Aμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!Εδώ θέλω την βοήθεια των παιδιών.... ΚΟΜΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟ είνι ήσυχα το πρωί???????
Και εγω γιατι ερχομαι αγαπη μου? Για να κανουμε τσιγαρακι μαζι. ;) ;) ;)Υπάρχουν μέρες που το πρώτο τσιγάρο το κάνω όταν φεύγω από το μαγαζί...αλλά επειδή έμαθα και σε πιο φορτωμένες μέρες (Λιοσίων 278) μου φαίνεται παιχνιδάκι... με βοηθάνε και τα παιδιά που πολλές φορές με χαλαρώνουν, γελάμε και δεν νιώθω την κούραση...
Καλησπέρα Αρούλη...το έπαθες κι εσύ???????????????Aμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!
να Καινούριος βλέπεις?????????Και εγω γιατι ερχομαι αγαπη μου? Για να κανουμε τσιγαρακι μαζι. ;) ;) ;)
Μάλλον στην περίπτωση της κάπως έπεσα.Ωστόσο επειδή πάντα το είχα απορία δεν πάει με την ώρα αλλά μέχρι το φινάλε;Κοίταξε η κοπέλα πιστεύω κάνει το λάθος όταν είναι κάπως...όποια βιάζεται φαίνεται... στο λένε με τρόπο...τώρα αν εσύ τελειώσεις τάκα τάκα πόσο να φταίει η κοπέλα...? γιατί το' χω ακούσει κι αυτό...αν εσύ δεν αντέξεις δεν φταίει καμιά κοπέλα...και πως να φταίει...? είναι οργανικό, είναι ψυχολογικό...έτσι πιστεύω τουλάχιστον...
ΩΧΧΧΧΧΧ! Το ειπα εγω. Αυτο το πολυ πολιτισμενο τοσες μερες δεν μου αρεσε καθολου.Γι' αυτό μου πας σε άλλες ε????????????? για άνεση...
Άσε Paola αυτός είναι τρόφιμος! Τόσο που απορώ πως μου έδωσε το ok να έρθω να σε δώ !Και εγω γιατι ερχομαι αγαπη μου? Για να κανουμε τσιγαρακι μαζι. ;) ;) ;)
να Καινούριος βλέπεις?????????
Γεια σου Παολα...οχι,αλλα μαλλον θα το παθω καποιο πρωινο...Καλησπέρα Αρούλη...το έπαθες κι εσύ???????????????
Εγώ τις σοκολάτες ήξερα ως υποκατάστατο του sex;;;;Πάολα μου λείπεις και το έχω ρίξει στις σοκοφρέτες
κανονικά είναι μια εκσπερμάτωση... δεν είναι παραπάνω... τωρα η κοπέλα μπορεί να καθήσει μαζί σου(για μένα λέω) να τα πείτε και τα σχετικά... εντάξει αν μου το πεις από την αρχή θα προσπαθήσω να πχ να μην σε πάω στο ψητό στα γρήγορα....θα σε προσέξω...Μάλλον στην περίπτωση της κάπως έπεσα.Ωστόσο επειδή πάντα το είχα απορία δεν πάει με την ώρα αλλά μέχρι το φινάλε;
Υ.Γ.Αν πελάτης μη έμπειρος όπως εγώ π.χ. τελειώσει σε 3 λεπτά και έχει πληρώσει πλήρες πρόγραμμα,επιτόπου τα μαζεύει και την κάνει;
και οι σοκοφρέτες περιέχουν σοκολάτα....Εγώ τις σοκολάτες ήξερα ως υποκατάστατο του sex;;;;
:-* :-* :-* :-* :-* πάρε μερικά φιλάκια μέχρι να γυρίσω...θα μου παχύνεις...Πάολα μου λείπεις και το έχω ρίξει στις σοκοφρέτες