ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εισαι καλα ματακια μου? Ξεκουραστηκες καθολου?Καλησπέρα ΚΟΜΑΝΤΟ μου....
Εισαι καλα ματακια μου? Ξεκουραστηκες καθολου?Καλησπέρα ΚΟΜΑΝΤΟ μου....
Προσπαθώ πάντως... αλλά όλα καλά....Εισαι καλα ματακια μου? Ξεκουραστηκες καθολου?
καλησπέρα altec-άκο μου....Καλησπερα Παολα... :-*
καλησπέρα... ναι πριν λίγο....Καλησπέρα και από εμένα Paola.Τώρα μπήκες;
Προχωρα ρε συ και μην φοβασαι τιποτα. Εγω ειμαι εδω. ;) ;) ;)ΚΟΜΑΝΤΟ που σε χάνει που σε βρίσκει κανείς στης Παόλας το thread,ξέρεις να καλοπερνάς μπαγασάκο(με το συμπάθιο είσαι και μεγαλύτερός μου)! ;)
Περιπου.Καλησπέρα και από εμένα Paola.Τώρα μπήκες;
εξαρτάται ποια ζητάς εσύ...Ωραία και μια και δίνει το οκ ο ΚΟΜΑΝΤΟ ας ρωτήσω:θα μπορούσες να ενημερώσεις και εμάς τους καινούργιους που και πότε μπορούμε να σε βρούμε;
Y.Γ.Έχω εντοπίσει 3 Paoles στο site ποια από όλες είσαι ή μήπως όλες;
Τι σε μαθαινω τοσο καιρο ρε συ? Και οι τρεις!Ωραία και μια και δίνει το οκ ο ΚΟΜΑΝΤΟ ας ρωτήσω:θα μπορούσες να ενημερώσεις και εμάς τους καινούργιους που και πότε μπορούμε να σε βρούμε;
Y.Γ.Έχω εντοπίσει 3 Paoles στο site ποια από όλες είσαι ή μήπως όλες;
φιλάκια πολλά αγορίνα μου....Πάολα πολλά φιλιά και απο εμένα, τον πρόσφυγα τον ανένταχτο
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Για δύο είχαμε πει.Τελικά φαίνεται ότι παντού δίνει το παρρόν η Paola!Τι σε μαθαινω τοσο καιρο ρε συ? Και οι τρεις!
ξέρεις καινούριε οι πρωτάρηδες την πατάνε λόγο άγχους.... τώρα ήσυχες ώρες σίγουρα θα σε γελάσω... δεν ξέρω ποτέ πως θα είναι η δουλειά....Επίσης να αναφέρεις κάποιες ήσυχες ώρες τον μέγιστο δυνατό χρόνο που παρέχεται και αν αναλαμβάνεις πρωτάρηδες; (παίζει να έρθω με τον καλύτερο ξαδερφό μου και
δεν θέλω να κακοπεράσει όπως την πάτησα εγώ εδώ στην Θεσσαλονίκη)!
Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν έχω ενημερωθεί για αυτά τα θεματάκια.Αν δεν θες πρωτάρηδες no problem έρχομαι μόνος μου.Επίσης να αναφέρεις κάποιες ήσυχες ώρες τον μέγιστο δυνατό χρόνο που παρέχεται και αν αναλαμβάνεις πρωτάρηδες; (παίζει να έρθω με τον καλύτερο ξαδερφό μου και
δεν θέλω να κακοπεράσει όπως την πάτησα εγώ εδώ στην Θεσσαλονίκη)!
Υπάρχουν μέρες που το πρώτο τσιγάρο το κάνω όταν φεύγω από το μαγαζί...αλλά επειδή έμαθα και σε πιο φορτωμένες μέρες (Λιοσίων 278) μου φαίνεται παιχνιδάκι... με βοηθάνε και τα παιδιά που πολλές φορές με χαλαρώνουν, γελάμε και δεν νιώθω την κούραση...Για δύο είχαμε πει.Τελικά φαίνεται ότι παντού δίνει το παρρόν η Paola!
Y.Γ.Paola με την τόση δουλειά προλλαβαίνεις να καθίσεις καθόλου;;;;