Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
deal....οταν θα ξεκινησεις τη δουλεια θα ρθω να το σκεφτουμε μαζι..
και που ξερεις,μπορει να σου κανω..
deal....οταν θα ξεκινησεις τη δουλεια θα ρθω να το σκεφτουμε μαζι..
και που ξερεις,μπορει να σου κανω..
Επαναλαβατε παρακαλω γιατι δεν ακουσα καλα.τώρα που ο ΚΟΜΑΝΤΟ παίζει μπάλα αλλού νομίζω θα το σκεφτώ σοβαρά....
ΏΧ νόμιζα ότι έφυγες...Επαναλαβατε παρακαλω γιατι δεν ακουσα καλα.
xilnik εδω ειμαι. Ακους το κοριτσι οτι παιζω αλλου? Μπλοφα σας κανει και τσιμπατε.θελεις να γινω το αγορι σου?
Πάολα ,κορίτσι μου .Να ξέρεις ότι δεν είναι όλοι καλά παιδιά εκεί η παρέα σου .Ήδη έχω δεχθεί απειλητικό PM .Που αυτό καθόλου δεν είναι ευχάριστο ούτε για μένα ούτε για τους φίλους του site,και ζητω συγγνώμη από τους φίλους εδώ στο thrnet μονο και μονο που το αναφέρω.γειά σου μπακλαβαδάκι μου....
να το κρατήσουμε όμως μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί αν μας πάρει πρέφα ο ΚΟΜΑΝΤΟ...μαζι μου παολα θα εισαι ευτυχισμενη,αυτο μπορω να στο υποσχεθω
Εκεινη ευτυχισμενη και εσυ νεκρος.μαζι μου παολα θα εισαι ευτυχισμενη,αυτο μπορω να στο υποσχεθω
Πανάγο απέναντί μου τα παιδιά είναι πολύ εντάξει...και όχι μόνο στα λόγια εδώ στο φόρουμ αλλά και όταν ήρθαν να με επισκεφτούν στο μαγαζί, με σεβάστηκαν...από εκεί και πέρα τους σέβομαι κι εγώ και είμαστε μια ωραία παρέα.Πάολα ,κορίτσι μου .Να ξέρεις ότι δεν είναι όλοι καλά παιδιά εκεί η παρέα σου .Ήδη έχω δεχθεί απειλητικό PM .Που αυτό καθόλου δεν είναι ευχάριστο ούτε για μένα ούτε για τους φίλους του site,και ζητω συγγνώμη από τους φίλους εδώ στο thrnet μονο και μονο που το αναφέρω.
Ok , σεβαστό .Ότι είχα να πω το είπα .Όροις κατάλαβε κατάλαβεΠανάγο απέναντί μου τα παιδιά είναι πολύ εντάξει...και όχι μόνο στα λόγια εδώ στο φόρουμ αλλά και όταν ήρθαν να με επισκεφτούν στο μαγαζί, με σεβάστηκαν...από εκεί και πέρα τους σέβομαι κι εγώ και είμαστε μια ωραία παρέα.
Deal? Τι Deal? Και με ποιον και γιατι? Παιρνω τον δικηγορο xilnik. Εσπασες το συμβολαιο.deal....
Πάολα ,κορίτσι μου .Να ξέρεις ότι δεν είναι όλοι καλά παιδιά εκεί η παρέα σου .Ήδη έχω δεχθεί απειλητικό PM .Που αυτό καθόλου δεν είναι ευχάριστο ούτε για μένα ούτε για τους φίλους του site,και ζητω συγγνώμη από τους φίλους εδώ στο thrnet μονο και μονο που το αναφέρω.
τον λάδωσα... if you know what i mean...Deal? Τι Deal? Και με ποιον και γιατι? Παιρνω τον δικηγορο xilnik. Εσπασες το συμβολαιο.
τυχαίο θα είναι siropiastos...Ελπιζω το παραπανω ποστ να εγινε καταλαθος σε παραθεση με της Παολα προς εμε γιατι εγω δεν εστειλα κατι!!
καλώς τον altec-άκο μου... :-* :-* :-*Υπαρχει μια παροιμια με κατι γαιδαρους και εναν αχυρωνα την ξερετε???
Κατ' αρχην γινεσαι ρουφιανος. Κατα δευτερον λες ψεμματα οτι δεν την θελω. Εκεινη δεν με θελει. Και κατα τριτον την ειδες μια φορα? Ε δεν θα την ξαναδεις δευτερη.Αν ηξερα ότι ο κομμανο δεν κοιταζε και αλλου,σου δινω τον λογο μου δεν θα σ ενοχλουσα,ημουν σιγουρος ότι ηθελε μονο εσενα,τωρα δεν το πιστευω
Τη μια φορα που σε ειδα μου αρεσες πολύ,τοσο πολύ που θελω να σε διεκδικησω
Καλως τον αλτεκακο και περαστικα. Ειπες οτι εισαι γαιδαρος η μου φαινεται?Υπαρχει μια παροιμια με κατι γαιδαρους και εναν αχυρωνα την ξερετε???